Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom mit tegyek? Apu nem...

Nem tudom mit tegyek? Apu nem enged elköltözni itthonról felnőtt létemre.

Figyelt kérdés
Már 3 éve van barátom, de még soha nem aludhattunk együtt. Apu állandóan a pénzével zsarolt míg tanultam, ha olyat tettem ami neki nem tetszett (nem támogatja a tanulmányaimat). Mióta van munkahelyem, azóta a fejemhez vágja, hogy mennyi pénzt költött a taníttatásomra, fizessem neki vissza. Szeretnék elköltözni, mert nem bírom, hogy rám akarja kényszeríteni az akaratát folyton. Mondtam neki ezt, erre olyan agresszív lett, hogy megijedtem tőle, azt mondta kiveri az összes fogamat ha ezt megteszem, mert biztos a barátommal akarok összeköltözni. Ő nagyon régimódi gondolkodású, szerinte a lány akkor normális ha a házasság után költözik el otthonról stb. Van pénzem, hogy eltartsam magam, ő az első barátom, diplomám van, nyelvvizsgám, nem iszom, nem dohányzom. Adjatok kérlek tanácsot, hogy lehet így elmenni itthonról? Ha meglátná, hogy pakolok agyon verne. 26/N
2016. márc. 14. 16:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
Ez valami JT-féle szektás nyomoronc család? Azokról hallok ilyen rémtörténeteket, hogy mikre képesek a saját gyerekeikkel szemben. Ismerőstől hallom, aki szintén ilyen felmenőkkel rendelkezik. Néhány sztori kísértetiesen hasonlít a tiétekre (kitagadással és veréssel fenyegetés, éjszakára kizárás).
2016. márc. 16. 17:16
 62/73 anonim ***** válasza:
51%
Miért pontozzatok le? #56
2016. márc. 16. 17:40
 63/73 anonim ***** válasza:
Végül mi lett veled?
2016. márc. 28. 11:04
 64/73 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok, hogy sikerült e :) :D
2016. márc. 28. 12:17
 65/73 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező????
2017. nov. 3. 16:34
 66/73 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2018. máj. 28. 19:33
 67/73 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2018. máj. 28. 21:49
 68/73 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel, hogy alakultak a dolgok, jelentkezz!
2018. máj. 29. 15:42
 69/73 A kérdező kommentje:
Összepakoltam és elköltöztem albérletbe. Apu kb fél évig utána levegőnek nézett. Azóta is semmilyennek nevezhető a kapcsolatunk. Párommal hála Istennek azóta is együtt vagyunk és tervezzük a házasságot. Ők ezt nem tudják elfogadni, szerintük rám nagyon rossz sor vár majd a párom mellett. Ja és folyton az emlékezetembe vésik, hogy ha bármi gondom adódna az életben, rájuk ne számítsak.
2019. febr. 1. 22:08
 70/73 Savlekotő ***** válasza:
100%
Jól tetted hogy leléptél.
2020. máj. 25. 21:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!