Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nem engedte, hogy...

Anyukám nem engedte, hogy vele karácsonyozzunk, hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
30/N vagyok,az idei az első karácsony,amikor anyukámat nem láttam szenteste. Másfél éve élek a párommal,akit ő ki nem állhat. Tavaly még haza tudott rángatni,hogy menjek haza szentestére,szenteste mindenkinek otthon a helye,én meg hazamentem. Párom végigsírta a szentestét. Akkor megfogadtam,hogy ezt még egyszer nem teszem meg vele. Idén anyukám megüzente a testvérén keresztül,hogy haza kell mennem szentestére,de csak a párom nélkül,és ha ezt nem tudom megtenni,akkor egyáltalán ne menjek. Hát nem mentem. Ma,25-én megyünk anyu testvéréhez,oda meg vagyunk hívva mindnyájan,szüleim is,mi is,de már a testvére hívott,hogy anyunak külön kellett teríteni,másik asztalnál,mert nem ül le egy asztalhoz a párommal a nagy családi asztalnál. Apa külön eljön hozzánk is,de csakis ő,anyu emiatt még erre a családi ebédre is külön autóval megy,mert mi tőlünk indulunk majd apával. Ez nem vicc,nem mese,ilyen van,és főleg karácsonykor fájdalmas nekem ez a gyűlölködés. Én páromat is szeretem,szüleimet is,anyám mégis választásra kényszerített,és most,hogy idén nem őt választottam,tudja előre az egész család,hogy nagyon fog sírni,hogy már nem fog élni,ez felgyorsítja a halálát,mert a stressz emészti az idős szervezetét. Nekem olyan smseket ír,hogy az idő száll,meg nemsokára túl késő lesz,hogy együtt legyünk. Ilyenkor sírógörcsöt kapok. Hétköznapokon sem találkozunk,bár két utcányira lakunk,mert csak ezt hajtja,hogy hagyjam ott a páromat,és vagy mocskolódik,vagy sír. Páromnak is írt már smst,hogy hagyjon el engem,és még megpakolta néhány jelzővel: *arházi,m*ocskos. Nem bírom,felőrlődtem,MIT TEGYEK???
2015. dec. 25. 06:20
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 anonim ***** válasza:
53%

Miért utálja ennyire a párodat?

A sírást túlzásnak tartom.

Hidd el sokan pedig rühellik a kötelező családi összejöveteleket.

Így legalább kettesben lehettek és azt csináljátok,aihez kedvetek van.

2015. dec. 25. 06:25
 2/67 A kérdező kommentje:

Mert szerinte 'kiütötte' az előző páromat,akit ő akart nekem. Már családként kezelt minket,neki olyan volt,mintha elváltunk volna.

Továbbá szerinte csúnya,és csak lejáratom magam vele.

De,sír,mindig sír. És nálunk ezzel megtört egy megtörhetetlen hagyomány. Nálunk mindig szép karácsonyok voltak. Én pedig belegázoltam ezzel az ünnepekbe is,anyu életébe is.

2015. dec. 25. 06:31
 3/67 anonim ***** válasza:
25%

Ez aztán az igazi karácsonyi idill! Tényleg felnőttek vagytok.

Békés, boldog karácsonyt mindnyájatoknak!

2015. dec. 25. 06:32
 4/67 anonim ***** válasza:
79%
A családból, barátaid közül a többiek kedvelik a párodat? Minden pasiddal így viselkedett anyukád, vagy csak a jelenlegit nem szereti? Ezt goldold végig, kiderül hogy anyud kattant-e be, vagy valami sántít a sráccal. Utána dönts, hogy saját családot szeretnél, vagy ovis viselkedésű anyu nyomásának engedni. A karácsonyt ne keverd bele, egyen külön asztalnál, menjen külön, sírjon ha akarjon, magának akarja így, majd a vendéglátók helyre teszik ha akarják. Ovis viselkedést hagyjátok figyelmen kívül. Éreztesd vele hogy szereted, de a viselkedését elítéled.
2015. dec. 25. 06:36
 5/67 A kérdező kommentje:

Nem tudom értelmezni a válaszodat. Békés már sajnos nem lesz,se boldog,de azért viszont kívánom neked is.

Ki tud boldog lenni,ha az édesanyja leépül,mert nem enged a 48-ból egy jottányit sem?

2015. dec. 25. 06:39
 6/67 anonim ***** válasza:
81%

Első vagyok!

Ha ez vigasztal,nem csak neked rossz.

Nálunk szinte minden évben balhé van karácsonykor.

Tegnap pl apám meggyanúsította anyámat,hogy lefekszik a főnökével.

Anyám meg beivott és utána kötekedett vele egész este.

Én rühellem ezeket a karácsonyi képmutató rokonlátogatásokat is.

Olyan emberek jópofiznak a szemedbe,akik a hátad mögött midennek elhordanak.

2015. dec. 25. 06:39
 7/67 anonim ***** válasza:
93%

A testvéred helyében én biztos megmondanám anyátoknak,hogy nincs külön terítés.

Ha nem ül egy asztalhoz veletek,akkor ne jöjjön el.

Szerintem marha kellemetlen mikor valaki látványosan tudtodra adja egy társaságban,hogy nem kívánatos személy vagy számára.

Én lehet el sem mennék,ha hívnának sem.De biztos nem sírnék miatta,ahogy a párod tette.

Remélem azt azért nem mondtad el neki,hogy azért nem kedveli részben,mert szerinte csúnya.

2015. dec. 25. 06:44
 8/67 A kérdező kommentje:

Senki nem kedveli,mert anyu az összes ismerősömet,barátomat,EXEMET (!) végighívta telefonon,és olyan elképesztő baromságokat terjesztett róla,amik nem igazak. A barátnőm emiatt megszakította velem a kapcsolatot,nem áll szóba velem,mert hogy mit csináltam az anyámmal,idegösszeroppanást kap miattam. Én meg álltam bután,hogy mit csináltam? Te jó ég,és anyám mit mondhatott.

Igen,minden fiúmmal ezt csinálta,kivéve a legutolsó exemmel,ott egyértelműen megmondta,hogy ahhoz kell mennem. A szakítás indokát nem fogadja el indokként.

2015. dec. 25. 06:46
 9/67 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem anyukád kicsit túlzásba viszi, 30 éves vagy, talán el tudod te is dönteni, hogy kivel élj együtt, nem ő kell az aktuális pároddal éljen, hanem te. Gondolom, hogy rossz érzés ez az érzelmi zsarolás amit veled csinál, de pont azért csinálja mert látja, hogy ezzel tud hatni rád...
2015. dec. 25. 06:48
 10/67 anonim ***** válasza:
67%

Ha tavaly is úgy kellett téged odarángatni, plusz megfogadtad, hogy soha többet, akkor most mit nyekegsz?

A párod meg hát, komoly férfi lehet...

2015. dec. 25. 06:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!