Jogos Anyám kérése?
De jól le lett pontozva mindenki aki változásra biztatta a kérdezőt (költözés, tanulás, másik munka stb..) és mindenre találtak szuperjó kifogást.
Akik lepontoztak azoktól kérdezném, hogy szerintük akkor az a megoldás, hogy kérdező 30 évesen továbbra is az anyjától függve él és addig nem változtat semmit az életén amíg nem fog egy újabb pasit aki majd finanszírozza a különköltözését és lakhatását?
Igen, bőven túlzás anyuka kérése, de lehet hogy ez segíti majd kérdezőt kimozdítani a másoktól való függőségből. 30 éves, itt az ideje hogy megálljon a saját lábán is.
Szerintem a józan paraszti ész azt diktálja, hogyha nem élek meg a fizetésemből akkor próbálkozok jobbat keresni vagy valamit tenni a fizetésemelésért.
Írta, h közalkalmazott, tehetne nyelvvizsgát, amiért pótlék jár (neten ezer ingyenes nyelvtanító program van és külföldiekkel is lehet ingyen skypeolni h a beszélgetést is gyakorolja, nem csak nyelviskola létezik) vagy ha van még szabad állami féléve, akkor elvégezhetne vmi felsőfokú képesítést ingyen (pl. ha 4 éves főiskolára járt akkor marad még 2 állami féléve, és csomó ilyen képzés van ami csak egy éves). Meg biztos van még lehetőség amiről én nem tudok, csak keresni kéne.
Szomorú dolog a szakítás meg ez a helyzet is, de nem az a megoldás, hogy anyámat szidom a saját házában, hanem ha nem tetszik akkor csinálom jobban egyedül.
" amúgy hány éves az anyuka? gondolom, nyugdíjas lehet ő is meg a lovagja is"
Azért egy 31 éves nö anyja igencsak valószínütlen, hoyg nyugdíjas. Ebböl következöen hétköznap dolgozik és nincs szabadideje.
De ettöl függetlenül ha a lány egész hétvégén ott van, akkor mindegy, hogy nappal zavar vagy éjszaka.
Jogos anyukád kérése, mert elég áldozat neki az, hogy visszavett, ne kelljen most még a magánéletéről is lemondania miattad.
Jóérzésű ember viszont inkább összeszorítaná a fogát, és soha, semmilyen körülmények között nem kérne ilyet a gyerekétől.
Kedves Válaszolók!
Van egyetemi diplomám,szóval nem óhajtok mégegyet,és pénzem sincs rá,szóval köszi azoknak akik a tanulást javasolják(aki nem hiszi,hogy ennyi a fizum annak ajánlom szives figyelmébe a közalkalmazotti bértáblát).
Amikor ideköltöztem nem ebben egyeztünk meg,csak anyám pasija elkezdett cirkuszolni,hogy ez neki nem tetszik.Anyum délutánonként dolgozik,délelőtt úgysem vagyok otthon akkor bőven jöhetne a pasas hét közben akár minden nap(mert az már nyugger).Amikor a tesóm lakott itt Anyám még Apámmal volt együtt(őt kirakta,mert már nem teljesíteni).
Persze amikor odaadom a fizum felét(tehát nem tart el!),akkor jó vagyok....Igen állandóan kersek többet fizető munkát,mert ez nekem se jó(tehát nem nagyboldogan vakarászom a fenekem),deha nincs???
A férjemmel albérletben laktunk ő is csóró volt,nem volt mit vagyonmegosztani...
"odaadom a fizum felét(tehát nem tart el!)"
HA szerinted a 45ezer Ft elég a megélhetésedre, akkor igencsak komoly bajok vannak a tealitásérzékeddel. Ez még egy ember kajáját sem igazán fedezni a rezsiröl nem is beszélve.
Persze amikor odaadom a fizum felét(tehát nem tart el!),akkor jó vagyok. - Most ezt úgy éled meg,hogy szívességet teszel neki?????? Azt várnád,hogy felnőtt létedre tartson el???
Látod,hogy az egyetemi diplomáddal mire vitted,lehet,hogy valami szakmunkát kellene kitanulnod,amiből meg is tudsz élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!