Miért hallgatja el előlem a fiam, hogy van valakije?
A héten láttam a fiam az utcán egy lánnyal.
A leányzó arcából semmit sem láttam, mert kapucni volt rajta, és háttal állt.
Hosszú percekig ölelték egymást és csókolóztak, az iskolához közel, útban hazafelé.
Mit tegyek? Kérdezzek rá? De megbántani se akarok a fiam.
Mi legyen?
N/46, f/16
Örülök a szurkolásnak! : )
Tudom, hogy problémásnak tűnhet ez a „nyomozás”, csak szeretném tudni, hogy jó hatással van ez a lány rá, jó irányba viszi őt.
Hezitálok, hogy megemlítsem, az zavar, hogy vajon mit szólna hozzá a fiam, hogy tudom? Mennyire mondaná meg az igazat, ha én kezdek el tapogatózni.
És igazából arra lennék kíváncsi, és annak örülnék, ha ő nyílna meg.
(41)-es! Ahhoz még fiatal, hogy „útszélivel” legyen :D
úgy értettem sok nő van, akit nem vesznek komolyan a pasik.
egy nőnek megtisztelő, ha bemutatják otthon, mert nem mindenki kapja ezt meg..
ha a szándékai komolyak lesznek a lány felé, akkor bemutatja.
én nem sürgetném, az biztos.
Sziasztok! Van néhány fejlemény, ha még kisebbek is.
Már a kolleganőim is látták a fiamat a kislánnyal, mondták is nekem, hogy javából csajozik a fiatalember : )
Velük is gyakran beszélgetünk erről, de mi sem jutunk dűlőre, hogy is lenne jó dönteni…
Én is láttam őket, ráadásul megint úgy meghatódtam: a kislánynak fázott a keze, és a fiam odaadta neki a kesztyűjét … ♥
Itthon rá is kérdeztem, hol a kesztyűje, de azt mondta, a suliban hagyta…
Miért hallgatja el még mindig?? Tudom, hogy fiúknál ez más, de ez neki az első kapcsolata! Ujjongva kellene neki elújságolni idehaza, mikor mi történik velük. Én legalábbis fiatalon alig vártam, hogy elmondhassam, hol voltunk, melyik kávézóban beszélgettünk, hol ebédeltünk, stb.
Hogyan tovább?
Ezek szerint a fiad nem ujjong, hanem valószínűleg később akar beszámolni erről. Légy türelmes.
A kolléganőid pedig elég pletykásak, semmi közük hozzá, hogy a fiadnak barátnője van.
Most bocsánat, de kezd kissé túlmenni az utolsó határokon is!
Hogy gondolja, hogy kipletykálja a fia MAGÁNÉLETÉT az osztályfőnökével, kollégáival?!
Nem szégyelli magát?!
Meg ez az indok... "Félek, hogy rossz útra viszi". Nevetséges!
Gondolom, a fián látná, ha belevitték a "rosszba", nem mellesleg hogyan tervezné megakadályozni? Eltiltja?
Itt szimplán arról van szó önnél, kedves kérdező, hogy ön képtelen kiszállni a fia hátsójából, képtelen elfogadni, hogy fel fog nőni, illetve retteg, hogy egyedül marad, magányosan.
Itt is úgy jellemzi a fiát, ahogy az óvodás gyerekeket szokták említeni.
Amit most ön tesz, az az egyik legocsmányabb, de még legális dolog, amit egy asszony tehet a fiával.
Én 15 éves srác vagyok, és csak annyit mondok hogy ne kérdezz rá, tégy úgy mintha nem is tudnál róla. Nincs kínosabb téma ennél, ha az anya kezd erről beszélni. Ne foglalkozz velük, ő dolguk. Biztos nem fog a fiad hülyeséget csinálni ha olyan jó gyerek mint ahogy írtad. Egy a lényeg: semmiképp se üsd bele az orrod!
Hidd el hogy gyökeresen megváltozna a viszonyotok ha beleavatkoznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!