Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van olyan nő aki nem akar...

Van olyan nő aki nem akar gyereket? és miért?

Figyelt kérdés
2015. okt. 2. 11:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
25%

"Én csak nem merek erre a világra.5"

Ady Endre válasza:

Csak akkor születtek nagy dolgok,

Ha bátrak voltak, akik mertek

S ha százszor tudtak bátrak lenni,

Százszor bátrak és viharvertek.

[link]

2015. okt. 2. 12:16
 12/76 anonim ***** válasza:
88%
Én se akarok gyereket bár én fiú vagyok, rengeteg oka van amiért nem akarok, jelenleg nincs munkám se lakásom se semmi, nincs türelmem a gyerekekhez, nem tudnék rá vigyázni még magamra se tudok, a legfőbb oka meg az hogy nincs barátnőm soha nem is volt, igy ha saját gyereket szeretnék se jönne össze soha, még szerencse hogy nem akarok gyereket!
2015. okt. 2. 12:28
 13/76 anonim ***** válasza:
87%

Én se akarok, ezt a kapcsolatunk elején leszögeztem. Anyagilag megvan mindenünk, ez nem lenne akadály.

Viszont van egy tök jó életem: van szabadságom, hobbim (ami nem kevés pénzt visz el), anyagi biztonságom. Ezt nem szeretném feladni, én így élvezem az életet. Nincs bajom a gyerekekkel, csak hosszú távon türelmem nincs hozzájuk. Illetve a párommal annyira másak az elveink a gyereknevelést illetően, hogy ez folyamatos vita forrás lenne.

2015. okt. 2. 12:31
 14/76 anonim ***** válasza:
82%

12-es...Lesz majd jobb sorod is, ne félj.

"Én nem szeretem az uborkát, és örülök, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, megenném, pedig utálom."

2015. okt. 2. 12:52
 15/76 anonim ***** válasza:
96%
Nálam inkább az a kérdés, hogy miért akarnék? Semmi vágyat nem érzek rá. Persze fel tudném sorolni, hogy introvertált vagyok, megőrülnék ha 18 évig össze lennék zárva valakivel, szeretek dolgozni, szabad lenni, nem szeretem a gyerekeket, stb... De ha nagyon vágynék rá, akkor ezekről le tudnék mondani. De nem vágyok.
2015. okt. 2. 13:03
 16/76 anonim ***** válasza:
95%

- nincs hozzájuk türelmem

- idegesítenek

- talán önző is vagyok, hogy a saját szabadságom nem szeretném feladni

2015. okt. 2. 13:08
 17/76 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk úgy, hogy én nem vagyok biztos benne, hogy akarok. Most vagyok 26 éves, és nagyon nem érzem még magam késznek rá, anya-alapanyagnak. Sosem voltam az a típusú lány/nő, akinek a nyála elcsöppen, ha meglát egy kisgyereket, nem tudom őket lekötni, türelmetlen vagyok, nem tudom, hogy álljak hozzájuk (nyilván az megint más kérdés, hogy a sajátomat tudom nevelni, ha másét megpróbálom, ha nem viselkedik, akkor én vagyok a szarszemét, szóval nem ezt kellene alapul vennem...), nem tudom, hogy kezeljem a hisztit, a nyavalygást, a toporzékolást, ha nem érti, miért nem szabad ezt meg azt csinálni, hogy kell egy kisbabát fogni, nem tudok gügyögni stb. Szóval félek, hogy rossz anya lennék, aki nem elég türelmes a gyerekkel, és ha úgy szülök, hogy nem vagyok jó anya, azzal a gyerekem életét is elcseszem örökre. Másik dolog, amitől félek, hogy hogy leszek képes egyszerre anyának lenni és dolgozni (nem akarok htb. lenni huzamosabb ideig), meg tudom-e rendesen tanítani neki azt, amit meg kell tanítani... kicsit a jövőjét is féltem a meg nem született gyerekemnek... szóval elég sokrétű. Nem mondanám azt, hogy sosem akarok majd, mert ezt így nem merem kijelenteni.
 18/76 anonim ***** válasza:
91%

én

alkalmatlan vagyok az anyaságra, úgyhogy nem akarom senki életét, főleg a sajátomét tönkretenni azzal, hogy erőltetem :D

19/76 anonim ***** válasza:
5%
Vannak, persze. Az éretlenebb típusú lányok, akik nem készültek még fel eléggé rá, mert félnek a felelősségtől. Majd ők is megtanulják az életet, később majd szeretnének, de félő, hogy akkor már túl késő.. Sose nőnek fel.. :)
2015. okt. 2. 13:15
 20/76 anonim ***** válasza:
40%

Én szeretnék vagy hatot, mert bírnám őket, biztos hogy jó szülő lennék és jó és boldog embereket nevelnék belőlük. De...

De... ha most véletlen teherbe esnék, akkor egyben kétségbe is... (Mondjuk most nem eshetek abba, mert nincs senkim, de ha pl az exemtől teherbe estem volna, akkor kétségbe esve lennék itt.) Miért?

Mert:

-Nincs munkám. Ebben az országban úgy látom, amíg szülőképes korban vagyok, addig baromi nehéz, kb lehetetlen emberhez méltó munkát találni. ..

-Még nem tudtam lakát venni, a szüleimnél pedig nem fogok gyereket nevelni, mert az rengeteg konfliktussal járni, amit nem kívánok a nem létező gyerekeimnek.

-Még életem párját sem találtam meg. Elég extrém elvárásaik vannak a mai férfiaknak, és családot meg nem akarnak... Egyedül nem fogok gyereket nevelni, mert az kiszúrás a gyerekkel...

-És lassan majd bejön a 3.világháborútól meg az iszlámtól való félelem. Persze még nem, de ki tudja mikor jön el ez is....

37N

2015. okt. 2. 13:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!