Jogos Anyám kérése?

Figyelt kérdés
Tönkrement a férjemmel a kapcsolatom és kénytelen voltam hazaköltözni 31 éves vagyok, egyedül nem tudok fenntartani egy albérletet.Dolgozom,beleadok a rezsibek,kajába.Anyámmnak van egy barátja,nem lakik velünk,csak hétvégnekét átjár(t) hozzá.Anyám azt mondja,hét végenként menjek el valahová,hogy ők nyugodtan tudjanak együtt lenni.Dehát hová?Nem mehetek minden hét végén valamelyik barátőmhőz,pláne úgy,hogy ott is alszom...Ráadásul a legtöbbjük már családos.Nekem se olyan jó móka,hogy hét év utánn haza kellett költöznöm ennyi idős fejjel...A lakás kicsi egy 2 szobás panel.Nem tudom mit gondoljak,igaza van Anyámnak?

2015. aug. 15. 21:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
56%
Budapesten a leglepukkantabb külterületi lyuk 50-45 ezer + rezsi már.Az alapból 70-80 ezer forint.Ha még bérletet is kell venni akkor már 90.Kérdező ennyit keres.Szerintetek mégis miből kéne fenntartania egy albérletet???Az meg,hogy idegenekkel többedmagával lakjon az ember ez még egyetemistakén poén,de 30 felett...Na ne.Még jó,hogy azt nem mondjátok menjen a hajléktalanszállóra.Jézusom.És ha neadjisten munkanéküli lenne szegény?
2015. aug. 15. 21:53
 12/84 anonim ***** válasza:
9%
Én hétvégenként vmi plusz munkát vállalnék h minél hamarabb el tudjak költözni...
2015. aug. 15. 21:55
 13/84 anonim ***** válasza:
77%
Ja persze mert a munkát ma csak úgy dobálják az emberek utánn...És dolgozza rokkantra magát,hogy Anyuka nyugodtan kurogasson.Aki sajnálja a férjemet,annak üzenem,hogy én 62 éves vagyok,és még élünk házaséletet,de bocsánat,ha a gyerekem,meg az unokáim fontosabbak...Amúgy meg ennyi idősen nem 0-24-ben ezen jár az ember esze,azt a néhány alkalmat havonta meg így is meg tudjuk oldani.Nyilván a kérdező se folyton otthon ül.Bár ha épp most válik,el tudom azt is képzelni,hogy depresziós és totál ki van borulva.Honnan tudjátok milyen házasságból jött?És ha vrete terrorizálta a férje,és egyszál bugyiban szökött meg?Szeretetre,támogatásra lenne szüksége a családjától,nem arra,hogy kislányom menj a híd alá aludni,mert én csávózni akarok...
2015. aug. 15. 22:05
 14/84 anonim ***** válasza:
80%
Hát megáll az eszem komolyan...Aztán majd ezek az emberek fognak a legjobban csodálkozni,ha idős korukban a gyerekeik/unokáik beb@sszák őket az elfekvőbe mert nem is érdemelnek mást.Ő nem viseli el a felnőtt gyerekét,nem akar segíteni,de majd ha eljön az ideje, ő lenne az első a sorban a szülőtartásért.Az én családom nem ilyen hála égnek én mindig a szüleim gyereke maradtam,és azt modták ez itt az otthonod,ahová bármikor visszajöhetsz,ha baj ér az életben...Akkor is ha már "öregasszny leszel mi meg aggastyánok akkor is a szüleid maradunk,és támogatunk amiben tudnk....Ez lenne a normális család szerintem...Egyre gusztustalanabb ez a világ sajnos :(
2015. aug. 15. 22:16
 15/84 A kérdező kommentje:

Igen buapesti vagyok ránemme az egész fizum egy lyukra úgy,hogy kifizettem a rezsit,megettem bérletet,be akkor már nem tellik kajár sem(!).Sokan el vannak itt ám tájolva az árakkal...

Amúgy fején találta valaki a szöget nős anyum palija:)))

2015. aug. 15. 22:31
 16/84 anonim ***** válasza:
49%
13# Az anyja sem küldi a híd alá,csupán a hétvégéket kéri,mert akkor van alkalma találkozni a párjával,azért ne az legyen már,hogy a lány magánélete tönkrement akkor az anyuka tegye már tönkre a sajátját is.Az meg,hogy Te 62 évesen havi párszor kívánod,az nem azt jelenti,hogy más is,a lényeg meg azt hiszem nem a kúráson van(ha már ilyen mocskosul tudsz csak fogalmazni)hisz egy kapcsolat nem csak ennyiből áll (vagy lehet neked csak igen)hanem azon,hogy kettesben legyen a párjával.Tolerancia kell,nem csak az anya hanem a gyerek részéről is.
2015. aug. 15. 22:54
 17/84 anonim ***** válasza:
25%

Nem olvastam el csak az első pár választ. Na, azok a válaszolók bújdossanak el szégyenkezve... A saját anyja rakja ki a 2 gyermekével a lányát? Milyen emberek vagytok ti?

Nincs igaza anyádnak, de az ő vára... Köztes megoldásként telik arra, h elküldd őt egy hétvégére vhová pasistul? Akkor te maradhatsz a gyerekekkel...

2015. aug. 15. 23:41
 18/84 anonim ***** válasza:
24%

Nézd, ha ezzel a feltétellel fogadott be, akkor nem értem a porblémát. Azt mondtad, átmeneti megoldásként laksz nála. Mit teszel azért, hogy változzon a helyzeted? Új munkát keresel, kiegészítő jövedelemre teszel szert vagy keresed a kiadó szobákat? Mer tha csak ülsz a abbérjaidpon, és háborogsz, hogy ő is élné az életét, azért, mert a tied most kisiklott? Nem mindenkinek mártír önfeláldozó az anyja, hogy akkor most feladjon mindent, mert neked segítség kell. Az meg, hogy a bázyádnak miket lehetett...gondolom, nem új, hogy őt jobban szereti. Kétszobás lakásban meg nem lehet úgy romantikázni, hogy a kisszobában húzza meg magát, vagy egyáltalán hol?

Mindenesetre elég gáz már az is, hogy 31 évesen magadat sem bírod eltartani, nemhogy anyádtól várnád, hogy borítsa fel az életét a te kényelmedért, miközben te egy sort sem írszarról, hogy milyen tevékenyen próbálod újraépíteni a sajátodat. Ideje felnőnöd!

2015. aug. 16. 06:03
 19/84 anonim ***** válasza:
66%

Én is azt tudom javasolni, hogy szobát bérelj valahol (szard le, hogy mások szerint hány évesen mi illik... úgy bírom ezt a lifescriptet, hogy pontosan 23.8 évesen kell elköltözni és 27.6 évesen gyereket vállalni, és x éves kor fölött nem illik másokkal lakni, mert az van megírva a nagykönyvben...) Nem lesz olcsó így sem, bár nem írtad, hol laksz.

Anyád meg gáz, bocs. Ő mért nem tud hétvégenként a palijához menni? (csak két oka lehet: vagy nős a pasi, ez esetben gratulálok, vagy a pasi is a szüleivel lakik, akkor rajtad sem kellene felháborodnia.)

2015. aug. 16. 06:26
 20/84 anonim ***** válasza:
70%

tegnap 23:41-es: HONANN szeded, hogy a kérdezö két gyerekkel van az anyjánál?

Mert azt sehol sem írta!

Ettöl függetlenül, az szerintem teljesen jogos, hogy ha már az anya odavette magához a lányát, akkor azért néha (hetente egyszer) a lány is tekintettel van az anyjára. Mivel az anyának VAN egy kapcsolata, érthetö, hogy ezt nem akarja eldobni, és az is érthetö, ha legalább ilyenkor szeretne kettesben maradni a párjával.

2015. aug. 16. 07:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!