Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nem engedte, hogy...

Anyukám nem engedte, hogy vele karácsonyozzunk, hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
30/N vagyok,az idei az első karácsony,amikor anyukámat nem láttam szenteste. Másfél éve élek a párommal,akit ő ki nem állhat. Tavaly még haza tudott rángatni,hogy menjek haza szentestére,szenteste mindenkinek otthon a helye,én meg hazamentem. Párom végigsírta a szentestét. Akkor megfogadtam,hogy ezt még egyszer nem teszem meg vele. Idén anyukám megüzente a testvérén keresztül,hogy haza kell mennem szentestére,de csak a párom nélkül,és ha ezt nem tudom megtenni,akkor egyáltalán ne menjek. Hát nem mentem. Ma,25-én megyünk anyu testvéréhez,oda meg vagyunk hívva mindnyájan,szüleim is,mi is,de már a testvére hívott,hogy anyunak külön kellett teríteni,másik asztalnál,mert nem ül le egy asztalhoz a párommal a nagy családi asztalnál. Apa külön eljön hozzánk is,de csakis ő,anyu emiatt még erre a családi ebédre is külön autóval megy,mert mi tőlünk indulunk majd apával. Ez nem vicc,nem mese,ilyen van,és főleg karácsonykor fájdalmas nekem ez a gyűlölködés. Én páromat is szeretem,szüleimet is,anyám mégis választásra kényszerített,és most,hogy idén nem őt választottam,tudja előre az egész család,hogy nagyon fog sírni,hogy már nem fog élni,ez felgyorsítja a halálát,mert a stressz emészti az idős szervezetét. Nekem olyan smseket ír,hogy az idő száll,meg nemsokára túl késő lesz,hogy együtt legyünk. Ilyenkor sírógörcsöt kapok. Hétköznapokon sem találkozunk,bár két utcányira lakunk,mert csak ezt hajtja,hogy hagyjam ott a páromat,és vagy mocskolódik,vagy sír. Páromnak is írt már smst,hogy hagyjon el engem,és még megpakolta néhány jelzővel: *arházi,m*ocskos. Nem bírom,felőrlődtem,MIT TEGYEK???
2015. dec. 25. 06:20
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
82%
Engem konkrétan a férjem hagyott szenteste egyedül,mert mert anyucihoz,nem tudtam vele menni,mert főztem még,meg volt itthon dolgom.Végigsírtam én is a karácsonyt,nyugtató+altató kombóval sikerült "kiütni magam" hogy ne sírjak hanem aludjak. Anyud majd lenyugszik,rájön hogy nem vezet semmire a zsarolása.Felnőtt nő vagy,van új családod,mellettük a helyed.
2015. dec. 25. 07:59
 32/67 anonim ***** válasza:
34%
Van munkahelye a barátodnak?
2015. dec. 25. 08:01
 33/67 A kérdező kommentje:
Diplomás a vőlegényem,mindketten azok vagyunk,és természetesen van munkahelye,másfél állás.
2015. dec. 25. 08:10
 34/67 anonim ***** válasza:
26%

Nekem rémlik már kèrdésed régebbről, hogy anyád durván zsarol lelkileg hogy miattad, illetve a válsztásod miatt hal meg meg ilyenek... ugye?

Na mindegy is, anyád egy idióta, ès bocs, de Te is az vagy, ha ezt tűröd tőle, meg mèg 30 felett is ezen picsogsz, hogy jaj nem látam anyucit szenteste brühühü...

Plusz nem anyád nem engedte hogy vele karácsonyozz, hanem Te döntöttèl ìgy...

A korodhoz méltóan viselkedj végre felnőttként, menj pszihológushoz, szülj a girnyó faszidnak egy kölkölt, és hagyd anyádat a csába!

2015. dec. 25. 08:12
 35/67 anonim ***** válasza:
33%

Ha mindkettőtök családja részéről így ellenzik a kapcsolatotokat akkor nem lehet, hogy nem csak a kinézet áll a háttérben?

De végülis mindegy, akkor az marad, hogy jövőre ketten a pároddal terveztek közös ünneplést család nélkül, vagy meghívtok mindenkit magatokhoz s aki akar megy, aki nem az nem.

Ha a közös ebédnél anyukád sír a külön asztalnál akkor sírj te annál jobban/hangosabban, kutyaharapást szőrivel módjára. Ha mocskolódik, akkor álljatok fel s hagyjátok ott.

2015. dec. 25. 08:19
 36/67 anonim ***** válasza:
72%

Tudod, ki menne ezek után. De te is felnőtt ember lehetsz, hogy 29 éves létedre anyád hazarángat. Gratulálok!

Mindegy, legalább idén volt eszed és tartásod.

Egyébként anyád zsarnok, ki kell röhögni és kész. Terítene neki külön a halál, ha neki derogál egy asztalhoz ülni a párommal, akkor így járt.

2015. dec. 25. 08:22
 37/67 A kérdező kommentje:
Kikérem magamnak a girnyó faszit,állítsd le magad!
2015. dec. 25. 08:28
 38/67 anonim ***** válasza:
33%
Komolyan nem értem ezt a kérdést!Párod sír nélküled szenteste,anyád sír egy különasztalnál nélküled,te is sírsz,mikor odaadja a cuccaid.Még a szappanoperákban sem sírnak ennyit.És ez 3 FELNŐTT ember???Kétlem.Mit foglalkozol vele?Boldogok vagytok együtt,akkor mi a kérdés?Anyád egy önző ember,ti meg gyengék vagytok.Mint az óvoda.Nagyon,nagyon,nagyon gáz ez a viselkedés!
2015. dec. 25. 08:41
 39/67 anonim ***** válasza:
74%
Konkrétan mi a bajuk a barátod szüleinek veled. Ezt le tudnád irni? Anyáknak mi a baja a baratoddal?
2015. dec. 25. 08:41
 40/67 anonim ***** válasza:
20%

tavaly is akartam menni anyámhoz

Tavaly még haza tudott rángatni,hogy menjek haza szentestére,szenteste mindenkinek otthon a helye,én meg hazamentem.

???????

2015. dec. 25. 08:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!