Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nem engedte, hogy...

Anyukám nem engedte, hogy vele karácsonyozzunk, hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
30/N vagyok,az idei az első karácsony,amikor anyukámat nem láttam szenteste. Másfél éve élek a párommal,akit ő ki nem állhat. Tavaly még haza tudott rángatni,hogy menjek haza szentestére,szenteste mindenkinek otthon a helye,én meg hazamentem. Párom végigsírta a szentestét. Akkor megfogadtam,hogy ezt még egyszer nem teszem meg vele. Idén anyukám megüzente a testvérén keresztül,hogy haza kell mennem szentestére,de csak a párom nélkül,és ha ezt nem tudom megtenni,akkor egyáltalán ne menjek. Hát nem mentem. Ma,25-én megyünk anyu testvéréhez,oda meg vagyunk hívva mindnyájan,szüleim is,mi is,de már a testvére hívott,hogy anyunak külön kellett teríteni,másik asztalnál,mert nem ül le egy asztalhoz a párommal a nagy családi asztalnál. Apa külön eljön hozzánk is,de csakis ő,anyu emiatt még erre a családi ebédre is külön autóval megy,mert mi tőlünk indulunk majd apával. Ez nem vicc,nem mese,ilyen van,és főleg karácsonykor fájdalmas nekem ez a gyűlölködés. Én páromat is szeretem,szüleimet is,anyám mégis választásra kényszerített,és most,hogy idén nem őt választottam,tudja előre az egész család,hogy nagyon fog sírni,hogy már nem fog élni,ez felgyorsítja a halálát,mert a stressz emészti az idős szervezetét. Nekem olyan smseket ír,hogy az idő száll,meg nemsokára túl késő lesz,hogy együtt legyünk. Ilyenkor sírógörcsöt kapok. Hétköznapokon sem találkozunk,bár két utcányira lakunk,mert csak ezt hajtja,hogy hagyjam ott a páromat,és vagy mocskolódik,vagy sír. Páromnak is írt már smst,hogy hagyjon el engem,és még megpakolta néhány jelzővel: *arházi,m*ocskos. Nem bírom,felőrlődtem,MIT TEGYEK???
2015. dec. 25. 06:20
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
65%

Igazi mazochista az az ember,aki hagyja magát érzelmileg zsarolni.

Úgy látszik te szeretsz szenvedni. Néhány hozzászólással korábban egy szülő elmondta az ö történetüket,most a gyerek szemszögéből én elmondom az enyémet.

Engem a zsarnok apám már 16 évesen kikészített idegileg és öngyilkosságba hajszolt,mert abban a korban még nem tudtam felmérni,hogy a szülőnek nem feltétlen mindig van igaza. Még szerencse hogy nem haltam meg...

19 éves koromban elegem lett a szemétkedéseiből és otthagytam a pi.ába.

Nagyon jól megvagyok nélküle. Férjem van és gyerekem.

Döntsd el,hogy anyád éli e a te életed vagy te magad. Nem egész 10 év és 40 leszel,elmegy melletted az élet.

Vagy sürgősen billentsd át a gondolkodásodat,vagy menj el pszichológushoz,ha egyedül nem megy,mert az érzelmi zsarolásnak engedve nagyon csúnyán rá fogsz fázni.

Csak te magad vagy az akadálya,hogy boldog legyél,és amíg ezt nem látod át,szenvedni fogsz.

2015. dec. 25. 14:03
 62/67 anonim ***** válasza:
21%

Kedves Hozzaszolok!

Amit a Kerdezö ir, az CSAK az erme egyik oldala, az a Kerdezö latasszöge. Nyilvan nem csak tenyeket közöl, hanem némi elfogultsag, reszrehajlas is van a kerdeseben.

En mielött velemenyt mondanek, meghallgatnam a masik oldalt is.

Az ugy lenne fair, ... vagy nem?

2015. dec. 25. 16:14
 63/67 anonim ***** válasza:
53%
Nem te kérdeztél már ebben a témában tőlünk? ott is az ex jóban volt anyáddal, apa meg a pártodon...ha megint te vagy, akkor ne tedd fel pár hetente, elmondtuk elég normálisan, hogy mit tegyél. A többi rajtad múlik!!!
2015. dec. 25. 17:27
 64/67 anonim válasza:
2015. dec. 25. 18:22
 65/67 anonim ***** válasza:

Jaja, erről beszéltem...

Sajnos a kérdező menthetetlen, elsősorban rajta múlik hogy hogy alakul az élete!

2015. dec. 25. 18:41
 66/67 anonim ***** válasza:
60%

nem tudom elhinni hogy ilyen meberek vannak.

Egyszeruen nem ertem hogy a kerdezo miert nem szakit meg azonnal minden kapcsolatot az anyjaval? Teljesen, radikalisan. Miert?

Nem ertem. Szamomra csak egy magyarazat van: imadja ezeket a jatszmakat.

Mondjuk en a ferfi helyeben mar reg elhagytam volna. Ez a no soha nem lesz boldog.

2015. dec. 25. 18:46
 67/67 anonim ***** válasza:
0%

A külsőség marha kevés egy kapcsolatban.

Megkockáztatom,hogy rengetegen ezért válnak el.

Mert fiatalon megtetszenek egymásnak,és ez visz mindent.

Aztán 5-10 év múlva rájönnek,hogy nem ez tartja össze a kapcsolatot.

Anyád 60 éves,amikor ő volt fiatal,akkor még olyan 20 évesen,buta,naiv fejjel házasodtak és a volt a szempont,hogy hogy néz ki,utána,hogy mennyi pénze van a családjának.

Meg kell neki mondani,hogy a világ megváltozott.

Szerencsére már nem ilyen primitív módon történik a párválasztás.

2015. dec. 25. 19:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!