Rokonom elvált nő és úgy keres társat (többek között a neten) hogy már nyomoz hogy nem e nőzik, csajozik, van valakije, normális ez?
gondolom ha valakinek van is partnere de társat keres, lehet hogy attól még szépen le fog tisztulni idővel a kép és képes lesz hűségben szereteben élni választottjval.
mgyarán az hogy ki hol állt, vagy hol tart attól még nem kellene fekete kappal indulnia, sokan égetnek több vasat a tűzben közben életük párját szeretnék megtalálni, és ha sikerül akkor minden ok.
valamint eléri a face profilt már keresi is a közös ismerősöket azokat kifaggatja az illetőről
és több néven is regisztrál a társkeresőre hogy tudja mit mond egyiknek másiknak
erre mondtam neki, hogy ez nem jó, mert minden ember minden emberrel máshogy beszél, mást írhat neki ami nem egyezik, mert valaivel lehetünk őszinték, valaki előtt meg nem adjuk ki magunkat, nem nyílunk meg.
Szerintem is gáz, ha valaki a párja mellett társkeresőn csajozik. Gondolom nagyon bizalmatlan már, ezért viselkedik így.
Egyébként még jó, hogy olyannal nem is kezd, aki több vasat tart a tűzben, ez a normális szerintem.
Neki olyan az értékrendje, hogy nem randizik olyannal, akinek van valakije. Én ezzel teljesen egyet is értek. Hogy ennyire bizalmatlan, annak nem tudom, mi oka lehet, talán volt már rossz tapasztalata.
Egyébként sajnos a netes ismerkedésnél nagyon könnyen átverhetik az embert.
Szerintem nagyon gáz, amit csinál.
Akár neten, akár élőben, kockázat mindig van.
Számomra nagyon megalázó lenne, ha kiderülne, hogy nyomoztak utánam. Nem azért mert valami rejtegetni valóm lenne, hanem mert ez nem egy normális viszonyulás. Ha ilyet megtudnék, biztos szakítanék.
Szerintem ha eleve így áll a dologhoz, akkor inkább ne is keressen senkit és akkor majd nem csapják be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!