Jogos Anyám kérése?

Figyelt kérdés
Tönkrement a férjemmel a kapcsolatom és kénytelen voltam hazaköltözni 31 éves vagyok, egyedül nem tudok fenntartani egy albérletet.Dolgozom,beleadok a rezsibek,kajába.Anyámmnak van egy barátja,nem lakik velünk,csak hétvégnekét átjár(t) hozzá.Anyám azt mondja,hét végenként menjek el valahová,hogy ők nyugodtan tudjanak együtt lenni.Dehát hová?Nem mehetek minden hét végén valamelyik barátőmhőz,pláne úgy,hogy ott is alszom...Ráadásul a legtöbbjük már családos.Nekem se olyan jó móka,hogy hét év utánn haza kellett költöznöm ennyi idős fejjel...A lakás kicsi egy 2 szobás panel.Nem tudom mit gondoljak,igaza van Anyámnak?

2015. aug. 15. 21:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
72%
"addig meg szerintem is a férfi dolga (első sorban,nem kizárólag,mielőtt bárki a szavakon kezdene lovagolni) a családfenttartás." - Gondolom családfenntartást akartál írni... és hát persze, addig nyugodtan hihet ebben az ember, amíg talál férfit is, aki ugyanezt gondolja... sőt ezen kívül is nyugodtan hiheti ezt valaki... legfeljebb rövid úton mégis egyedül marad családfenntartani
2015. aug. 18. 23:35
 62/84 anonim ***** válasza:
36%

Kényszerkijelentés valóban létezik, de nem úgy működik, ahogyan azt Móricka elképzeli.

A kényszerkijelentésre irányuló kérelemnek (egyebek mellett) tartalmaznia kell azt, hogy a kijelenteni kívánt személy nem lakja a lakást, önszántából hagyta el, és minden ingóságát magával vitte. Ezt két tanúval alá kell íratni. Ha valótlan dolgot írnak alá, az hamis tanúzásnak (bűncselekménynek) minősül. A nő szeretőjén kívül aligha vállalná be más a hamis tanúzást, de a lebukás amúgy is garantált. Ha rendőrt hívnak, hogy dobja ki a lányt, pont a bent-tartózkodás ténye bizonyítja, hogy a lány nem hagyta el a lakást, vagyis a tanúk hamisan tanúskodtak.

Ha olyan egyszerű lenne a tulajdonosnak kidobatnia valakit, akkor lakást bérbeadó emberek nem kínlódnának éveken át azzal, hogy nem fizető bérlőiket hogyan bírják távozásra...

Azt meg el nem hiszem, hogy akit eddig zavart, hogy a lány a lakásban egyáltalán ott volt, az ezután majd meztelen farokkal kezd szaladgálni a jelenlétében. Értsétek meg: ez a fickó nem fog küzdeni ezért a nőért, ő egy laza, problémamentes helyzetet akar. Ha ennél a nőnél (bármilyen ok miatt) nem találja meg, mást fog keresni.

2015. aug. 19. 01:08
 63/84 anonim ***** válasza:
72%

"Értsétek meg: ez a fickó nem fog küzdeni ezért a nőért, ő egy laza, problémamentes helyzetet akar. Ha ennél a nőnél (bármilyen ok miatt) nem találja meg, mást fog keresni." - nem is a férfi fog küzdeni anyuka lányával, hanem nyilván az anyuka... egyfelől.

Másfelől képtelen vagyok felfogni, hogy ha a lánynak tönkrement a saját kapcsolata, arra miért megoldás, ha szándékosan tönkreteszi az anyja kapcsolatát is? Dögöljön meg a szomszéd tehene???- vagy mi?

A harmadik, hogy DE, ezen a szinten fontos, hogy a történetben a Kérdező miért vált el. Ha kidobták, vagy ütötték-verték tehát mindenképp lépnie kellett, az egy helyzet... az meg egy másik, ha mindenféle kényszertől mentesen hozta az anyját kényszerhelyzetbe... már szerintem...

2015. aug. 19. 12:53
 64/84 anonim ***** válasza:
40%

Miféle szándékos kapcsolat-tönkretételről beszélsz? Az teszi tönkre a kapcsolatát, aki elvárja, hogy a párja egész hétvégére elküldje a nála lakó lányát, csak azért, mert a nagyságos úr megérkezett hetyegni. Amúgy miféle erkölcsi alapja van méltányosságot elvárnia egy olyan embernek, aki csalja a feleségét?

Tudod mit mondok? Egy NORMÁLIS nő és anya maga küldené el az olyan férfit, aki ilyet akar tőlük.

Az, hogy miért vált el a nő, nem értem, miért lényeges. Nem ő hozta az anyját kényszerhelyzetbe, hanem a barom szeretője, akinek nem áll fel a farka, ha a másik szobában a lány alszik éjjel.

Mit gondolsz, hogy bírja egy átlag szülőpár sok éven át, hogy egy lakásban lakik a kisgyerekeivel, és időnként szerelmeskedni akarnak a hálószobájukban. Ők se küldik el nagymamához a gyerekeiket hetente kétszer-háromszor, hogy üres lakásban szexelhessenek.

2015. aug. 19. 19:36
 65/84 anonim ***** válasza:
42%

"Tudod mit mondok? Egy NORMÁLIS nő és anya maga küldené el az olyan férfit, aki ilyet akar tőlük" - én meg tudod mit mondok? Azt, hogy a te házadban a te normáid érvényesülnek, a mienkben a mi normáink, a Kérdező anyjának a házában meg a Kérdező anyjáé. Ez kérlek ennyi, és így van jól.

"Mit gondolsz, hogy bírja egy átlag szülőpár .... hogy üres lakásban szexelhessenek." - hát kérlek, lehet, hogy csalódni fogsz, de erre sincs egy egyetemleges válasz. Vannak akiknek tönkre is megy a szexuális élete, és el is válnak a szülést követő 2-3 éven belül (első válási csúcs).

Van, akik fennen hirdetik - itt a GYK-n is - hogy akkor szexeljen a pár, amikor a gyerek(ek) nincsenek otthon, mert ez a "NORMÁLIS"...

És van egy harmadik csoport, akik megoldják, ahogy tudják, és amilyen sikerrel tudják... nem túl ritkán úgy, hogy hallgatólagos tudomásulvétellel máshol, mással...

Ezen túl felhívnám a figyelmed egy aprócska, ámde lényegesnek tűnő különbségre... a 3 éves gyerekért a szülei a felelősek... a 30 éves "gyerekért" meg 100%-ban önmaga. A 3 éves gyereket elviszed a nagyszülőkhöz, ha nyugodtan akarsz szeretkezni(!), a 30 évest meg

nem neked kell vinni a nagyszülőkhöz... annak megmondod, hogy ekkor meg akkor fennforgás van, és azt hiszem, elvárható tőle (persze hacsak nem áll gyámság alatt) , hogy "magát vigye el a nagyihoz" - vagy ahova akarja.

2015. aug. 19. 21:21
 66/84 anonim ***** válasza:
73%

Van két szoba, egyik az anyáé, másik a lányáé. Menjen be az anya szobájába az anya és a szerető, és a lány ne zavarja ott őket. ENNYI!

Még jó, hogy az egész tömbházat nem kell kiüríteni, hogy a szerető farka fölálljon!

2015. aug. 19. 22:00
 67/84 A kérdező kommentje:

Nem tehet ki csak úgy,mert én vagyok a haszonélvezője a lakásnak(ehhez a Nagyim ragaszokodtt,pont azért,ha ő meghal ne kerülhessünk a tesómmal az utcára,ha anyánk "behülyül" esetleg).

Amúgy meg nyilván van nyelvvizsgám mert különben nem is adtak volna diplomát...Egészségügyben dolgozom itt nem jár érte pótlék.

2015. aug. 19. 22:31
 68/84 anonim ***** válasza:
36%

Akkor eü-ben elég szar helyet fogtál ki,én sima ápolónőként többet keresek,a volt férjem meg 8 általánossal betegszállítóként.Jut eszembe eü...kérdezd már meg nem tudnak-e helyet biztosítani a nővérszállón,nálunk orvosok is laktak ott,meg asszisztens is,a lényeg,hogy kórházi dolgozó legyél,a BP-i kórházaknak mind van,kb 9000 egy hónapra.

Biztos boldoggá tetted az édesanyádat,hogy visszajöttél és belekavarsz a magánéletébe.

2015. aug. 19. 22:42
 69/84 anonim ***** válasza:
36%
#66 "Van két szoba, egyik az anyáé, másik a lányáé. Menjen be az anya szobájába az anya és a szerető, és a lány ne zavarja ott őket. ENNYI!" - igen, szépen elkommandíroztad... most őszintén, szerinted akár a Kérdező anyját, akár a párját, akár a spájzuk egerét mennyiből érdekli, hogy szerinted "ennyi"???
2015. aug. 19. 23:41
 70/84 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, ha az EÜ-ben dolgozol akkor végképp nem értem a problémádat... én is dolgoztam az EÜ-ben, és nekem inkább a gyakori hétvégi ügyeletek ELLEN kellett harcolnom, nem azért, hogy be kelljen mennem hét végén - némi plusz pénzért... elvállalnál állandó hétvégét két hétköznapi pihenőnapért cserébe, szerintem rögvest kanonizálnának a kollégáid...:))
2015. aug. 19. 23:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!