Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van olyan nő aki nem akar...

Van olyan nő aki nem akar gyereket? és miért?

Figyelt kérdés
2015. okt. 2. 11:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/76 anonim ***** válasza:
93%
Miért ne lenne? Az ok pedig teljesen egyéni lehet.
2015. okt. 2. 11:21
 2/76 anonim ***** válasza:
84%
Igen, elég sokan vannak. Én pl azért mert nem tudnám az alap anyagi körülményeket sem biztosítani neki, vagy talán csak 40-45 éves koromban, de akkor meg meg már nem kéne gyereket szülni. Szerintem.
2015. okt. 2. 11:26
 3/76 anonim ***** válasza:
93%
Persze, nekem is van ilyen nőismerősöm (28 éves), aki nem akar gyereket, házasodni is csak akkor, ha nagyon ragaszkodik hozzá a férfi. Nem érzi magát elég türelmesnek ahhoz, hogy egy gyerekkel bánjon, azt pedig nem akarja, hogy ennek a gyerek igya meg a levét, hogy úgy érezze, ő csak nyűg - mert ezt bizony megérzi, akármilyen pici.
2015. okt. 2. 11:34
 4/76 anonim ***** válasza:
90%
Én sem szeretnék. Igazából megmagyarázni nem tudnám, hogy miért. Nem vágyom rá, hogy legyen.
2015. okt. 2. 11:35
 5/76 anonim ***** válasza:
89%
Én csak nem merek erre a világra.
2015. okt. 2. 11:37
 6/76 anonim ***** válasza:
88%

Persze. Sokkal többen nem akarnak gyereket, mint hinnéd. Én se akarok gyereket, sok oka van, de röviden összefoglalom a legfontosabb okokat neked:

-Nem szeretem a gyerekeket, képtelen vagyok elviselni a hangjukat, a viselkedésüket

-Nem vagyok heteró, nem is fogok soha férfival lefeküdn

-Olyan terveim vannak, amibe nem is férne bele a gyerekvállalás

-Nem akarom úgy elszúrni az életem, ahogy a szüleim tették stb.

2015. okt. 2. 11:42
 7/76 anonim ***** válasza:
97%
Én sem akarok már. Egy meghalt 3 hónaposan. Most meg már anyagi okok miatt. Van lakásom, de azon egy csomó hitel, diákhitelem is van még.
2015. okt. 2. 11:45
 8/76 anonim ***** válasza:
95%
Én például nem akarok. Szeretek dolgozni, utazgatni... ennyi.
2015. okt. 2. 11:48
 9/76 anonim ***** válasza:
73%
A mai világban már nem lehet a nőket behülyíteni ezzel a szülj gyereket orrba szájba mert attól jó lesz neked. Tudjuk hogy a gyerekvállalásnak alig van pozitív oldala a kismillió negatív mellett.
2015. okt. 2. 12:03
 10/76 anonim ***** válasza:
97%

Én.

- szeretem őket, de egy idő után zavarnak

- nincs - és nem is lesz - meg hozzá az anyagi körülmény

- mivel nem vagyok oda értük, türelmem sincs hozzájuk, és ha morgok, vagy ingerült vagyok, azt megérzik, egyébként meg nem tartom etikusnak így bánni bárkivel is

26,5 L

2015. okt. 2. 12:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!