Van olyan nő aki nem akar gyereket? és miért?
"Én csak nem merek erre a világra.5"
Ady Endre válasza:
Csak akkor születtek nagy dolgok,
Ha bátrak voltak, akik mertek
S ha százszor tudtak bátrak lenni,
Százszor bátrak és viharvertek.
Én se akarok, ezt a kapcsolatunk elején leszögeztem. Anyagilag megvan mindenünk, ez nem lenne akadály.
Viszont van egy tök jó életem: van szabadságom, hobbim (ami nem kevés pénzt visz el), anyagi biztonságom. Ezt nem szeretném feladni, én így élvezem az életet. Nincs bajom a gyerekekkel, csak hosszú távon türelmem nincs hozzájuk. Illetve a párommal annyira másak az elveink a gyereknevelést illetően, hogy ez folyamatos vita forrás lenne.
12-es...Lesz majd jobb sorod is, ne félj.
"Én nem szeretem az uborkát, és örülök, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, megenném, pedig utálom."
- nincs hozzájuk türelmem
- idegesítenek
- talán önző is vagyok, hogy a saját szabadságom nem szeretném feladni
én
alkalmatlan vagyok az anyaságra, úgyhogy nem akarom senki életét, főleg a sajátomét tönkretenni azzal, hogy erőltetem :D
Én szeretnék vagy hatot, mert bírnám őket, biztos hogy jó szülő lennék és jó és boldog embereket nevelnék belőlük. De...
De... ha most véletlen teherbe esnék, akkor egyben kétségbe is... (Mondjuk most nem eshetek abba, mert nincs senkim, de ha pl az exemtől teherbe estem volna, akkor kétségbe esve lennék itt.) Miért?
Mert:
-Nincs munkám. Ebben az országban úgy látom, amíg szülőképes korban vagyok, addig baromi nehéz, kb lehetetlen emberhez méltó munkát találni. ..
-Még nem tudtam lakát venni, a szüleimnél pedig nem fogok gyereket nevelni, mert az rengeteg konfliktussal járni, amit nem kívánok a nem létező gyerekeimnek.
-Még életem párját sem találtam meg. Elég extrém elvárásaik vannak a mai férfiaknak, és családot meg nem akarnak... Egyedül nem fogok gyereket nevelni, mert az kiszúrás a gyerekkel...
-És lassan majd bejön a 3.világháborútól meg az iszlámtól való félelem. Persze még nem, de ki tudja mikor jön el ez is....
37N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!