Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van olyan nő aki nem akar...

Van olyan nő aki nem akar gyereket? és miért?

Figyelt kérdés
2015. okt. 2. 11:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
61%
Utolsó, teljesen igazad van, mindenki a "maszatos puszikkal" jön, meg azzal, hogy valaki feltétel nélkül szeret. Na ja, mert mikor már nagyobb, és megismer, fel tudja fogni, hogy milyen ember vagy, lehet, hogy már nem kedvel annyira.
2015. okt. 3. 14:09
 52/76 anonim ***** válasza:
92%

01:08, szerintem de, ahogy te vállaltál gyereket az tök általános. A legtöbb bele sem gondol abba, hogy ez tudatos döntés, csak sodródik az árral, mert mindenkinek van, meg nyaggatják a szomszédok, meg a nagyszülők és 10 évvel ezelőtt is mindenki ezt csinálta meg 100 évvel ezelőtt is... Aztán sok gyereknek nem lesz olyan szerencséje mint a tiédnek.

11:59 Én pl a nagyobb gyerekre sem vágyom. Igaz, egy kicsit jobban hangzik mint egy csecsemő, de végülis semmi kedvem alkalmazkodni egy majdnem felnőtthöz sem.

Amúgy viszont igazad van, és ez egyik dolog amit annyira visszataszítónak tartok a szülőségben. Manapság divat lett a kisbabákat piedesztára emelni és istenségként imádni. Betegesen és a saját egészségükre is fittyet hányva feláldoznak mindent, saját magukat csak hogy a gyereknek jó legyen és még véletlenül se kelljen neki a világhoz alkalmazkodni. Olvastam olyan nőről akinek a sebe elfertőződött mert a "gyerek nem hagyta zuhanyozni sem" Most könyörgöm mi baja lesz annak a kölyöknek 5 percig amíg az anyja fürdik??? Aztán ahogy nagyobb lesz, önálló véleménye alakul ki, saját ízlése, öntudata lesz, megért dolgokat, akkor már csak büdös kölök, akit ha lerugdos a lépcsőn az anyja, akkor az csak azért van mert feszült a sok munka miatt amit érte csinál, úgyhogy maradjon csak k*ssban, neki semmi joga amíg eltartják. Hát ez az egyik ok amiért nem tudom tisztelni az anyákat és amiért viszolygok ebben részt venni.

2015. okt. 3. 14:41
 53/76 anonim ***** válasza:
90%
Pont ezt furcsálom, amíg kicsi a gyerek ezer felnőtt ugrálja körül, nincs egy szabad perce a gyereknek, minden figyelmet Ő kap. Aztán, ahogy kicsit nagyobb és már kevésbé "cuki", van saját véleménye (és tényleg oda kéne rá figyelni), akkor valahogy a gyerek feledésbe merül. Akkor már dolgozzon meg azért, ha szeretne valamit ( lehet az én hozzáállásommal van baj, de szerintem ez nem elvárható egy 14-15 éves gyerektől), ne a szülőnek kelljen költenie. Érdekes, hogy egy kamasz gyereknél sokszor azt hallom, hogy minek neki az okos telefon, új ruha stb., de mikor egy csecsemőnek vesznek 100 ezres babakocsit, vagy még 3 éves korában is pelenkára költenek az nem pazarlás, hisz akkor még olyan édes az a baba...
2015. okt. 3. 14:57
 54/76 anonim ***** válasza:
4%
A szülést kötelezővé kéne tenni pont a mai világban! Támogatnám a súlyos gyerektelenségi adót is (keresethez kötném persze-részben ebből finanszíroznám az állami neveldéket),valamint tiltanám az abortuszt,viszont minden városban és faluban is lennének inkubátor pontok,ahová be lehetne tenni a nem kívánt gyereket.Nyitni kéne sok állami intézetet,ahol felnőhetnének.Inkább nőjön fel intézetben,mint megöljék magzatnak.Vagy ki lehetne építeni országos örökbefogadási hálózatot,és akkor családoknál nőhetnének fel.Az biztos,hogy a szaporaságot növelni kell,mert kevés a magyar és sok a mindenféle más.Nekem nincs gyerekem,de az országnak nagy szüksége lenne rájuk!
2015. okt. 5. 03:01
 55/76 anonim ***** válasza:
18%
Romák esetében eltekintenék a gyerektelenségi adótól,a 2-nél több gyereket/pulyát viszont adóztatnám.A befolyt összeg szintén a nevelő intézetekhez kerülne.Tartósan segélyből élőknek tilos lenne mindenféle gyerekvállalás.
2015. okt. 5. 03:19
 56/76 anonim ***** válasza:
62%
És neked miért nincs gyereked?
2015. okt. 5. 07:59
 57/76 anonim ***** válasza:
86%
54-es: fogalmad sincs a téged körülvevő világról ugye? manapság nem szokás a nőkre olyasmit ráerőszakolni, amit ők nem akarnak. az ő teste, azt csinál vele, amit akar. továbbá 50% biztos vagyok benne, hogy férfi vagy. ez esetben (ha jól gondolom) dugd fel a véleményedet oda, ahova csak szeretnéd.
2015. okt. 8. 23:14
 58/76 anonim ***** válasza:
87%
54-es, te normális vagy? Erőltessenek rád olyan dolgot, amit nem szeretnél! Ne más életét akard megszabni. Az, hogy én nem akarok gyereket teljesen az én döntésem, ahogy ezt mindenkinek jogában áll eldönteni!
2015. okt. 9. 09:37
 59/76 anonim ***** válasza:
90%
54-es, ha nincs gyereked, be is foghatod, kicsit hiteltelen a propaganda-dumád, nem gondolod?!
2015. okt. 9. 11:10
 60/76 anonim ***** válasza:
2%
57-es De mikor a sorkötelesség visszaállításáról van szó akkor biztos,hogy lelkesen helyeseltetek,mint oly sok nő. :D "A nőkre nem szokás olyasmit erőszakolni,amit nem akarnak" De a férfiakra azért lehetne pl a katonaságot igaz? Fogadok a társaság nagy része feminista,vagy fizetett feminista véleményformáló.Nagy egoizmusotokban nem is veszitek észre,hogy olyasmivel ellenkeztek,amire a természet rendel titeket.Saját magatokat fosztjátok meg a teljesség megélésének lehetőségétől,mert amíg át nem éltétek,nem tudhatjátok mit jelent anyának lenni.Csak külsőséges negatívumokat hangsúlyoztok,hogy másokat is megpróbáljatok elriasztani a gyerekvállalástól.Valamint egszerűen lustaságra és kényelemre hivatkoztok,mint valami erényekre.Érdekes,hogy a legtöbb nő szülés előtt hasonlókat mond,aztán mikor megszületik egy gyereke,akkor valahogy egész másképpen viszonyul az egész dologhoz.(lett egy csodálatos lányom/fiam,sokkal boldogabb vagyok stb) Szóval,ha nekem nincs is gyerekem,attól még leírhatom a véleményem,hiszen nektek sincs,mégis leírtátok.
2015. okt. 12. 00:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!