Nem tudom mit tegyek? Apu nem enged elköltözni itthonról felnőtt létemre.
Makd írd meg mi lett veled;)
Ne pontozzatok le!
Nekem ugyanez volt a legjobb barátommal ( csak ő 25 éves volt amikor elköltözött és nem a barátnő miatt, hanem a fofva tartás miatt költözött el, fiú ). Éjszaka összepakolta a ruháit, apróságokat ( fényképek, pendrive-ok, fényképezőgép, stb. ), amikor nem figyeltek a szülei, reggel pedig ahogy ment dolgozni, mondta a szüleinek, hogy be kell vinnie a laptopot ( a saját laptopjának a használatában is korlátozták ). A táskákat kidobálta az ablakon, az apróságokkal teli hátizsákkal meg a laptoppal pedig lement. Lent vártam kocsival, elvittem magamhoz ( én egyedül laktam egy albérletben ), kipakoltunk, este pedig írt egy SMS-t a szüleinek, hogy elköltözött ( azt nem mondta meg hogy hova ). Majdnem egy hónap telt el, amikor legközelebb hazament és beszélt a szüleivel. Fél évig lakott velem, azután másik albérletbe ment. Ez kb 7 hónapja volt.
Tedd te is ezt. Biztos van valaki jó barátod / barátnőd / a fiúd, aki segítene.
De mivel példálóznak ilyenkor, hogy mi volt 30 éve, mi a normális?
Mert 30 éve szerintem a 26 éves nők nagy része már anya volt, férjnél volt, és a saját életét élte.
Pf! Hát itt van a kutya elásva...
Hát erre csak annyit bírnék nyögni: 2016 van! :o
Hajrá, költözz, majd megnyugszanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!