Anyukám nem engedte, hogy vele karácsonyozzunk, hogy dolgozzam fel?
Ne sértődj meg,de akkor nem csak anyádnak vannak "gondjai",hanem a rokonaidnak,és a barátnődnek is.
Jó,a rokonok még lehet hiszékenyek,elhisznek mindent,bár szerintem akkor is fura ez az utálat.
Mit mondhatott ugyan anyád róla,ami ennyire nagy antipátiát váltott ki a rokonságban?
A barátnődnek pedig téged kellene támogatnia,ha lenne egy kis esze.
Lehet nem is veszítettél ilyen barátnővel sokat.
7 éves barátságom ment tönkre emiatt...mint a dedóban,bár barátnőm is 40 éves,a 60 éves anyámhoz húzott,mint a környezetemben mindenki,kivéve apát. Nekem azt mondta anyám,hogy egy *urva gyerekére (az én gyerekemre,ha lesz) nem lesz majd kíváncsi,és az utca közepén,az úttesten cseszte hozzám a 30.szülinapi ajándékomat novemberben (mert nem volt hajlandó feljönni a lakásba),erre apa nem köszöntötte föl őt a születésnapján decemberben.
Háború és gyűlölködés van,mióta a párommal vagyok.
Párom 163 cm,én 158 vagyok. Az a bajuk,hogy alacsony,sovány,kifejezetten csontos arcú,és középen kopaszodik,csak kétoldalt van haja. Azt mondják,anyuval az élen,hogy nem igaz,hogy nekem ő tetszik,nem létezik,biztos csak hazudom,mert volt párom 180 cm volt,igazi modellalkat,férfias,jó kiállású,helyes arcú.
Az ilyen anyák általában amúgy sem állnak meg ott,hogy "kiválasztom a gyereket párját".
Utána továbbra is beleszólt volna az életedbe.
Hol lakj,milyen bútort vegyél,vállalj e gyereket,hány gyereket vállalj,mit ne főzz,nem jól takarítod a lakást,stb.
El kell neki magyarázni,hogy felnőttél.
10-es: miért nem komoly az én párom? Őszintén!
1-es: nagyon sajnálom,hogy nálatok is ez van!
Elég felszínes gondolkodású.
Akkor minden a külsőség nála.
Ha már úgy is lek-urvázott,akkor mondd meg neki,hogy a párkapcsolat nem csak a szexről szól,és ha majd egy jót akarsz szexelni egy jobb pasival,akkor majd megteszed:D
Egyébként én is 163 cm vagyok,és sportos alkatú.
Ha már minden áron a külsőségeket nézzük szerintem sokkal röhejesebben mutattál volna 157 cm-del egy 180+os pasival.
Persze én nem vagyok felszínes,de a rokonság mit mondhatott mikor "törpilla" hazavitte Frankestein-t?:D
Azért, mert egy épeszű, harmincas pasi nem sírdogálha át a szentestét anyósnál. Nőjjetek fel.
Érdekes, arra nem felelsz, te miért hisztizel, ha tavaly se ajartál menni...
Ez hiszti? Ez mély fájdalom,amit csak egy (felnőtt) gyerek érezhet az édesanyja miatt.
Párom nem anyámnál volt,nem mehetett oda tavaly sem! Otthon volt egyedül szenteste,azért sírt,mert én egyedül hagytam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!