Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hallgatja el előlem a...

Miért hallgatja el előlem a fiam, hogy van valakije?

Figyelt kérdés

A héten láttam a fiam az utcán egy lánnyal.

A leányzó arcából semmit sem láttam, mert kapucni volt rajta, és háttal állt.

Hosszú percekig ölelték egymást és csókolóztak, az iskolához közel, útban hazafelé.

Mit tegyek? Kérdezzek rá? De megbántani se akarok a fiam.

Mi legyen?

N/46, f/16

2015. nov. 29. 14:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
100%

A férjem is és én is két párkapcsolatot vállaltunk fel otthon.

Én egyet 16 évesen, fél év után, és őt 19 évesen.

A férjem 18 évesen az elődöm, illetve engem 20 évesen.

Nekem szám szerint 12 pasim volt, neki nyolc barátnője.

Ne kíváncsiskodj ez kő keményen magánügy!

2015. nov. 29. 17:20
 32/81 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem is magánügy. Én sem rohantam a szüleimhez rögtön amint megtetszett valaki. Két fiút vittem haza összesen. A legutolsó a vőlegényem. 25/N
2015. nov. 29. 17:41
 33/81 anonim ***** válasza:

Én soha nem beszéltem meg anyukámmal, hogy ki tetszik, inkább a barátnőmmel. Ez olyan téma, ami nem a szülő-gyerek kapcsolat témakört érinti, szerintem.

Most már férjnél vagyok, és ugyanez a helyzet, a kettőnk magánügyeit egyikünk sem beszéli meg egyik anyukával sem.

Szerintem ne kíváncsiskodj. Örülj neki, hogy a fiad kezd függetlenedni, már van barátnője, (jobb mint egyedülálló, magányos kamasznak lenni), és ha eljön az ideje, meg komolyra fordul a dolog, úgyis be fogja mutatni.

Addig pedig nyugtázd, hogy a fiadnál minden a legjobban alakul, nemi identitás, és minden egyéb szempontjából.

2015. nov. 30. 12:07
 34/81 anonim ***** válasza:
100%
vegyél neki egy csomag óvszert és tedd le az asztalára... tuti megkérdezi miért kapta, akkor elmondhatod neki, hogy láttad valakivel, és úgy gondolod jobb ha innentől hord magával nehogy valami gond legyen :) - aztán vagy mesél a lányról vagy nem... de tényleg ne ess neki millió kérdéssel, mert az baromi zavaró lenne, viszont tudja hogy tudsz róla így esetleg bármikor haza is viheti, nem kell neki "nagy bejelentést" tenni, hogy van valakije, mert szerintem sok fiút ez tart vissza, hogy elmondja, hogy mégis hogy? mikor? :)
2015. nov. 30. 14:08
 35/81 anonim ***** válasza:
100%
Előző, őszintén szólva én baromira kiakadtam volna annak idején, ha anyám vesz nekem gumit. Ez egyszerűen nem illendő. Hagyni kell, hogy a gyerek fedezze fel magának ezt a világot. Anyu nem fog ott állni azt első szexnél sem, hogy kicsim akkor ezt így kell felhúzni és akkor úúgy rakd be, jó?
2015. nov. 30. 14:14
 36/81 A kérdező kommentje:

Köszönöm! (31)-es teljesen ledöbbentem, ami a párkapcsolatokat illeti!

Igazatok van, örülök és örülnöm is kell, hogy önállóbbá válik a fiam. Csak az érzéseim, tudjátok!

Egyelőre semmivel sem fogok utalni, hogy tudok vmit.

Viszont vannak „fejlemények”: Egyrészt beszéltem az osztályfőnökkel, aki elmondta, hogy november elején látta őket együtt először, az iskola folyosóján. A lányt viszont nem tanítja, nem sokat tud róla.

Másrészt munka után, a boltba mentem, és útba ejtettem az iskolát. Megint láttam őket szerelmeskedni, olyan szorosan ölelték egymást, úgy csókolóztak, sztem levegőt is elfelejtettek venni. :D

Aztán mikor hazaért, kicsit beszélgettünk, de megint nem mondott semmit sem…

2015. dec. 1. 23:20
 37/81 anonim ***** válasza:
100%

"Egyelőre semmivel sem fogok utalni, hogy tudok vmit. "

Bölcs döntés. De akkor azt is tedd meg légyszíves, hogy nem nyomozol, és nem leskelődsz utánuk. Elhiszem, hogy érdekel, de ha a fiadnak ez egyszer feltűnik, szerintem ugrott a bizalom.

2015. dec. 2. 11:48
 38/81 anonim ***** válasza:

írj még, ha lesz fejlemény :)

Szurkolok

2015. dec. 2. 12:33
 39/81 anonim ***** válasza:
Annyit megemlíthetnél neki, hogy láttad őt valakivel ölelkezni. Ha megvan a kölcsönös bizalom, még az is lehet, hogy mesél a lányról. Nem kell kérdezősködni, célozgatni, de főleg nem nyomozni szegény fiú után.
2015. dec. 2. 14:25
 40/81 anonim ***** válasza:

Inkább így kérdezd: miért nem bízik meg bennem a fiam?

Ha valaki, akkor te tudod a választ erre a kérdésre, mi nem.

2015. dec. 2. 15:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!