Miért lenne kötelező 80. 000 Ft-ot hazaadnom a fizetésemből?
Amíg ilyen ellenséges vagy, azért gondolkodj el azon, hogy téged felneveltek a szüleid. Etettek, itattak, számlát fizettek (melegben voltál, vizet használtál, áramot, stb) és ha ennyivel beszállsz, az bőven nem a világvége.
Amúgy meg így is tudsz félretenni, marad 100.000 Ft-od, abból azért van mit eltenni.
Én most keresek kerek perec 79ezret, minimálbér. Ebből adtam haza, amíg otthon laktam éshavi 30-40 ezret tudtam félrerakni, változó volt. És ebből vettem meg ha valamire szükségem is volt.
Most is küzdök,hogy jól fizető állást kapjak.
Te meg most kezdesz dolgozni és az öledbe hullik. Irigyellek.
Mit fogsz dolgozni?
De miért lesz jobb, ha kifizetsz egy idegennek 80 ezret, plusz rezsi, kaja stb és alig marad pár tízezred, ahelyett hogy otthon lennél, és maradna 100 ezred simán amiből többet tudnál félrerakni.
A szüleidtől sajnálod és várod hogy eltartsanak amíg gyűjtögetsz? Milyen jogon várod el hogy eltartsanak ha te se akarsz adni annyit amennyit kérnek?
Ha anyagi alapon döntesz: 80e csak a lakás+rezsi, de enned is kell, ami havi 40e alsó hangon. Ha ők úgy kérnek 80-at, hogy a kajájukat is eszed, akkor anyagilag még mindig velük jössz ki jobban.
Érzelmileg: Az 50 nagyon méltányos részedről, ha valaki 80-at kér a gyerekétől havonta úgy, hogy nincsenek rászorulva, az nagyon elkeserítő. Sóher egy brigád, fogadd együttérzésemet.
Nem tudom megerteni nehany szulonek a gyerekehez valo hozzaallasat. Eszembe nem jutna anyakent kovetelozni a gyerekemtol, h mennyit adjon haza a fizetesebol. Nem is kernek tole penzt, hiszen miert lakhatna a szuleivel az otthonaban ingyen?! Hogy lehet az otthont alberlettel egyaltalan osszehasonlitani??!!
Az en szuleim soha de soha nem kertek, h adjak haza a fizetesembol. De nem is kertem toluk soha penzt, megvettem magamnak azt, amire szuksegem volt es adtam, amikor volt, vagy eppen lattam, h szukseg van ra.
Minek szul egyaltalan az ilyen ember gyereket?! Azert, h hasznot huzzon belole?!
Az a Te penzed, a te fizetesed. En megmondanam a helyedben anaydnak, h adsz 50-et es kesz es ennek is oruljon. Es amint megteheted, koltozz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!