Van olyan nő aki nem akar gyereket? és miért?
01:08, szerintem de, ahogy te vállaltál gyereket az tök általános. A legtöbb bele sem gondol abba, hogy ez tudatos döntés, csak sodródik az árral, mert mindenkinek van, meg nyaggatják a szomszédok, meg a nagyszülők és 10 évvel ezelőtt is mindenki ezt csinálta meg 100 évvel ezelőtt is... Aztán sok gyereknek nem lesz olyan szerencséje mint a tiédnek.
11:59 Én pl a nagyobb gyerekre sem vágyom. Igaz, egy kicsit jobban hangzik mint egy csecsemő, de végülis semmi kedvem alkalmazkodni egy majdnem felnőtthöz sem.
Amúgy viszont igazad van, és ez egyik dolog amit annyira visszataszítónak tartok a szülőségben. Manapság divat lett a kisbabákat piedesztára emelni és istenségként imádni. Betegesen és a saját egészségükre is fittyet hányva feláldoznak mindent, saját magukat csak hogy a gyereknek jó legyen és még véletlenül se kelljen neki a világhoz alkalmazkodni. Olvastam olyan nőről akinek a sebe elfertőződött mert a "gyerek nem hagyta zuhanyozni sem" Most könyörgöm mi baja lesz annak a kölyöknek 5 percig amíg az anyja fürdik??? Aztán ahogy nagyobb lesz, önálló véleménye alakul ki, saját ízlése, öntudata lesz, megért dolgokat, akkor már csak büdös kölök, akit ha lerugdos a lépcsőn az anyja, akkor az csak azért van mert feszült a sok munka miatt amit érte csinál, úgyhogy maradjon csak k*ssban, neki semmi joga amíg eltartják. Hát ez az egyik ok amiért nem tudom tisztelni az anyákat és amiért viszolygok ebben részt venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!