Szerintetek a havi 84. 000 Ft-os fizetésemből mennyit adjak haza?
84 ezer forintot keresek,de még otthon kényszerülök lakni(ebből a fizetésből szerintem örökre).
Mennyit adjak haza? A rezsit, számlákat ő szokta befizetni...a kaját kb. felesben vesszük. Nekem a bérletet kell kötelezően megvennem, mert a munkahelyem nem állja (11.000 Ft), diákhitelt törlesztenem (8.000 Ft), az állatokat én tartom el (kb. 500 Ft x 30=15000 Ft), akik közül az egyiknek 2 havonta a gyógyszeradagja 12.000 Ft (kétféle gyógyszert szed, az egyik 4000, a másik 8000 Ft 60 napra), én is szedek gyógyszereket, amik kb. 2300 Ft havonta.
Anyukám kb. 40.000 Ft-ot vár el, nekem akkor marad 44, amiből 11 a bérlet, 8 a diákhitel, 15 az állatok etetése, 6000 az egyikőjük havi gyógyszere, 2 az én gyógyszereim, tehát 2000 Ft-om marad havonta arra, hogy napközben is egyek valamit, ne csak este az otthoni kajából, esetleg igyak egy kávét...és minden másra!
Kicsit soknak érzem ezt a hazaadott 40.000 Ft-ot a rezsi rám eső, egy negyed részére...
Hát nálunk a telefont már rég kikapcsolták sajnos, így az nincs is. A telefonomat pedig én töltöm, azt ki is hagytam, tényleg...
Tudom, hogy 4 kutyával igen nehezen találnék albérletet.
Sajnos albérletbe valóban csak kutyák nélkül tudnál menni, pláne úgy, hogy többen vennétek ki egy lakást.
Anyukáddal esetleg azt lehetne megbeszélni, hogy te csak a rezsibe szállnál be, az ételt teljesen magadnak intéznéd. A rezsi könnyen kiszámolható, össze kell adni a számlákat, ennek a negyede a tiéd minden hónapban. Ekkor viszont érdemes lesz félretenned valamennyit, mert a téli rezsi sokkal magasabb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!