Jogos Anyám kérése?
Igen, igaza van, felnött nö vagy, oldd meg a lakhatásodat egyedül.
Anyádnak is van magánélete és értheö módon nem akarja feladni, csak azért, mert te visszamentél a nyakára.
A kérdésedböl az jön le, hoyg tartósan ott laksz. Az addig jogos, hogy ha eljöttél a férejdtöl, akkor pét hérte, esetleg 1-2 hónapra ÁTMENETILEG meghúzod magad anyádnál, de az nem, hogy végleg befészkeled magad oda.
Örülj, hogy csak a hét végén kér meg, hogy hagyd öket kettesben, mert az lenne a jogos, ha leküldene.
HA a rezsibe be tudsz adni, akkor ennyi erövel egy szobát is tudsz bérelni, ha lakásra nem is elég a pénzed.
Nehogymár anyád azért adja fel a magánéletét, mert neked úgy kenyelmes.
Teljesen jogos, hoyg elküld, én nemcsak hétvégére küldenélek el, hanem végleg, pár heti türelmi idö után.
Jézusom, mik ezek a válaszok?? Komolyan, én szégyellem magam a válaszadók helyett...
Aki kitenné pár hét után a saját lányát, az megérdemelné, hogy később, mikor már nem tudja magát ellátni, rá se nyissa az ajtót!
Tudjátok, hogy egy jobb albérlet mennyibe kerül Pesten?
100-150 ezer és még arra jön a rezsi. De itt baromi okos mindenki, úgy látom.
Szó sincs arról,hogy nem segíti az anya,hisz segít,nála lakik.Az meg aki azt írta,hogy 60 évesen miért kefél még(idéztem) annak a párját meg őszintén sajnálom.
Próbálj hétvégén minél többet távol lenni,vagy mondjuk a szobádba húzódni,ne csak édesanyádnak kelljen alkalmazkodnia hozzád,mert az nem fair.Aztán ahogy lehetőséged lesz,költözz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!