Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom mit tegyek? Apu nem...

Nem tudom mit tegyek? Apu nem enged elköltözni itthonról felnőtt létemre.

Figyelt kérdés
Már 3 éve van barátom, de még soha nem aludhattunk együtt. Apu állandóan a pénzével zsarolt míg tanultam, ha olyat tettem ami neki nem tetszett (nem támogatja a tanulmányaimat). Mióta van munkahelyem, azóta a fejemhez vágja, hogy mennyi pénzt költött a taníttatásomra, fizessem neki vissza. Szeretnék elköltözni, mert nem bírom, hogy rám akarja kényszeríteni az akaratát folyton. Mondtam neki ezt, erre olyan agresszív lett, hogy megijedtem tőle, azt mondta kiveri az összes fogamat ha ezt megteszem, mert biztos a barátommal akarok összeköltözni. Ő nagyon régimódi gondolkodású, szerinte a lány akkor normális ha a házasság után költözik el otthonról stb. Van pénzem, hogy eltartsam magam, ő az első barátom, diplomám van, nyelvvizsgám, nem iszom, nem dohányzom. Adjatok kérlek tanácsot, hogy lehet így elmenni itthonról? Ha meglátná, hogy pakolok agyon verne. 26/N
2016. márc. 14. 16:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
Boldog vagy, férjhez mentél azóta? Hogy érzed, az élet Téged igazolt? Viszonyod a szüleiddel?
2020. máj. 26. 07:19
 72/73 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem csináld azt, amit korábban is írtak. Amíg nincs otthon, pakolj össze, hívj egy taxit, és menj el. A párod nem tudna segíteni? Értem ez alatt azt, hogy ha pl apukád mindig otthon van, akkor egyszer csak odaállít a párod, közli vele, hogy most összepakoltok néhány dolgot és elmentek. Ha botrányt akar csinálni, rendőrt hívtok. 26 éves vagy, nem akadályozhat a szabadságodban, ha el akarsz menni, nem tarthat vissza. Ha a párod esetleg úgy érzed, nem lenne elég, a barátaid nem tudnának még ott lenni? Gondolom, ha többen vagytok, nem nagyon tud már mit csinálni.

Nem normális, amit apukád csinál. Ráadásul fenyeget is :(, hogy ha el akarsz menni, kiveri a fogaidat :(...... Akár fel is lehetne titokban venni ezt.

Próbáld meg megbeszélni a pároddal és a barátaiddal, hogy legyenek melletted, ha nagyon pattog apukád, rendőrt kell hívni, nem tarthat vissza akaratod ellenére :(....

2020. máj. 26. 09:25
 73/73 anonim ***** válasza:
52%
Na, azt nem vettem észre, hogy mikori a kérdés :). Örülök, hogy el tudtál költözni :).
2020. máj. 26. 09:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!