Jogos Anyám kérése?
Aha,ha netán meg munkanékül marad akkor fogja az ásót és induljon el laposkúszásban a temető felé...Fél Magyarosrszág mehet magát felakasztani mert felnőtt ember létére nem tudja eltartani magát.
Érdekes arra senki nem válaszolt hová menjen a 200 nettós fizuért...Amúgy meg Anyuka akkor pofázzon,ha nem ad haza semmit...Ha úgyse számít a 45 ezer forint akkor már ne is kérje el.
Nekem vannak kis kerestű elvált ismerőseim és bizony a szülő(k) nél laknak szinte mind.Aki meg nem tud az gyorsan fog egy nőt/pasast akihez oda lehet költözni.De ugye az itt válaszolók szerint büdüs k/himr.gyo aki eltartatja magát(nem baj,hogy amúgy 12 órát dolgozik).
Ha én ilyen helyzetbe lennék,hamár úgyis azt mondják,hogy eltartanak,és még dirigálnak is,sz@rnék dolgozni menni.
"Amúgy meg Anyuka akkor pofázzon,ha nem ad haza semmit...Ha úgyse számít a 45 ezer forint akkor már ne is kérje el. " - nézd, az is egy alternatíva, hogy a Kérdező lelép máshova, és akkor se 45 eFt, se beleszólás... hanem megoldja a saját életét úgy, ahogy tudja, meg akarja...
Egyébként szerintem az sem érdektelen, hogy a Kérdező meg a párja MIÉRT váltak el...
Ha akkora egyenjogúság miért kersenek a pasik még mindig jóval többet ugyanabban a munkakörben mint a nők?
És miért is a nő dolga a hátartás/gyereknevelés?Miért neki "kell" feladni a karrierjét,ha jön a gyerek?Hány apuka marad otthon táppénzen a beteg,üvöltő gyerekkel...?
Na majd,ha mindebben egyenlőség lesz lehet hőzöngeni,addig meg szerintem is a férfi dolga (első sorban,nem kizárólag,mielőtt bárki a szavakon kezdene lovagolni) a családfenttartás.
"Érdekes arra senki nem válaszolt hová menjen a 200 nettós fizuért.."
Dehogynem, csak nem olvastad végig a válaszokat.
Pl. ha tenne egy nyelvvizsgát amihez talál neten ingyen nyelvtanuló programokat, akkor kapna közalkalmazotti nyelvi pótlékot, ha nem is 200-at, de mindjárt többet keresne.
Kereshetne bentlakásos munkát, ahol nincs lakbér és rezsi, egész fizetését félretehetné, csak kajára kéne költenie. De írták külföldet is, ott is van sok ilyen, pl. panziókban.
Elmehetne hajóra dolgozni és egy év alatt annyira megszedni magát, hogy új életet tudjon kezdeni.
Lehet hogy kérdezőnek van diplomája, de ezek szerint semmit se ér, ha az elmúlt 7 évben nem talált jobb melót, hanem ugyanott szenved.
Erre próbáljuk felhívni a figyelmét, de csak a kifogások jönnek folyamatosan és ha jól sejtem majd jönnek még olyan formában h "én nem vagyok nyelvtehetség nem tudom megtanulni" vagy a kedvencem ami ilyenkor véletlen mindig kiderül de csak utólag: súlyos beteg vagyok stb...
El kell dönteni,h éhező diplomás úrinő lesz az irodában vagy keres valami általa lenézett munkát amiből megél.
Írom mindent úgy, hogy van 2 diplomám és az elején nem derogált bébiszitterkedni milliomoséknál, mert jól fizetett. De a férjemnek sem derogált kétkezi munkát végezni amíg nem talált a diplomájának megfelelő jól fizető munkát. De haverunk is egy évig ablakot cserélt havi 150ezerért, amíg nem szerzett egy plusz végzettséget, amivel könnyű volt már elhelyezkedni.
Még egyszer elmondom utoljára, de tovább már nem figyelem a kérdést, mert feleslegesen írom, úgy látom:
Kérdező a diplomád nem ér semmit, vagy nem tudod jól felhasználni, nem ártana kilépni a diplomás értelmiségi vagyok pózból és megpróbálni tenni valamit magadért kifogáskeresés helyett.
#57: Én úgy tudom, hogy csak akkor kap nyelvpótlékot, ha az adott munkakörben előny az idegennyelv tudás. Ugyanígy csak az van pl. diplomásként fizetve, akinek a munkaköréhez ez kell. Akinek ez nem kell a munkájához, annál tökmindegy hány diplomája és hány nyelvvizsgája van.
Amúgy, aki 31 éves és egyetemi diplomája van, az biztosan rendelkezik nyelvvizsgával is, mert már a '90-es évek közepe óta a diploma feltétele ez.
Kérdező!
Anyukád nem sokat tehet ám ellened, max. cseszegethet! Ha albérletben laktál a pároddal, akkor az nyilván csak tartózkodási helyedként, nem lakóhelyedként volt bejegyezve. Tehát feltételezem, hogy (éppúgy, mint gyerekkorodban), ez a lakás most is a lakóhelyed. Vagyis JOGOD VAN OTT LAKNI. Nem könyöradomány anyukád részéről, hogy visszafogadott. Innentől megteheted, hogy megvárod a pasit a lakásban és te csinálsz cirkuszt, hogy itt te (is) birtokon belül vagy és tűnjön ő el onnan, találkozzon anyukáddal a lakáson kívül. Ha ezt rendszeresen eljátszod, lehet, hogy a pasi magától lekopik, mert az ilyen gennyedékek mindig a kisebb ellenállás irányába mennek: ha talál egy másik nőt hisztis családtag nélkül, azonnal örökre el fog tűnni.
Ne hagyd magad kitúrni az otthonodból!
"Innentől megteheted, hogy megvárod a pasit a lakásban és te csinálsz cirkuszt, hogy itt te (is) birtokon belül vagy és tűnjön ő el onnan, találkozzon anyukáddal a lakáson kívül. Ha ezt rendszeresen eljátszod, lehet, hogy a pasi magától lekopik, mert az ilyen gennyedékek mindig a kisebb ellenállás irányába mennek: ha talál egy másik nőt hisztis családtag nélkül, azonnal örökre el fog tűnni. " - na #58, ez lenne az az eset, hogy Kérdezőt - kényszerkijelentés után - rendőrrel dobatnám ki... oszt csinál, amit akar, meg amit tud...
Ellenben az illető úriember teljes nyugalommal megteheti valóban, hogy a következő hétvégeken nem zavartatja magát a Kérdezőtől, hanem úgy viselkedik, mint általában: ha meztelenül flangál a lakásban, akkor úgy, ha 120 decibellel szexelnek, akkor úgy... a Kérdező meg szabadon eldöntheti, hogy megy vagy marad...
Szóval nem kellene ostobaságokat tanácsolni a Kérdezőnek, amivel 99%, hogy csak vesztes lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!