Nem tudom mit tegyek? Apu nem enged elköltözni itthonról felnőtt létemre.
Szerintem csináld azt, amit korábban is írtak. Amíg nincs otthon, pakolj össze, hívj egy taxit, és menj el. A párod nem tudna segíteni? Értem ez alatt azt, hogy ha pl apukád mindig otthon van, akkor egyszer csak odaállít a párod, közli vele, hogy most összepakoltok néhány dolgot és elmentek. Ha botrányt akar csinálni, rendőrt hívtok. 26 éves vagy, nem akadályozhat a szabadságodban, ha el akarsz menni, nem tarthat vissza. Ha a párod esetleg úgy érzed, nem lenne elég, a barátaid nem tudnának még ott lenni? Gondolom, ha többen vagytok, nem nagyon tud már mit csinálni.
Nem normális, amit apukád csinál. Ráadásul fenyeget is :(, hogy ha el akarsz menni, kiveri a fogaidat :(...... Akár fel is lehetne titokban venni ezt.
Próbáld meg megbeszélni a pároddal és a barátaiddal, hogy legyenek melletted, ha nagyon pattog apukád, rendőrt kell hívni, nem tarthat vissza akaratod ellenére :(....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!