Jogos Anyám kérése?

Figyelt kérdés
Tönkrement a férjemmel a kapcsolatom és kénytelen voltam hazaköltözni 31 éves vagyok, egyedül nem tudok fenntartani egy albérletet.Dolgozom,beleadok a rezsibek,kajába.Anyámmnak van egy barátja,nem lakik velünk,csak hétvégnekét átjár(t) hozzá.Anyám azt mondja,hét végenként menjek el valahová,hogy ők nyugodtan tudjanak együtt lenni.Dehát hová?Nem mehetek minden hét végén valamelyik barátőmhőz,pláne úgy,hogy ott is alszom...Ráadásul a legtöbbjük már családos.Nekem se olyan jó móka,hogy hét év utánn haza kellett költöznöm ennyi idős fejjel...A lakás kicsi egy 2 szobás panel.Nem tudom mit gondoljak,igaza van Anyámnak?

2015. aug. 15. 21:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
84%

Miért ne csinálod azt, amit az egyetemisták: társulj be olyan albérletbe, amit többen vesznek ki. Nemcsak diákok laknak így, és ha ennyit engedhetsz meg magadnak, akkor ez van. Ha anyád szeretne magánéletet élni a pasijával hétvégente a kétszobás lakásában, akkor nem tudsz mit csinálni. Vagy úgy gondoltad, hogy befogadott, de alkalmazkodjon ő hozzád, rugja fel az eddigi szokásait, mert neked kényelmesebb nála lakni, mint másokkal? Megebszéltétek egyáltalán előre, hogy emnnyi időre szeretnél nála maradni, amíg rendezed az életedet? Egy korábbi válaszoló nem volt túl népszerű a kérdésével, de igaza van: mit teszel azért, hogy saját lábra állj? Vagy gondoltad, hogy ezentúl anyádnál élsz, és ennyi, te 90 ezret keresel, abból nem telik önálló életre. Pont. Megkérdezted, hogy ő mit szól ehhez, meddig akar veled élni?

Az meg, hogy nős a pasija, és csak hétvégente d.gja, az az ő dolga, ha neki ez így megfelel...

2015. aug. 16. 08:09
 22/84 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, miért, szerinted az lenne a jogos, hogy anyád rúgja fel a saját kapcsolatát azért, mert te meg a férjed váltok?
2015. aug. 16. 09:22
 23/84 anonim ***** válasza:
30%

Hol is kérte a kérdező az anyját, hogy rúgja fel a kapcsolatát?

2015. aug. 16. 10:14
 24/84 anonim ***** válasza:
53%
"Anyámmnak van egy barátja,nem lakik velünk,csak hétvégnekét átjár(t) hozzá.Anyám azt mondja,hét végenként menjek el valahová,hogy ők nyugodtan tudjanak együtt lenni." - em tudom, látod-e a zárójeles t-betűt...
2015. aug. 16. 10:20
 25/84 anonim ***** válasza:
62%

Kompromisszumra kéne törekedni. Azért anyuka is érthető h szeretne a párjával lenni, akivel csak hétvégenként találkozhat és nem túl kényelmes ha a másik szobában ott van a 30 éves gyereke.

Kérdező, itt az ideje továbblépni, eddig a férjedre támaszkodtál most meg anyukádra, próbálj meg elkezdeni önállósodni. Ha nem keresel eleget, akkor másik állás kell. Ha nem találsz másik állást akkor tanulni kell nem a sültgalambot várni otthon ülve.

Konklúzió:

Iratkozz be tanfolyamra v továbbképzésre ami szombaton van, így anyukád mindig előre tudja h pl. 8-4-ig szombatonként nem vagy otthon, övé a lakás, csinál amit akar. Aztán erre tanulni is kell vmikor, vasárnap délután v délelőtt fix időpontban elvonulsz könyvtárba, parkba, v akárhova 2-3 órára tanulni,olvasgatni. Ha nincs tanulnivaló akkor meg találkozol a barátnőkkel.

Így anyukádnak van mindkét nap kiszámíthatóan ideje a párjával és te se feleslegesen ténferegsz valahol.

De hétvégére el lehet utazni meglátogatni távolabbi rokonokat, ismeretségeket felújítani, hátha tud valaki jobb munkát.

2015. aug. 16. 11:29
 26/84 anonim ***** válasza:
32%
kíváncsi lennék, akkor is ugyan ezeket válaszolnátok-e ha arról lenne szó hogy az anya a 20 éves gyerekével beszélne így,aki most fejezte be az iskolát, még nem dolgozott, tehát nem tudja magát eltartani.
2015. aug. 16. 14:33
 27/84 anonim ***** válasza:
26%
20 éveset elküldeném a Balatonra szezonális munkára(tele a net cikekkel h nincs elég munkaerő) vagy külföldre bébiszitterkedni és közben nyelvet tanulni. De kérdezőnél nem ez a gond, neki van munkája.
2015. aug. 16. 14:37
 28/84 anonim ***** válasza:
46%

Ki mondta,hogy a kérdezőnek nincs gyereke(nem mondta,hogy van,de azt se,hogy nincs)?Honnan veszitek,hogy nem tanult(sok diplomás keres ennyit:ovónő,tanítőnő,védőnő stb)?Ha ennyi a fizetése,szerintetek honnan vegyen több száz ezret tanulásra?

Senkinek nem tünt fel,amit a tesójárol irt(vagy a fiú más az csövezhet otthon ingyért)?Az nem zavarta Anyukát a csávózásban?

Amúgy párkapcsolat...Szerintem az nem párkapocsolat,ahol a másik fél nős,már bocsánat...Az maximum "összejárunk szexelni".

2015. aug. 16. 14:48
 29/84 anonim ***** válasza:
60%
18-as szerintem meg az a gáz,hogy ma Magyarországon egy dolgzó(!!!) ember nem tudja magát eltartani a fizetésből.Nem az ő hibája,hogy ilyen alacsonyak a bérek..De ugyan akkor mondjál már tippet hol lehet annyit kereseni,hogy gond nélkül eltartsam magam(alsó hangon 250 netto),mert akkor már holnap oda megyek(gondolom a kérdező is).
2015. aug. 16. 15:02
 30/84 anonim ***** válasza:
69%

Irtakozzon be valahová...Jó vicc szerintetek az ingyen van?Már egy sz@ros OKJ is több száz ezer forint félévente.

Találkozzon a barátnőkkel...Szerintetek a barátnőinek nincs más dolga?Épp írja is,hogy a legtöbben családosak,nem érnek rá vele lógni.

Különben is,ha jól értem Anyuka nem azt mondja menjen el valahová pár órára,hanem,hogy egész hét végére.Éjszaka hova menjen?Ja persze tudom,mindjárt javasoljátok,hogy álljon ki a sarokra,tök jó mert két legyet egy csapásra az Anyját se fogja zavarni,és még pénzt is keres...

És honnan tudjátok mennyit dolgozik?Sokan ezért 12 óráznak(pl e.ü-ben).

2015. aug. 16. 15:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!