Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van olyan nő aki nem akar...

Van olyan nő aki nem akar gyereket? és miért?

Figyelt kérdés
2015. okt. 2. 11:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
0%
57-es, Feldugnám,de azért előtte megnéznélek...
2015. okt. 12. 00:53
 62/76 anonim ***** válasza:
85%

#60-as, hát rajtad jót röhögtem.

"Fizetett feminista véleményformáló". Hát ez elég szánalmas kijelentés volt. Mintha ezen az oldalon bárki pénzt kapna kommentelésért.

Tudod, ha ennyire érdekel és kell neked a "Természet Rendje", miért itt az interneten b*szod az idődet, amikor mehetnél mammutot vadászni/bogyót gyűjteni, hogy aztán fiatalon felzabáljon egy ragadozó? Ja, talán mert elmúltak azok az idők, és sokan rájöttek (sajnos még így sem elegen), hogy a nők kizsákmányolása és szülésre, otthonmaradásra kényszerítése stb nem épp a legemberibb dolog.

#6-os

2015. okt. 12. 01:01
 63/76 anonim ***** válasza:
66%

60-as

Nem tudom, hogy honnan veszed, hogy pl. én(vagy bárki közülünk) bárkit is megpróbálok elriasztani a gyerekvállalástól, ha valaki akar, abba sincs senkinek beleszólása, ha valaki nem akar, ahhoz sincs senkinek semmi köze...Pont, hogy ti akarjátok ráerőltetni az akaratokat mindenkire, nem mi.. Gondolom, ezért van a mondás, hogy mindenki magából indul ki... Ez itt egy kérdés volt, ahol azt kérdezték ki nem akar és miért. Erre válaszolt, aki úgy érezte, hogy tud válaszolni a kérdésre.

Fizetni meg végképp nem fizet nekem senki, sőt még feminista sem vagyok, csak nem akarok gyereket. De ha ezt nem tudod elfogadni, hogy van olyan ember aki nem szeretne, akkor elég rossz kérdést nyitottál meg.

2015. okt. 12. 17:15
 64/76 anonim ***** válasza:
77%
60as akkor fogadj örökbe párat, minket meg kímélj meg a hülyeségeidtől
2015. okt. 12. 22:18
 65/76 anonim ***** válasza:
61%

Még mindig nem árultad el, 60-as, hogy neked miért nincs gyereked. No nem mintha baj lenne, az ilyen ne is szaporodjon, csak érdekelne, miért akarsz ennyire görcsösen elletni -- másokat. "Fogy a magyar" -- na, ez aztán "érv". Valami értelmeset, esetleg?

No de messzire tértünk a témától.

2015. okt. 13. 09:42
 66/76 anonim ***** válasza:
80%

Tiszta sor. Nem kell senkinek. Egyedül nem tud szaporodni. Tipikus azoknál, akik korlátozni akarják a másikat a szabadságukban, döntéseikben, és be akarják határolni, hogy hol legyenek fellelhetők.

Imádná a válaszoló, ha megint csak az számítana, van-e férjed és gyereked, mert akkor neki is csurranna-cseppenne, valami kétségbeesett menyecske az ölébe hullana, hogy ne maradjon egyedül.

2015. okt. 13. 14:33
 67/76 anonim ***** válasza:
80%
57-es vagyok. 60-as, te aztán nagyot alakítottál. jössz itt a középkori dumáddal meg a jobbikos felfogásoddal. a sorkatonaság mégis hogyan jön a szüléshez? tudod te egyáltalán, hogy mi az a feminizmus? biztos vagyok benne, hogy nem. pont a hozzád hasonló gyökerek miatt van a feminizmusra szükség még ma is, javaslom olvass is valamit, mielőtt idejössz oltogatni bárkit. az utolsó hozzászólásodra reagálva: még akkor sem engedném meg, ha fizetnél érte. nem ebben az életben hapsikám. a magad fajta trógereket minden épeszű nő elkerüli.
2015. okt. 14. 01:43
 68/76 anonim ***** válasza:
78%

Zajosak, idegesitok, sokba kerulnek. en szeretek ejjel aludni es nem egy uvolto csomaggal futkozni a szobaban.

Meg a kozelseguk is idegesit az allitolagos "babaszagtol" meg egyszeruen felfordul a gyomrom.

2016. ápr. 26. 11:08
 69/76 anonim ***** válasza:
77%
utolso vagyok. meg mielott hulye kerdeseket tenne fel barki, 39 evesen mar elkottettem magam nehogy becsusszon valami es mehessek abortuszra. sose bantam meg pedig ez mar nem most volt.
2016. ápr. 26. 11:11
 70/76 anonim ***** válasza:
3%
A feminácizmus csak egy libsi hazugság a sok közül,ki kell irtani ezt a kártékony,önző,közösség és életellenes devianciát amíg nem késő.
2016. máj. 6. 18:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!