Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hallgatja el előlem a...

Miért hallgatja el előlem a fiam, hogy van valakije?

Figyelt kérdés

A héten láttam a fiam az utcán egy lánnyal.

A leányzó arcából semmit sem láttam, mert kapucni volt rajta, és háttal állt.

Hosszú percekig ölelték egymást és csókolóztak, az iskolához közel, útban hazafelé.

Mit tegyek? Kérdezzek rá? De megbántani se akarok a fiam.

Mi legyen?

N/46, f/16

2015. nov. 29. 14:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 A kérdező kommentje:

Végülis elmondtam a fiamnak, hogy láttam valakivel, sőt, a kolleganőim is, és az osztályfőnök is felhívta a figyelmem. Ő viszont neheztelte, miért nem mondtam el rögtön, hogy tudok róluk, miért a háttérben figyeltem, mi történik. Semmi konkrét indokot sem mondott, mi a hallgatás oka, annyit említett csak, hogy gyorsan történt minden… Én viszont mondtam, hogy csak arra vártam, hogy ő nyíljon meg… Kértem, hogy máskor, ha ilyen van, elvárnám, hogy legalább egy-két fontosabb dolgot, mondjon el nekem; s eljátszottunk azzal a gondolattal, hogy mit szólna hozzá, ha elválnék, és erről semmit se mondok, vagy utána ismerkednék, és csak az új esküvő előtt jelenteném, be, hogy férjhez megyek… Vagy épp a lagzi után…

Anyukám jön hozzánk a hétvégére, és épp meglátta a buszból szerelmeskedő unokáját;) Hát majd’ kiugrott a szíve! „Csókolózni?! Ilyen fiatalon?! Az utcán, az iskola előtt??? Hát szabad ilyet? Erre nincs vmi szabályozás a házirendben?!” Gondolkodott rajta, hogy leszáll az iskolánál, de szerencsére diszkrét maradt, és inkább engem kérdezett. Neheztelte, hogy semmit sem tud… Elmeséltem neki, hogy hivatalosan én sem tudtam róla! Anyukám teljesen megdöbbent, de összességében minden rendben lett.

2015. dec. 18. 16:45
 72/81 anonim ***** válasza:

Ha én látnám a fiam az utcán egy lánnyal csókolózni, az lenne, az első, ha hazaért, hogy nevetve megbökném és elmesélném neki mit láttam.

Ő meg nevetve azt mondaná, jaj anyu hagyjál már.

Aztán ha akar mond valamit még, ha nem hát nem.

A nyomozgatás biztos nem férne bele a képbe.

Az őszinteség híve vagyok, de annak is, hogy hagyok teret a másiknak.

2015. dec. 18. 19:58
 73/81 anonim ***** válasza:
89%

Uh, elvárnád... azért nem ugyanaz a kettő dolog. Te tényleg felnőtt vagy? Komolyan egyenlőség jelet teszel e közé a két dolog közé, hogy te férjhez mennél, és nem szólnál neki, hogy egy idegen veletek fog élni és a családotok tagja lesz, és hogy ő a buszmegállóban megcsókolt egy lányt?

Nincs egy normális felnőtt sem szegény gyerek közelében? Esetleg egy férfi, aki nem nyáladzik a szerelmi életére?

Borzalmas ember vagy.

2015. dec. 18. 21:56
 74/81 anonim ***** válasza:
100%
UI: A te anyád sem normális, nem csoda, hogy ez lett belőled.
2015. dec. 18. 21:57
 75/81 anonim ***** válasza:
60%
Hű, hát ez a kérdező annyira buta, hogy az már nevetséges. Nem csoda, ha a fia nem köt mindent az orrára, gondolom, ő azért valamivel értelmesebb.
2015. dec. 18. 22:46
 76/81 anonim ***** válasza:

Késői válasz, de nem baj.

1. Nem vagy normális, de tényleg....

2. Tisztában vagy azzal, mit jelent az, hogy szerelmeskedik???

2016. jan. 3. 13:53
 77/81 anonim ***** válasza:

69: Még szerencse!

Nem is neked "kell" elképzelni, hanem a lányoknak, akik róla álmodoznak!:)

2016. jan. 3. 14:00
 78/81 anonim ***** válasza:

Sajnálom a srácot, remélhetőleg sikerül majd leszakítania magát rólad.

Az ő magánéletéhez csakis neki van köze, vagy annak akivel megosztja a dolgait.

Beteg vagy, de komolyan.

Munkatársaknak kiteregetni a saját fiad dolgait? Szerinted ez hogy esik neki?

Nyomozni a kislány után? Na tudod mikor engedném valaha is a közeledbe. Soha, egyetlen barátnőjéről sem fogsz tudni semmit a továbbiakban, ezt garantálom. Persze neked most eljátssza, hogy nem zavarja, mert ismer. De innentől kezdve még jobban el fog előled zárkózni.

A válásos példa alapjaiban rossz, mert az kiskorúként őt is érinti, szóval tudnia kell róla. Esetleges új társat pedig te legalább annyira nem vagy köteles neki bejelenteni, mert semmi köze hozzá.

2016. jan. 3. 15:54
 79/81 anonim ***** válasza:
Ja, és ahogyan írták, egy értelmező szótárat is kinyihatnál néha, mert a szerelmeskedés a dugás finomabb szinonímája. Gondolom nem a suli előtt fektette meg a fiad a leányzót...
2016. jan. 3. 15:57
 80/81 anonim ***** válasza:

Utolsó: ezek szerint ez egy olyan család, hogy a srác is nyugodt szívvel beszélni meg a haverjaival, ki dugja épp az ő anyját. Furcsa, de van ilyen ezek szerint, kár rajta fennakadni.

/szarkazmus off

2016. jan. 3. 15:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!