Tartanád olyan apával a kapcsolatot a gyerek érdekében aki semmit nem fizet, nelkülözésben sem segít, gyereknek gyógyszert sem vesz?
De köszönet, addig eljutottam hogy tartom az apával a kapcsolatot.màr csak hogy az elérhetőségeivel képben legyek. Amit a hátam közepére nem kívánok, pláne egy évtizedeken át, kizárolag csak a gyerek miatt, ha felnő.
Valszeg ugy se fog jönni soha a gyerekhez, mert azt is állitotta, csak akkor jön, ha értünk jön és kivisz.
Azt nehezen hiszem el, hogy egy 1,5 éves gyereknek nincs igénye az apai szeretetre. Más kérdés, ha uszítod ellene.
Nyilván a gyerekre nem kell ráerőszakolni, de ha nincs problémája azzal, hogy az apjával legyen, és az apa is szeretne vele lenni, akkor nem tilthatod meg, már csak a törvény szerint sem.
Pont ugyanolyan óvodás módon kezelitek mindketten a helyzetet. Kíváncsi vagyok hogy hány évesek lehettek. Gondolom elég fiatalok vagytok, ha ennyire rosszul álltok anyagilag, és ha ilyen gyerekesen viselkedtek.
A gyerek nem tudja mi az, apa.
A szot se erti. Azt hiszi az egy név.
Addig nem is tud hiányozni.
Mert olyan dolog, amiről nem tudjuk hogy létezik, nem is hianyzik.
Na ettől a hiánytol féltem őt.
Igen tudom hogy amugy is ott lesz normalesetben a kivancsisag. Az már megint más.
Habàr már próbáltam neki magyarázni az állatos könyve alapján hogy egy család amugy minimum 3 fő. Mert szerintem fontos lenne, hogy legyen családmodellje...
De szerintem én egyedul ehhez kevés vagyok. És magunkra vagyunk hagyva mert az összes bűnünk hogy Mo-n vagyunk.
De miért nem tudja? Egész ideáig arról papoltál, hogy az apa azt akarja, hogy visszamenjetek hozzá. Akkor gondolom nála voltatok eddig, nem? Egyre kevesebb értelme van annak, amit mondasz.
Ezt is írtam már, hogy ez nem úgy működik, mint ahogy te azt a kis fejedben elképzelted. Én ugyanezt átéltem, mint amit te a gyerekeddel készülsz csinálni. Még az ellenségemnek sem kívánom azt a bizonytalanság érzést, amit akkor érzel, ha nem ismered az egyik szülődet, ráadásul a másik szülőd hibájából.
Az pedig, hogy hiányzik valaki, egy teljesen természetes érzés, ettől nem kell megvédeni senkit.
Most komolyan, gondolj már bele hogy mennyire nincs értelme ennek az érvelésednek. Te pl jobban szeretnéd, ha a gyereked inkább meghalna, minthogy évente egyszer lásd, mert akkor jaj de hiányzik? Kb. ennyi értelme van annak, amit mondasz.
Kérdező,értem én,hogy a hiánytól félted.
De elmegy oviba és látni fogja,hogy van másnak apukája.
Ha nem fogja mondani,akkor is hiányozni fog neki.
Devaz ovis kíváncsiság kb olyan szintű lenne mint pl mindenkinek van kutyája macskája, enyém hol van.
Ez egy másjellegű hiányerzet. Mert nem ismeri a mögöttes tartalmat.
Fura hogy ennyire hülyének tartod a saját gyerekedet...
Minek tetted fel egyáltalán ezt a kérdést, ha nem fogod fel, amit mások írnak. Gondolom te nem voltál ebben a helyzetben, érdekes módon mégis mindenkinél jobban "tudod"...
Mindegy, majd rájössz egyszer, hogy ezt nem így kellett volna intézni, de azért jobb lett volna, ha azelőtt látod be, mielőtt lelki roncsot csinálsz szegény gyerekből.
?
Most irtam hogy rendben, elérhet az apa ha akar..erre hogy jön az hogy nem fogom amit mások írnak?
Es pont hogy roncsot nem akarok a gyerekből. Ne sirjon az apja után. Erre ezzel vádolnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!