Anyukám nem engedte, hogy vele karácsonyozzunk, hogy dolgozzam fel?
Nekem rémlik már kèrdésed régebbről, hogy anyád durván zsarol lelkileg hogy miattad, illetve a válsztásod miatt hal meg meg ilyenek... ugye?
Na mindegy is, anyád egy idióta, ès bocs, de Te is az vagy, ha ezt tűröd tőle, meg mèg 30 felett is ezen picsogsz, hogy jaj nem látam anyucit szenteste brühühü...
Plusz nem anyád nem engedte hogy vele karácsonyozz, hanem Te döntöttèl ìgy...
A korodhoz méltóan viselkedj végre felnőttként, menj pszihológushoz, szülj a girnyó faszidnak egy kölkölt, és hagyd anyádat a csába!
Ha mindkettőtök családja részéről így ellenzik a kapcsolatotokat akkor nem lehet, hogy nem csak a kinézet áll a háttérben?
De végülis mindegy, akkor az marad, hogy jövőre ketten a pároddal terveztek közös ünneplést család nélkül, vagy meghívtok mindenkit magatokhoz s aki akar megy, aki nem az nem.
Ha a közös ebédnél anyukád sír a külön asztalnál akkor sírj te annál jobban/hangosabban, kutyaharapást szőrivel módjára. Ha mocskolódik, akkor álljatok fel s hagyjátok ott.
Tudod, ki menne ezek után. De te is felnőtt ember lehetsz, hogy 29 éves létedre anyád hazarángat. Gratulálok!
Mindegy, legalább idén volt eszed és tartásod.
Egyébként anyád zsarnok, ki kell röhögni és kész. Terítene neki külön a halál, ha neki derogál egy asztalhoz ülni a párommal, akkor így járt.
tavaly is akartam menni anyámhoz
Tavaly még haza tudott rángatni,hogy menjek haza szentestére,szenteste mindenkinek otthon a helye,én meg hazamentem.
???????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!