Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tartanád olyan apával a...

Tartanád olyan apával a kapcsolatot a gyerek érdekében aki semmit nem fizet, nelkülözésben sem segít, gyereknek gyógyszert sem vesz?

Figyelt kérdés
Olyan alapon, hogy költözzünk vissza hozzá, akkor segít csak, különben sarkítva, szoszerint hagyna akár éhenhalni is.A biroság tehetetlen külföldi kérdések miatt, ebbe bele se menjünk! Csak a kérdésre várok választ
2016. márc. 25. 12:49
 11/97 anonim ***** válasza:
79%

Jó hogy van neki..

Èn mennyire örültem amikor pár hónaponta pár percre láttam..

Ezt nem lehet elmagyarázni

2016. márc. 25. 13:07
 12/97 anonim ***** válasza:
87%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

Ezt olvasd el azért szerintem. De egyébként minek a kérdés, ha abszolút nem akarod vele tartani a kapcsolatot?

2016. márc. 25. 13:08
 13/97 anonim ***** válasza:
84%
El. Az én gyerekem egy hetesen találkozott először és 2 hetesen utoljára az apjával. Apukát nem érdekelte a gyerek, eltűnt, mint szürke szamár a ködben. A gyereknek én sosem mondtam semmi rosszat róla, pedig lehetett volna, hidd el. Egy alomkep élt a gyerekben az apjarol. Nagyon szeretett volna vele találkozni. Én tettem érte lépéseket, de apuka elutasított minden kapcsolatot. A gyerek a már tizenéves, megkereste az apját Facebookon. Nem kerültek túl bensőséges kapcsolatba, de a gyerek így már tudja magát kötni valakihez, tudja ki az apja, kinek a része ő. Már nem egy alomkepet kerget, már tudja, hogy milyen az apja.
2016. márc. 25. 13:11
 14/97 A kérdező kommentje:

Mindjárt nézem a linket is.

Pont ezt a hiànyérzetet mirol 11-es is írt hogy felébresszem e a gyerekben.

Megismeru az apjàt utána nekem kéne mindig vigasztalni miért nem jön miért nem ìr vissza, meg ígérgetni hogy makd karacsonykor talán találkoznak.

Okozzak én ilyen fájdalmat a gyermekemnek?

2016. márc. 25. 13:22
 15/97 A kérdező kommentje:
Szóval ébresszek fel kergetni való álmokat amiket hiába kergetne a gyermekben?
2016. márc. 25. 13:25
 16/97 anonim ***** válasza:
77%
Mert az nem okozna a gyereknek fájdalmat, ha közölnek vele, hogy nem drágám, én nem akarom hogy találkozz az apaddal? Ebből lesz majd a 16 évesen lelep otthonról apucihoz te meg le leszel pottyantva magasról. ...
2016. márc. 25. 13:26
 17/97 A kérdező kommentje:

13 jelenleg én is így gondolom hogy azért hogy tudja majd magát kihez kötni mik a gyökerei szerintem elég pár foto vagy video kamaszon meg face.

Rendkivul nehéz elmagyarázni hogy ne mondjunk rosszat az apárol hogy ne okozzunk fájdalmat a gyerekben ugyanakkor legyen tudatában hogy az apja részéről akár éhen is halhatna.

2016. márc. 25. 13:27
 18/97 A kérdező kommentje:

16 teljesen màs egy kicsi gyereket hamis álmokba ringatni mint egy nagyobb dönteskepes gyereket mutatni be az apjának.

Egy kicsi gyerek annyit látna csak jé apa milyen aranyos hol van mikor jön hol van mikor jön hol van mikor jön

2016. márc. 25. 13:30
 19/97 anonim ***** válasza:
34%

Nem kell, hogy a tudatában Legyen annak, hogy az apjától akár éhen is halhatna. Miért kellene? Nem tűnt fel, hogy a gyerek fele részben az apától VAN? Ha ilyen baromságokat mondogatsz neki, az önbecsülését teszed majd tönkre. Amúgy meg az én gyerekem sem tinikent akart kapcsolatot teremteni az apjával. Kicsikent is szerette volna, de apuka nem reagált.

Amúgy hogy történt ez az egész, elszoktel a gyerekkel Magyarországrá?

2016. márc. 25. 13:41
 20/97 A kérdező kommentje:

Legutóbb hogy hivott az apja, odaadtam a 1, 5 éves gyerek kezébe a telefont kihangositva és kértem hogy neki mondja a gyerek "szemébe" hogy gyogyszert sem küld ne engem zsaroljon a költözéssel

Hàt nem hatotta meg...

2016. márc. 25. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!