Lemondhatok-e a gyerekről? Vagy ilyenkor egyáltalán mi van?
Volt egy laza, pár alkalmas kapcsolatom egy lánnyal. A többedik együttlét során, váltig állította, hogy fogamzásgátlót szed, nyugodtan hagyjuk el a gumit, ne aggódjak nem lesz gond... Hát lett! Terhes és azt mondja tőlem. Igen, tudom, nem kellett volna belemennem, de basszus azt mondta ő védekezik!!!
Most gyerektartást akar, meg hogy ismerjem el a gyereket. De én nem akarom se a gyereket, se őt! Arról hallani sem akart hogy elvetesse. Igazából már nem is lehetne. Nem is szólt időben. Már lassan öt hónapos terhes, és csak most keresett meg! Én nem akarok gyereket, soha nem is akartam!
Oké, tudom, hogy nem kellett volna belemenni.
De egyedűl ő döntött úgy hogy gyereket akar, hogy megtartja. Most meg szabályosan a mártírt játsza, és én vagyok persze a főgonosz, aki felcsinálta szegény leányt.
És én fizessek neki. Tökre teszi az egész életemet.
Most komolyan ebben hol az igazság?
Az élet nem igazságos :)
Egyelőre tudjátok meg, hogy valóban a tiéd-e a gyerek. Bár ha a csaj nem lenne biztos benne, akkor valószínűleg nem menne bele a tesztbe.
Ha a tiéd, akkor pedig szurkolj, hogy legyen a csajnak egy olyan párja, aki örökbe fogadja.
Hosszútávon pedig tanulj belőle. Idegen csajoknak nem hiszünk, a tabletta különben sem életbiztosítás. Elég egy hányós vírus, akár két nap múlva, amikor már eszébe se jutna esemény utánit bevenni, és máris bukik a védettsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!