Jogos Anyám kérése?

Figyelt kérdés
Tönkrement a férjemmel a kapcsolatom és kénytelen voltam hazaköltözni 31 éves vagyok, egyedül nem tudok fenntartani egy albérletet.Dolgozom,beleadok a rezsibek,kajába.Anyámmnak van egy barátja,nem lakik velünk,csak hétvégnekét átjár(t) hozzá.Anyám azt mondja,hét végenként menjek el valahová,hogy ők nyugodtan tudjanak együtt lenni.Dehát hová?Nem mehetek minden hét végén valamelyik barátőmhőz,pláne úgy,hogy ott is alszom...Ráadásul a legtöbbjük már családos.Nekem se olyan jó móka,hogy hét év utánn haza kellett költöznöm ennyi idős fejjel...A lakás kicsi egy 2 szobás panel.Nem tudom mit gondoljak,igaza van Anyámnak?

2015. aug. 15. 21:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
30%

#26, a 20 éves lány valószínűleg elhúzna hétvégente magától is a pasijához, tehát ez a probléma nem is létezne, "a hét végét mindenki a párjával tölti", aztán kész.

Miért, egyébként van valami jó ötleted a Kérdezőék számára?

2015. aug. 16. 15:41
 32/84 anonim ***** válasza:
22%
Kérdező (#6) megvolt akkor is már anyukád kapcsolata? A bátyád nem járt el magától hétvégente, mondjuk a barátnőjéhez?
2015. aug. 16. 15:45
 33/84 anonim ***** válasza:
34%
20 éves sok esetben még úgyis tanul és otthon lakik,szóval ez nem probléma.Vagy szerintetek mindenki húzzon hat elemi utánn dógozni mint 100 évvel ezelőtt?!
2015. aug. 16. 21:32
 34/84 anonim ***** válasza:
10%

14:48-as: EZt honnan szeded? "Szerintem az nem párkapocsolat,ahol a másik fél nős,már bocsánat..."

Sehol nem volt arról szó, hogy a párkapcsolatban nös valaki, hanem a lány ismeröseinek van családja.

Nem ártana, hoyg FIGYELMESEN olvasnád el a kérdést, és nem írnál hülyeségeket.

2015. aug. 16. 21:36
 35/84 anonim ***** válasza:
17%

Akkor kérdező keressen bentlakásos munkát, az is egy megoldás. Ott se keresne rosszabbul és még rezsire sem kellene költenie, azt a pénzt félreteheti tanulásra.

Lehet h kellemetlen mással lakni, de az elmúlt 7 évben meg nem volt kellemetlen h eltartatja magát, hisz akkor ezek szerint akkor sem tudott megélni magától?

Nem egy 30 évest ismerek, aki lakóközösségben lakik, mert nincs szülője, akinél lakhatna. Kényelmetlen, de ez van, lehet pont erre lenne szüksége hogy önállósodjon végre.

2015. aug. 16. 21:40
 36/84 anonim ***** válasza:
72%

Előző, #15... (de ettől az még párkapcsolat... lásd a most elhunyt Czeizel...

"66 éves korában Czeizel megismerkedett a 23 éves Dórával, és bár akkor már ismét házas, családos ember volt, egymásba szerettek. Kapcsolatuk Czeizel második felesége, Erzsébet tudtával a genetikus haláláig kitartott. A házasságából származó három felnőtt gyerek mellé Dóra még egy fiút, és egy kislányt szült neki, előbbi kilenc, utóbbi egy évvel ezelőtt született."

2015. aug. 16. 21:56
 37/84 anonim ***** válasza:
35%

Nincs igaza anyukádnak.

Már csak azért sem, mert a lakásban két szoba van. Nyilván egyikben te laksz, a másikban anyukád. Ha eljön hozzá a pasija, és behúzódnak anyukád szobájába, akkor lehetőleg ne menj be hozzájuk, meg egyébként is kopogj előtte. Ennyi. Ugyanez lenne érvényes akkor is, ha neked lenne új párkapcsolatod.

Ez lenne az én "élni és élni hagyni" elvem. De sajnos nem velem kell szót értened, hanem anyukáddal.

2015. aug. 16. 23:17
 38/84 anonim ***** válasza:
0%
#36-os, de Czeizel felesége tudott róla és beleegyezett. Azért a poligám kapcsolat van annyira ritka, hogy nyugodtan feltételezhetjük, hogy a legtöbb esetben nem mindenki tudja, hogy ő ilyenben él, és valszeg itt sem, mert különben nem lenne ennyire megszabályozva, hogy mikor találkozhatnak.
2015. aug. 17. 12:46
 39/84 anonim ***** válasza:
23%
különben meg amikor napi nyolc órában dolgoztam, nekem marhára nem lett volna kedvem még hétvégén is elmászkálni, tanfolyamra vagy bárhová... pont ezek a minimálbéres melók fárasztják le legjobban az embert agyilag. szobabérlés lesz itt a megfelelő megoldás. amúgy hány éves az anyuka? gondolom, nyugdíjas lehet ő is meg a lovagja is, akkor miért nem érnek rá hétközben?
2015. aug. 17. 12:48
 40/84 anonim ***** válasza:
72%

#38, szerinted tényleg van olyan feleség, akinek nem tűnik fel, hogy a férje minden hétvégén?????

Én (a korosztályt is figyelembe véve, ami ugye, ha a Kérdező 31, akkor valszeg 50-60-as) arra adom a nagy esélyt, hogy a feleségnek már talán nem lévén szexuális vágya, még örül is, ha a férje máshol ki tudja elégíteni azt, anélkül, hogy a házasságát kellene félteni... a Kérdező anyja meg szintén egy olyan kapcsolatot keresett, ahol nem kell ezzel együtt egy másik fél állandó fizikai jelenlétét is felvállalni... azért az emberek másképp működnek 60, mint 20 évesen...

2015. aug. 17. 12:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!