Anyukám nem engedte, hogy vele karácsonyozzunk, hogy dolgozzam fel?
Miért utálja ennyire a párodat?
A sírást túlzásnak tartom.
Hidd el sokan pedig rühellik a kötelező családi összejöveteleket.
Így legalább kettesben lehettek és azt csináljátok,aihez kedvetek van.
Mert szerinte 'kiütötte' az előző páromat,akit ő akart nekem. Már családként kezelt minket,neki olyan volt,mintha elváltunk volna.
Továbbá szerinte csúnya,és csak lejáratom magam vele.
De,sír,mindig sír. És nálunk ezzel megtört egy megtörhetetlen hagyomány. Nálunk mindig szép karácsonyok voltak. Én pedig belegázoltam ezzel az ünnepekbe is,anyu életébe is.
Ez aztán az igazi karácsonyi idill! Tényleg felnőttek vagytok.
Békés, boldog karácsonyt mindnyájatoknak!
Nem tudom értelmezni a válaszodat. Békés már sajnos nem lesz,se boldog,de azért viszont kívánom neked is.
Ki tud boldog lenni,ha az édesanyja leépül,mert nem enged a 48-ból egy jottányit sem?
Első vagyok!
Ha ez vigasztal,nem csak neked rossz.
Nálunk szinte minden évben balhé van karácsonykor.
Tegnap pl apám meggyanúsította anyámat,hogy lefekszik a főnökével.
Anyám meg beivott és utána kötekedett vele egész este.
Én rühellem ezeket a karácsonyi képmutató rokonlátogatásokat is.
Olyan emberek jópofiznak a szemedbe,akik a hátad mögött midennek elhordanak.
A testvéred helyében én biztos megmondanám anyátoknak,hogy nincs külön terítés.
Ha nem ül egy asztalhoz veletek,akkor ne jöjjön el.
Szerintem marha kellemetlen mikor valaki látványosan tudtodra adja egy társaságban,hogy nem kívánatos személy vagy számára.
Én lehet el sem mennék,ha hívnának sem.De biztos nem sírnék miatta,ahogy a párod tette.
Remélem azt azért nem mondtad el neki,hogy azért nem kedveli részben,mert szerinte csúnya.
Senki nem kedveli,mert anyu az összes ismerősömet,barátomat,EXEMET (!) végighívta telefonon,és olyan elképesztő baromságokat terjesztett róla,amik nem igazak. A barátnőm emiatt megszakította velem a kapcsolatot,nem áll szóba velem,mert hogy mit csináltam az anyámmal,idegösszeroppanást kap miattam. Én meg álltam bután,hogy mit csináltam? Te jó ég,és anyám mit mondhatott.
Igen,minden fiúmmal ezt csinálta,kivéve a legutolsó exemmel,ott egyértelműen megmondta,hogy ahhoz kell mennem. A szakítás indokát nem fogadja el indokként.
Ha tavaly is úgy kellett téged odarángatni, plusz megfogadtad, hogy soha többet, akkor most mit nyekegsz?
A párod meg hát, komoly férfi lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!