Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lemondhatok-e a gyerekről?...

Lemondhatok-e a gyerekről? Vagy ilyenkor egyáltalán mi van?

Figyelt kérdés

Volt egy laza, pár alkalmas kapcsolatom egy lánnyal. A többedik együttlét során, váltig állította, hogy fogamzásgátlót szed, nyugodtan hagyjuk el a gumit, ne aggódjak nem lesz gond... Hát lett! Terhes és azt mondja tőlem. Igen, tudom, nem kellett volna belemennem, de basszus azt mondta ő védekezik!!!

Most gyerektartást akar, meg hogy ismerjem el a gyereket. De én nem akarom se a gyereket, se őt! Arról hallani sem akart hogy elvetesse. Igazából már nem is lehetne. Nem is szólt időben. Már lassan öt hónapos terhes, és csak most keresett meg! Én nem akarok gyereket, soha nem is akartam!

2015. aug. 18. 17:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:
46%
Hogy lehet egy nőnek ennyi esze?Agyon kéne lőni az ilyet!Szegény gyerek!
2015. aug. 18. 18:44
 22/85 anonim ***** válasza:
33%
Miért te nem használtad őt ki?Amig szét tette a lábát jó volt.Igy jártál,ő nem szedte a gyógyszert te meg kiélted vágyaid rajta.Mi van ilyenkor?nem kell látnod a gyereked,nem kell a nevedre venned,de tetszik nem fizetni fogsz utána.Amelyik itt idióta ku-vázik meg zabi gyerekezik az egy nemnormális!ja és ha majd lepuszult vén ember leszel,majd akkor se keresd a gyereked tartson el!
2015. aug. 18. 18:48
 23/85 anonim ***** válasza:
67%
Nézd, elég sok esetben bejon nekik. Nálunk pl a családban van egy nő, aki véletlenül teherbe esett, a pasi meg, mivel apa nélkül nőtt fel, feleségül vette, hogy az ő gyerekének Legyen apja. Világosan kikötötte, hogy több gyereke nem lesz, használt is óvszert - az első is amellett sikerült be, valahogy kiszakadt és nem használt az esemény utani se.... Aztán asszonyka allergiás lett az óvszerre, attertek a tablettara és hogy hogy nem, újra teherbe esett. A msodik terhesség kiderulese óta apuka hozzá se ért a kedves feleseghez, amint a kisebbik is betöltotte a 18at apuka be adta a valopert.
2015. aug. 18. 18:49
 24/85 A kérdező kommentje:
És egyébként rohadtul érzem magam, elhihetitek! Mert ha tényleg az enyém, akkor ott lesz egy gyerek aki nem tehet semmiről és normális családban kéne felnőnie. De én ezzel a lánnyal együtt élni, nem hogy szeretni. És a gyereket sem tudom szeretni, úgy érzem - és ettől már rendesen kivagyok lelkileg.
2015. aug. 18. 18:49
 25/85 A kérdező kommentje:
*nem tudok együtt élni
2015. aug. 18. 18:51
 26/85 A kérdező kommentje:
És nem, nem érzem, hogy kihasználtam volna! Tökéletesen tisztában volt vele hogy köztünk csak szex lesz, ő sem akart többet.
2015. aug. 18. 18:54
 27/85 anonim ***** válasza:
66%

Már ne is haragudj, de ha te is tudtad, hogy csak szex lett, akkor miért nem védekeztél? Tudom, a csaj mondta...de most komolyan?! Ez még komolyabbnak tűnő kapcsolatban elmegy, na de egy szexkapcsolatban, vagy egyéjszakásban?!

Persze, elhiszem, hogy szarul érzed magad, de most totál lényegtelen, hogy te mit gondolsz, vagy a csaj mit gondolt. Ott a gyerek, és ha a tied, akkor fizetned kell és kész.

2015. aug. 18. 19:03
 28/85 DuplaKV ***** válasza:
40%

Kedves kérdező!

A gyerekről nem ilyen egyszerű lemondani, maximum, ha az anyuka nem igényel gyerektartást, vagy nem téged jelöl meg apaként.

Amennyiben tényleg tiéd a gyerek, vedd magadhoz. Van egy olyan érzésem, hogy a mellett a nő mellett nem lenne normális élete. Lehet nehéz lesz (nem is kicsit), de jobb lenne a gyereknek. Beszéld meg a szüleiddel is, hogy nem tudnának-e segíteni a nevelésében.

Mellesleg az anyuka mégis hány éves?

2015. aug. 18. 19:05
 29/85 A kérdező kommentje:
Mert hülye voltam, azért... Mert aznap ittunk kicsit és nem ment úgy ahogy kellett volna, erre azt mondta hogy a gumi miatt és próbáljuk anélkül. Azt mondta úgy jó lesz, és nem lehet gond... Én meg voltam olyan hülye hogy belemenjek...Ő volt az első lány, akivel lefeküdtem. Tudom hogy ez mind csak kifogás
2015. aug. 18. 19:12
 30/85 anonim ***** válasza:
77%

Ezért kellett volna alkalmi kapcsolatban gumit húzni. Szemét dolog volt a csajtól, de magadra vess, azért a kis maceráért most 18 évig fizethetsz.

Lemondani meg nem lehet. Illetve lemondhatsz olyan értelemben, hogy nem kötelező nevelned, nem kötelező tartanod vele a kapcsolatot. De a gyerektartást fizetned kell.

Igen, most lehet ecsetelni, hogy mekkora görénységet csinált - mert az volt ez a részéről -, meg hogy mennyire felelőtlen volt, és egy gyerek felnevelése bizony komoly felelősség. De felesleges. Megvan az ilyenről a véleményem, viszont a helyzet az, hogy nem hiába folyik a csapból is az, hogy alkalmi meg laza kapcsolatokban mindenképp használjanak gumit. Egyrészt a fertőzések miatt, másrészt meg pont ezért, ami veled történt.

Az, hogy utána megtartotta a gyereket, az az ő egyéni döntése. Az ő testében fog növekedni a magzat, az ő testét tennék ki lehet, hogy visszafordíthatatlan kockázatnak, ha abortuszra menne, és az ő teste felett ő dönt. Függetlenül attól, hogy előtte szemét volt-e, vagy sem.

2015. aug. 18. 19:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!