Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tartanád olyan apával a...

Tartanád olyan apával a kapcsolatot a gyerek érdekében aki semmit nem fizet, nelkülözésben sem segít, gyereknek gyógyszert sem vesz?

Figyelt kérdés
Olyan alapon, hogy költözzünk vissza hozzá, akkor segít csak, különben sarkítva, szoszerint hagyna akár éhenhalni is.A biroság tehetetlen külföldi kérdések miatt, ebbe bele se menjünk! Csak a kérdésre várok választ
2016. márc. 25. 12:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/97 anonim ***** válasza:
67%
Nélkülöz? Akkor hagyd, hadd nevelje az apa, akinél lenne mit ennie és futná gyógyszerre a 39 fokos láznál... Vagy add bölcsibe és dolgozz. Most tényleg képes vagy ezt megtenni a kocsivel, hogy várod a csodát? Képes vagy rá, hogy legyen mivel zsarolnod az apját?
2016. márc. 27. 08:46
 92/97 A kérdező kommentje:

A segitsegkeres hol zsarolás?

Az apja meg nem visel rá gondot..mi az hogy hagyjam, hogy nevelje?

2016. márc. 27. 09:25
 93/97 A kérdező kommentje:
Irtam, hogy kint is ezt csinalta. Itt legalabb a rokonok segitenek valamennyit.
2016. márc. 27. 09:27
 94/97 anonim ***** válasza:
70%

Számomra még mindig nem egyértelmű erre a válaszod:

"Tulajdonképpen mit csinált veled (veletek) ez a férfi, hogy ennyire elzárkózol előle? Talán segítene mindenkinek tisztábban látni a képet. Itt úgysem deríti ki senki a személyazonosságodat, számtalan sanyarú sorsról olvastam már ezen az oldalon, simán lehet a te történetedhez hasonló több is.

A pénzt most hagyjuk ki a dologból, mert a kérdés alapján azt csak azért vonja meg, mert nem vagytok együtt, de nem egy ingyenélőt feltételezek mögötte, szóval azon kívül mik még a problémák?"

Kérlek, foglald össze, milyen volt az apával az életetek, mert te gondolom érted abból, amit írsz, de én egy kívülálló vagyok, nem ismerlek titeket, nem ismerem a körülményeiteket.

Női parókákban villog, oké, ez pontosan mit jelent? Nőimitátor, poénkodik, a hétköznapokban is úgy járkál?

Egyáltalán hogy jöttetek össze, minden rendben volt köztetek, amikor a gyerek megfogant? Mikor jelentkeztek először olyan problémák, amiket már nem tudtál tolerálni?

2016. márc. 27. 09:32
 95/97 A kérdező kommentje:

Ugyanezeket.

Anyagilag sem támogatott és a gyerekkel aem igen foglalkozott nekem meg szuksegem volt segitsegre igy a rokonaimra szamithattan.

Olyanokat csinalt, hogy haza se jött, lakhatásban sem segitett, tulajdonkeppen önnfenntarto voltam, a külön kassza végett is. Gyermekkel meg ez már nem működött segitseg nelkul.

2016. márc. 27. 09:41
 96/97 A kérdező kommentje:
A női parokában az volt a lényeg, hogy amig en arrol beszeltem neki hogy mennyire fontos egy gyereknek az apja, ha más nem, mentalisan a fejlődéséhez, válaszul party képeket küld!
2016. márc. 27. 09:43
 97/97 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nagyon sajnálom ami veled történt!

Nem biztos, hogy ésszerű tanácsot tudok adni.

Én megpróbálnék lehet abba az országba élni, ahol ő is van.

Úgy rá lenne kényszerítve a gyerektartásra.

Vagy elfelejteném az egészet ( mert azt hiszem, te Magyarországon élsz ő meg külföldi fizetésből nem segít ki, ha jól olvasom), és csak magam erejéből próbálnék boldogulni. De ha jól értem, több energiádat elveszi, ha foglalkozol a gyermek apjával, mint ha nem. Szereted még, vagy miért ez a nagy függés? Kérlek, ne háborodj fel a kérdésen, nehéz lehet, de egyszerűbb magadba nézve keresni az okokat. Biztosan nagyon szeretted, ha arra rávett a gyermek érkezéséig hogy a ház tartalékokat feléld vagy mit írtál. Egy ilyen függést érzelmileg nehéz elvágni. Nem akarlak megsérteni, de magamból indulok ki, lehet, egy szakember segíthet.

ezek szerint ő nem uniós országban él, hogy ennyire tehetetlenek...remélem lesz elég erőd utána járni. Ez hivatalos feladat lenne, elvileg.

Nem ismerem az apát, nem tudom, mivel indokolja ezt a hozzáállássát, de szerintem le kéne dokumentálnod ezt valahogyan, mivel később fordulhat a kocka, és megpróbálhatja akár elvenni tőled a gyereket.

Legyen ennek nyoma valahol.

Neked nagyon sok erőt kívánok.

Ez már majdnem olyan mint egy bántalmazás, ez egy durva elhanyagolás.

Nem zsarolhatna meg ezzel.

2016. máj. 15. 09:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!