Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lemondhatok-e a gyerekről?...

Lemondhatok-e a gyerekről? Vagy ilyenkor egyáltalán mi van?

Figyelt kérdés

Volt egy laza, pár alkalmas kapcsolatom egy lánnyal. A többedik együttlét során, váltig állította, hogy fogamzásgátlót szed, nyugodtan hagyjuk el a gumit, ne aggódjak nem lesz gond... Hát lett! Terhes és azt mondja tőlem. Igen, tudom, nem kellett volna belemennem, de basszus azt mondta ő védekezik!!!

Most gyerektartást akar, meg hogy ismerjem el a gyereket. De én nem akarom se a gyereket, se őt! Arról hallani sem akart hogy elvetesse. Igazából már nem is lehetne. Nem is szólt időben. Már lassan öt hónapos terhes, és csak most keresett meg! Én nem akarok gyereket, soha nem is akartam!

2015. aug. 18. 17:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:
70%
No szegény :(
2015. aug. 18. 23:12
 42/85 anonim ***** válasza:
41%

"De, azt mondta fogamzásgátlót szed."

Nem szokásom személyeskedni, de mondd, hogy a fenébe kerülhet be egyetemre, aki még a minennapi életben szükséges minimális szinten sem tud gondolkodni?

"azt mondta"... én meg ha azt mondom, hogy az Orleans-i szűz vagyok, azt is elhiszed? Tiszta ovis gondolkodás.

"És nem egy egyéjszakás kaland volt."

Jó, akkor három éjszakás dugássorozat. Mindjárt teljesen más. Komoly párkapcsolat volt? Rohadtul nem. Innentől kezdve tök mindegy, hogy szoktátok-e látni egymást, szoktatok-e köszönni egymásnak, meg hogy mikor láttátok meg először egymást. Tök irreleváns. A lényeg: nem voltatok kapcsolatban. Olyankor pedig csak a h..lye nem húz kotont. Magyarázhatod, szépítheted, de a lényegen nem változtat.

"azt akarom, hogy tényleg a gyerek kapja. Ezt lehet valahogyan "ellenőrizni"?"

Nem. Meg nem is igazán lehet nyomon követni, hogy mit miből vesz. Ha pl. a gyerektartást magára költi, de kétszer annyit meg a gyerekre, akkor most ki is kapta azt a pénzt? Annyit lehet esetleg ellenőrizni, hogy nagyjából mennyit költ rá. De ez sem egyértelmű. Például ha a rezsi felét a gyerektartásból fizette, akkor mondhatjuk, hogy rá költötte?

2015. aug. 19. 00:25
 43/85 anonim ***** válasza:
36%
Azért kíváncsi vagyok, akik itt savazzák szegényt, mindig minden körülmények közt húznak-e gumit?! Elmondta, nem egy egyéjszakás kapcsolat volt, többször is voltak már együtt. Gyanútlan volt és naív mert megbízott valakiben. Amúgy meg a nő még simán le tud "véletlenül" gurulni a lépccsőn...ahahahahaaa...
2015. aug. 19. 06:08
 44/85 anonim ***** válasza:
38%
Kedves Simon, olvasd el a 23. kommentet. Nem tinik voltak és nem egyejszakas kaland volt. Hidd el, ha egy no gyereket akar, az megoldja
2015. aug. 19. 06:19
 45/85 anonim ***** válasza:
69%

Te jó ég mennyi Megmondó Kapitány (az utólagos okoskodás képességével).

Szerintetek szegény srác nem fejeli a falat az öt hónappal ezelőtti döntéséért?

Szerintem pontosan tudja, hogy ezt elbacta!

2015. aug. 19. 09:16
 46/85 anonim ***** válasza:
51%

Már az előttem szólók mindent elmondtak, én már csak egyet tennék hozzá.

Próbáld meg most már ebből a helyzetből a legjobbat kihozni. Abszolút nem illetek össze? Tudom, most zavaros minden, de teljesen lehetetlen, hogy normális hangnemben beszéljetek egymással? Esetleg legalább barátok is lehetnétek.

Tudom-tudom nem ez a legideálisabb helyzet egy 20 éves fiatal számára, de sajnos visszacsinálni már nem lehet, megtörtént, ez van.

(feltéve, ha a tiéd)

2015. aug. 19. 14:05
 47/85 anonim ***** válasza:
47%

"Azért kíváncsi vagyok, akik itt savazzák szegényt, mindig minden körülmények közt húznak-e gumit?!"

Igen, ki is fejtettem előző hozzászólásomban. UTasítottam már el dugást azért, mert nem volt nálam gumi. Sem a betegség nem hiányzik, sem egy bepottyant gyerek. Ha pedig van gumi, csak a h**lye nem húz alkalmi kapcsolatban. Sőt, én tartósban is jobban preferálom, ez legalább nem készíti ki a nő szervezetét.

Tudod, nem olyan megterhelő ám felhúzni azt a vackot.

"Elmondta, nem egy egyéjszakás kapcsolat volt, többször is voltak már együtt."

Attól az még egyszerű szexkapcsolat, ahol csak párszor összejártak dugni. Nem sokban különbözik az egyéjszakástól.

"Gyanútlan volt és naív mert megbízott valakiben."

Közhely, de nem szabad mindenkiben vakon megbízni.

2015. aug. 19. 14:51
 48/85 anonim ***** válasza:
52%

" Sőt, én tartósban is jobban preferálom, ez legalább nem készíti ki a nő szervezetét.

Tudod, nem olyan megterhelő ám felhúzni azt a vackot." - ez a te dolgod, más meg mást preferál, mert másoknak meg más jön be... a gumi óvszernek meg ugyanúgy van hibaszázaléka mint a tablettának, és amelyik nő tabletta mellett nem megy el abortuszra, az óvszer mellett pláne nem fog...

2015. aug. 19. 15:33
 49/85 anonim ***** válasza:
30%
"Próbáld meg most már ebből a helyzetből a legjobbat kihozni. Abszolút nem illetek össze? Tudom, most zavaros minden, de teljesen lehetetlen, hogy normális hangnemben beszéljetek egymással? Esetleg legalább barátok is lehetnétek." - biztos én vagyok lemaradva valamiről, de nem egészen értem, miért lenne az a Kérdezőnek jobb, ha még kapcsolatban is kellene maradnia ezzel az őt becsapó és megalázó nővel... legyen az párkapcsolat vagy baráti kapcsolat...
2015. aug. 19. 15:46
 50/85 anonim ***** válasza:
85%
Nézd utolsó, a leírásból nem derül ki, hogy tényleg nem is szedett fogamzásgátlót, vagy a tabletta mellett esett teherbe. Tudod, a gyógyszernek is van hibaszázaléka.
2015. aug. 19. 15:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!