Jogos Anyám kérése?
Igen buapesti vagyok ránemme az egész fizum egy lyukra úgy,hogy kifizettem a rezsit,megettem bérletet,be akkor már nem tellik kajár sem(!).Sokan el vannak itt ám tájolva az árakkal...
Amúgy fején találta valaki a szöget nős anyum palija:)))
Nem olvastam el csak az első pár választ. Na, azok a válaszolók bújdossanak el szégyenkezve... A saját anyja rakja ki a 2 gyermekével a lányát? Milyen emberek vagytok ti?
Nincs igaza anyádnak, de az ő vára... Köztes megoldásként telik arra, h elküldd őt egy hétvégére vhová pasistul? Akkor te maradhatsz a gyerekekkel...
Nézd, ha ezzel a feltétellel fogadott be, akkor nem értem a porblémát. Azt mondtad, átmeneti megoldásként laksz nála. Mit teszel azért, hogy változzon a helyzeted? Új munkát keresel, kiegészítő jövedelemre teszel szert vagy keresed a kiadó szobákat? Mer tha csak ülsz a abbérjaidpon, és háborogsz, hogy ő is élné az életét, azért, mert a tied most kisiklott? Nem mindenkinek mártír önfeláldozó az anyja, hogy akkor most feladjon mindent, mert neked segítség kell. Az meg, hogy a bázyádnak miket lehetett...gondolom, nem új, hogy őt jobban szereti. Kétszobás lakásban meg nem lehet úgy romantikázni, hogy a kisszobában húzza meg magát, vagy egyáltalán hol?
Mindenesetre elég gáz már az is, hogy 31 évesen magadat sem bírod eltartani, nemhogy anyádtól várnád, hogy borítsa fel az életét a te kényelmedért, miközben te egy sort sem írszarról, hogy milyen tevékenyen próbálod újraépíteni a sajátodat. Ideje felnőnöd!
Én is azt tudom javasolni, hogy szobát bérelj valahol (szard le, hogy mások szerint hány évesen mi illik... úgy bírom ezt a lifescriptet, hogy pontosan 23.8 évesen kell elköltözni és 27.6 évesen gyereket vállalni, és x éves kor fölött nem illik másokkal lakni, mert az van megírva a nagykönyvben...) Nem lesz olcsó így sem, bár nem írtad, hol laksz.
Anyád meg gáz, bocs. Ő mért nem tud hétvégenként a palijához menni? (csak két oka lehet: vagy nős a pasi, ez esetben gratulálok, vagy a pasi is a szüleivel lakik, akkor rajtad sem kellene felháborodnia.)
tegnap 23:41-es: HONANN szeded, hogy a kérdezö két gyerekkel van az anyjánál?
Mert azt sehol sem írta!
Ettöl függetlenül, az szerintem teljesen jogos, hogy ha már az anya odavette magához a lányát, akkor azért néha (hetente egyszer) a lány is tekintettel van az anyjára. Mivel az anyának VAN egy kapcsolata, érthetö, hogy ezt nem akarja eldobni, és az is érthetö, ha legalább ilyenkor szeretne kettesben maradni a párjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!