Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért olyan nehéz felfogni,...

Miért olyan nehéz felfogni, hogy a kötelező olvasmányt hangoskönyvön halgatom? 13L

Figyelt kérdés
Találtam tabletre egy alkalmazást amin rajta van több kötelezőolvasmány e-book és hangoskönyv verzióba.Én az utóbbit halgatom fülhalgatón,erre anyám odaugrik mögém az ágyra és elkezd kiabálni,hogy mért nem olvasom.Mit csináljak végre hogy felfogja?Vagy ez normális egyáltalán?13L
2016. jan. 10. 11:20
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
10%
helyedben füles nélkül hallgatnám hangosan amugy sztem jobb a hangoskönyv, már én sem olvasnám hanem meghallgatnám és kész
2016. jan. 10. 11:29
 2/68 anonim ***** válasza:
89%

De tényleg, miért nem olvasod?

A kötelező olvasmány nem csak azért kell, hogy a történetet megismerd, az olvasást is gyakorolni kell. Viccen kívül.

3/68 anonim ***** válasza:
21%
Normális, hogy anyukád szerint a kötelező OLVASMÁNYt olvasni kell. A mai világban hallgatni is lehet, de régen még nem így volt. A flegmázásod is normális, 13 évesen mindenkinek elborítja az agyát a gőz. Majd kitisztul.
 4/68 anonim ***** válasza:
62%
Mert olvasás közben működik mindened-agy,szív,érzekmek-meg is erőlteted magad kissé,hogy megértsd az embereket.Más egy könyvet tisztelettel megfogni,mint egy fájlt letölteni ...
2016. jan. 10. 11:35
 5/68 anonim ***** válasza:
64%
Miért lenne nehéz felfogni? Anyád is felfogta és nem tetszik neki. Nekem sem tetszene...
 6/68 anonim ***** válasza:
86%
lehet úgy van vele hogy ha olvasnád talán fejlődne a helyesírásod is, még nem adta fel a reményt.
 7/68 anonim ***** válasza:
87%

Azért, mert azt, hogy hallgatom, úgy írod, hogy "halgatom"...

A helyesírásod fejleszti, ha olvasol, és úgy látom, rád is fér.

2016. jan. 10. 11:36
 8/68 A kérdező kommentje:
Szeretek olvasni,de a kötelezők közül talán az Egri csillagok volt jó.Mást szivesen olvasok.A helyesírasom meg jó csak gépelés nem kicsit megy bénán.
2016. jan. 10. 11:38
 9/68 anonim ***** válasza:
83%

Gondolom, azért hallgatod, mert lusta vagy olvasni.

Ahogy előttem is írták, az olvasásnak számos hatékonysága van a hallgatással ellentétben. Nagyon nem mindegy, melyiket csinálod.

2016. jan. 10. 11:39
 10/68 anonim ***** válasza:
73%
Nyelvtan egyes! Talán épp ezért kell olvasni. Hihetetlen, hogy még te vagy felháborodva, hisz leírtad: kötelező OLVASMÁNY. Nem hallgatmány. Anyád helyében én is kiborulnék.
2016. jan. 10. 11:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!