Miért lenne kötelező 80. 000 Ft-ot hazaadnom a fizetésemből?
Figyelt kérdés
Hétfőn fogok kezdeni a munkahelyen, 180.0000 Ft-ot fogok kézbe kapni. Anyám kijelentette, hogy ebből 80.000-at kell a közösbe adnom. Én arra gondoltam, hogy 50.000-et adok, 30.000-ból költekezek, ha kell valami (pl sampon, hajbalzsam, krémek, ruha stb, megjegyzem ezeket most is én veszem a saját spórolt pénzemből, amit még tanfolyamon spóroltam össze) és 100.000-at félrerakok. Erről hallani sem akarnak, mert hogy egyik albérletben sem élek meg 50.000 Ft-ból, meg hogy ne gondoljam, hogy én majd itt dőzsölök a pénzemből. Mellesleg anyám kb. 20.000 Ft-ot tesz be a közösbe, mert ő megteheti, hogy csak ennyit ad, és ez így természetes... A tanfolyami pénzem több, mint fele is az ő zsebében kötött ki, vett belőle a cigit, parfümöt, ruhát stb. És az egész rokonság szerint ez így normális.2015. okt. 1. 13:05
1/64 anonim válasza:
apád véleménye?
am jobban jársz ha pároddal, barátokkal mész albiba.
2/64 anonim válasza:
50 ezerbol siman kapsz egy szobat Pesten (csak ugy mint otthon, kozos furdo konyhahasznalattal), tehat itt mar meg is bukik anyad ervelese.
4/64 anonim válasza:
Semmiért. A te pénzed te döntöd el mire költöd kinek adod. Ez az én gondolatom erről.
5/64 anonim válasza:
Hülye vagy ha ennyit fizetsz, akkor inkább albérlet és magad ura vagy. 80ezerből rezsivel együtt is találsz lakásokat.
6/64 anonim válasza:
Nem kötelező. Teljes lelki nyugalommal el is költözhetsz.
Az mindegy, hogy itt ki mit gondol. Nem mi vagyunk a családod. Vagy beleadod, amit kérnek, vagy leharcolod- de nem sok reményt látok. Vagy fogod magad és saját lábra állsz. Ennyi.
8/64 A kérdező kommentje:
Szeretnék elköltözni csak egy kicsit akartam félrerakni.
2015. okt. 1. 13:10
9/64 anonim válasza:
1. Az ő háza.
2. 180-ból költözz el,ha nem tetszik.
3. Alkudj.
10/64 A kérdező kommentje:
Apukám mondta azt, hogy 50-ből nem élek meg albérletben sem. Az a vicces, hogy ő az 5-szörösét keresi, mint amennyit én fogok és mégis lehúzna.
2015. okt. 1. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!