Anyukám nem engedte, hogy vele karácsonyozzunk, hogy dolgozzam fel?
Ja, ha otthon bőgött, az jobb.
Nőjjetek már fel.
Ja,és az én maradék cuccom ki volt rakva anyámnál egy szatyorba. Ilyeneket is beletett,hogy fogkefe,félig használt szappanom. Tehát korrekt módon elszámolt velem. Nagyon sírtam,mikor megláttam.
Volt párom meg jön anyámhoz 26-án karácsonyozni,vele is körbekarácsonyozzák a rokonságot,már ki vannak neki rakva a drága ajándékok,27-én meg ő viszi színházba anyámat és az egész rokonságot,csak apám nem megy.
Mert szerinted jó ez a helyzet? Ugyan mi bajom is lehetne?!
Az lett volna jó,ha a párommal szenteste átmehetünk anyámhoz kétutcányira!
Miért nem mentek àt a párod szüleihez? Ne foglalkozz anyukáddal, ha neki ennyi esze van, hogy valakit a külseje miatt nem is hajlandó beengedni a házába akkor meg se haragudj de mit eszed te magad? Nekem is akaratos anyám van, soha senki nem volt elég jó, de ha valaki hazudik nekem, átver akkor az én pártomra áll, nem a hazudozóéra.
Miért nem nézed úgy, hogy anyukádnak annyit nem ért a Karácsony veled, hogy félretegye a bogarait legalább egy estére? Akkor már mindjárt neked se lenne kedved hozzá. Én fel se hívnám, amíg le nem nyeli, hogy ez van.
31 N
22-es nem érti az írott szöveget,úgy látszik. DE,tavaly is akartam menni anyámhoz,meg idén is. Mindkétszer a párom nélkül mehettem csak. Tavaly megtettem,idén már nem. Tavaly egyedül hagytam a páromat emiatt,aki sírt,és ezt nem tehetem meg vele,ezért nem mentem idén. De anyámat se hagyhatom úgymond magára,hogy szentestén nincs vele az egyetlen gyereke (nincs testvérem)
Remélem,már értem.
Ha boldog vagy a pároddal, akkor ne törődj senkivel. Anyukád uralkodni akar rajtad. Ez nem normális szeretet. Lépj túl rajta.
Más is él anya, család nélkül, neked is menni fog.
Ha engedsz anyukád érzelmi zsarolásának, akkor azzal csak ő jár jól.
Vedd fel a fapofát, és éld az életedet.
Felnőtt ember vagy, ne hagyd, hogy bárki is irányítson.
Anyukád nem miattad fog belebetegedni a szituba, hanem maga miatt.
Kellemes Karcsonyt, hiszen a szeretteddel töltöd!
26-os: azért nem, mert az ő szülei ugyanezt a cirkuszt megcsinálták. Mindkét oldalról ez van.
27-es: köszönöm
Kérdező!
A gyerek a szülőt nem feltétlenül szereti.
A gyerek úgy ítéli meg a szüleit,amit kap tőlük.
Én is még gyerek voltam feltétlenül szerettem a szüleimet,de amikor felnő az ember,megtudja ítélni,hogy mi is igazán a szeretet,és hogy az ő szülei méltóak e arra igazán.
A te anyád már átment egy olyan határon,ami után én már nem tudnám őt úgy szeretni,mint amikor gyerek voltam/voltál.
a felnőtt ember már a szeretet feltételekhez köti.Ez van.És te túl alacsonyra teszed a mércét,ha még ezután is őt sajnálod.
Az egyedüli feltétlen szeretet az,amit a szülő a gyerek iránt érez.
De az sem mindenkinél sajnos.
A te anyád sem szeret téged,hanem csak olyannak szeretne téged,amilyen neki megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!