Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tartanád olyan apával a...

Tartanád olyan apával a kapcsolatot a gyerek érdekében aki semmit nem fizet, nelkülözésben sem segít, gyereknek gyógyszert sem vesz?

Figyelt kérdés
Olyan alapon, hogy költözzünk vissza hozzá, akkor segít csak, különben sarkítva, szoszerint hagyna akár éhenhalni is.A biroság tehetetlen külföldi kérdések miatt, ebbe bele se menjünk! Csak a kérdésre várok választ
2016. márc. 25. 12:49
 71/97 A kérdező kommentje:
69-es válaszomban áll, hogy ezt is értem már miért fontos egy apa, akit alig lát a gyerek....
2016. márc. 25. 23:03
 72/97 A kérdező kommentje:
Szomorú ez. Kètlem, hogy nagyon rohanna látogatni, ha eleve arra játstuk hogy anyagilag nem segít hogy kimenjünk, akkor lelkileg se fog, ugyanezen okból.
2016. márc. 25. 23:06
 73/97 A kérdező kommentje:
*arra játszik
2016. márc. 25. 23:07
 74/97 anonim ***** válasza:
91%

Tulajdonképpen mit csinált veled (veletek) ez a férfi, hogy ennyire elzárkózol előle? Talán segítene mindenkinek tisztábban látni a képet. Itt úgysem deríti ki senki a személyazonosságodat, számtalan sanyarú sorsról olvastam már ezen az oldalon, simán lehet a te történetedhez hasonló több is.

A pénzt most hagyjuk ki a dologból, mert a kérdés alapján azt csak azért vonja meg, mert nem vagytok együtt, de nem egy ingyenélőt feltételezek mögötte, szóval azon kívül mik még a problémák?

2016. márc. 25. 23:57
 75/97 anonim ***** válasza:
100%

Hogy is fogalmazzak neked. Nem tudnám megmondani hogy miért, de sokkal jobb egy néhanapján apa mint egy nincs apa. Nekem legalábbis jól esett. Attól meg olyan volt amilyen, meg most is olyan amilyen. De amikor van, akkor ettől függetlenül jó.

Mondjuk mi egy családban él(t)ünk nagyapámékkal, nagyapám meg pont olyan volt, hogy azért mégis megvolt aki helyettesítette az apafigurát.

Plusz még mindig ott van, hogy pár év múlva még meggondolhatja magát, és látogathat sűrűbben.

Plusz hiába hogy nem jó megoldás az apát is meg tudom érteni. "Ellopták" a fiát, és még elvárják hogy támogassa is azt hogy az jó messze éljen tőle.

2016. márc. 26. 00:16
 76/97 A kérdező kommentje:

Kb ugyanezt csinálta mint most.

Gyerek előtt pl nem volt problémám a külön kassza. gyerek után borzaszto volt tőle függni. Én minden tartalékom feléltem, ami házra volt gyűjtve..

ugy éreztem egyedül vagyok mellette és nem számithatok rá.

Biztonságosabbnak láttam rokonokkal lenni, akik segítenek újszülött mellett, mert ő volt, hogy haza se jött.

Magyarán nem ad biztonságérzetet.

Minden érzésem elmondtam neki.de csak a szöveg van hogy bízzak benne.

Azt is mondtam, hogy szövegeléssel nem fog jol lakni a gyerek.

Ő meg erre hogy nem tud húst postázni.

Én meg erre hogy te mindig azt keresed hogyan ne segíts.

Tegnap amiket ide irtam is mondtam neki. Hogy ne egy ártatlan gyereket büntessen.

És hogy belátom sajnos szüksége van az apjára, ha más nem, játszani legalább, a gyermek öntudatának fejlődése miatt. És a kérdés az, hogy ebből a helyzetből mit tudunk kihozni. És nem nekem lakhatást, kinti munkát stb hanem a kérdés, hogy a gyereknek mit tud felmutatni.

2016. márc. 26. 07:54
 77/97 A kérdező kommentje:
És azzal lett lezárva, hogy remélem minél hamarabb rájön, mit jelent egy gyereknek egy apa, mert nagyon gyorsan felnőnek. Majd szóljon, addig várok.
2016. márc. 26. 08:21
 78/97 anonim ***** válasza:
Nem áruló el, hogy hogy került a gyerek Magyarországra?
2016. márc. 26. 08:23
 79/97 anonim ***** válasza:
100%

A családmodell miatt aggódni, amikor a gyógyszer is probléma?

Lehet, hogy nincs vele, nem kap apai mintát, de tőled mit kap, amikor azt követeled, hogy a gyereknek mindja ki, nem ad pénzt? Ez többet árt, mint az apja hiánya.

2016. márc. 26. 08:50
 80/97 anonim ***** válasza:
100%
Én mint anya nem tartanám vele a kapcsolatot, de a gyereket nem tiltanám el tőle, engedném neki, hogy tartsa az apjával a kapcsolatot, ha ő úgy akarja. Telefonon, interneten keresztül naponta, hetente tudnak beszélni, ill. ha eljön az apa Magyarországra, akkor láthatja, csinálhat vele közös programot, stb.
2016. márc. 26. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!