Miért hallgatja el előlem a fiam, hogy van valakije?
A héten láttam a fiam az utcán egy lánnyal.
A leányzó arcából semmit sem láttam, mert kapucni volt rajta, és háttal állt.
Hosszú percekig ölelték egymást és csókolóztak, az iskolához közel, útban hazafelé.
Mit tegyek? Kérdezzek rá? De megbántani se akarok a fiam.
Mi legyen?
N/46, f/16
Egyre jobban hajlok arra, hogy elmondom neki, hogy tudom. Szerintem ártana a bizalomnak, ha utólag derülne ki, hogy tudtam erről a kapcsolatról.
Jaj, kolleganőkkel is minden nap beszélgetünk erről, találgatózunk miért ennyire rejtélyes ez a kapcsolat ;)
A kedves kolléganőknek sincs magánéletük? Hanyagolják őket a férjeik, és erre izgulnak?
Nem tartozik neked semmivel. Amikor vállaltad, azt is vállaltad, hogy esetleg nem olyan lesz, mint te. Szülőként ezt fel kell fognod. Csak mert te valamit valahogyan éltél meg, a gyereked egy másik ember, másik személyiség.
Ha én megtudnám, hogy anyám követ meg a többi öreglánnyal én vagyok nekik a Barátok közt, biztos, hogy még jobban titkolnám, mit csinálok.
Miért akarod tőle elvenni a lehetőséget, hogy a saját tempójában folytassa le az első kapcsolatát? Nem bírod ki, hogy nem te vagy a középpontban? Ideje hozzászokni. Mostantól mindig lesz az életének egy része, amihez egyre kevesebb közöd lesz.
Negatív kommentezők, azért a pletykás, minden lében kanál, a szánalmas, az undorító, azért túlzás és sértő…
A kolleganőkkel beszélünk a dologról, hisz nők, anyák, feleségek vagyunk, tanácsot adunk a másiknak.
Én csak a fiammal foglalkozom, szemmel tartani azt, hogy rendben van-e minden vele, amiről eddig is írtam…
A 16 éves srácok "úgy megdugnának minden csajt"!
Egymás között, ezt meg is beszélik!
Hozzád nem mer odamenni, hogy:
Anya! Mit szólnál, ha becserkészném a lompost Líviának?
De ha lazán érdeklődsz, és látja hogy a segítségére tudsz lenni, (elmeséled hogy kell pettinggel kielégíteni egy lányt, és hogy kell rávenni, hogy ő is megtegye neki) biztosan örülne neki!
F/60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!