Szerintetek a havi 84. 000 Ft-os fizetésemből mennyit adjak haza?
84 ezer forintot keresek,de még otthon kényszerülök lakni(ebből a fizetésből szerintem örökre).
Mennyit adjak haza? A rezsit, számlákat ő szokta befizetni...a kaját kb. felesben vesszük. Nekem a bérletet kell kötelezően megvennem, mert a munkahelyem nem állja (11.000 Ft), diákhitelt törlesztenem (8.000 Ft), az állatokat én tartom el (kb. 500 Ft x 30=15000 Ft), akik közül az egyiknek 2 havonta a gyógyszeradagja 12.000 Ft (kétféle gyógyszert szed, az egyik 4000, a másik 8000 Ft 60 napra), én is szedek gyógyszereket, amik kb. 2300 Ft havonta.
Anyukám kb. 40.000 Ft-ot vár el, nekem akkor marad 44, amiből 11 a bérlet, 8 a diákhitel, 15 az állatok etetése, 6000 az egyikőjük havi gyógyszere, 2 az én gyógyszereim, tehát 2000 Ft-om marad havonta arra, hogy napközben is egyek valamit, ne csak este az otthoni kajából, esetleg igyak egy kávét...és minden másra!
Kicsit soknak érzem ezt a hazaadott 40.000 Ft-ot a rezsi rám eső, egy negyed részére...
Hát kb. abból a 2000 Ft-ból, és igen, kihagytam, hogy havi 1200 Ft Erzsébet utalványt kapok...
veszek egy doboz vajat (200 Ft), berakom a hűtőbe, veszek egy zacskó toast kenyeret (165 Ft), sajtot (2-300 Ft), abból mindenki ugyanúgy eszik,nem sajátítom ki... én is abból viszek reggelire meg ebédre 1-1 szendvicset, vagy ha rosszul állunk anyagilag, akkor csak 1 szendvicset. Mivel nem reggelizem (6-kor indulok), és este 7 óra körül érek haza, maximum csak gyümölcsöt eszem néha az otthoni kajából.
Ezek alapján, amit az ételről is írtál, nem sok a havi 40ezer Ft.
Mi a betegsége az állatnak, ami ennyibe kerül?
4 kutya, 2 db konzerv (2*250 Ft)
De éppen azt mondom, hogy otthon szinte nem is eszem semmit, mivel napi 13 órát távol vagyok...főtt ételt meg pláne nem, kb. havonta egyszer.
4 kutyának kevés 2 konzerv.
Ilyen fizura sok 4 kutya.
rákos kutyát kár szenvedtetni,el kell alatatni,főképp ha nincs pénzed rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!