Van olyan nő aki nem akar gyereket? és miért?
Figyelt kérdés
2015. okt. 2. 11:13
1/76 anonim válasza:
Miért ne lenne? Az ok pedig teljesen egyéni lehet.
2/76 anonim válasza:
Igen, elég sokan vannak. Én pl azért mert nem tudnám az alap anyagi körülményeket sem biztosítani neki, vagy talán csak 40-45 éves koromban, de akkor meg meg már nem kéne gyereket szülni. Szerintem.
3/76 anonim válasza:
Persze, nekem is van ilyen nőismerősöm (28 éves), aki nem akar gyereket, házasodni is csak akkor, ha nagyon ragaszkodik hozzá a férfi. Nem érzi magát elég türelmesnek ahhoz, hogy egy gyerekkel bánjon, azt pedig nem akarja, hogy ennek a gyerek igya meg a levét, hogy úgy érezze, ő csak nyűg - mert ezt bizony megérzi, akármilyen pici.
4/76 anonim válasza:
Én sem szeretnék. Igazából megmagyarázni nem tudnám, hogy miért. Nem vágyom rá, hogy legyen.
5/76 anonim válasza:
Én csak nem merek erre a világra.
6/76 anonim válasza:
Persze. Sokkal többen nem akarnak gyereket, mint hinnéd. Én se akarok gyereket, sok oka van, de röviden összefoglalom a legfontosabb okokat neked:
-Nem szeretem a gyerekeket, képtelen vagyok elviselni a hangjukat, a viselkedésüket
-Nem vagyok heteró, nem is fogok soha férfival lefeküdn
-Olyan terveim vannak, amibe nem is férne bele a gyerekvállalás
-Nem akarom úgy elszúrni az életem, ahogy a szüleim tették stb.
7/76 anonim válasza:
Én sem akarok már. Egy meghalt 3 hónaposan. Most meg már anyagi okok miatt. Van lakásom, de azon egy csomó hitel, diákhitelem is van még.
8/76 anonim válasza:
Én például nem akarok. Szeretek dolgozni, utazgatni... ennyi.
9/76 anonim válasza:
A mai világban már nem lehet a nőket behülyíteni ezzel a szülj gyereket orrba szájba mert attól jó lesz neked. Tudjuk hogy a gyerekvállalásnak alig van pozitív oldala a kismillió negatív mellett.
10/76 anonim válasza:
Én.
- szeretem őket, de egy idő után zavarnak
- nincs - és nem is lesz - meg hozzá az anyagi körülmény
- mivel nem vagyok oda értük, türelmem sincs hozzájuk, és ha morgok, vagy ingerült vagyok, azt megérzik, egyébként meg nem tartom etikusnak így bánni bárkivel is
26,5 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!