Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként ez zavarna? Menjünk...

Szülőként ez zavarna? Menjünk hotelbe, vagy mi?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, budapesti. Nemrég megismerkedtem egy fiúval, aki viszont Győrben él. Nagyon jóban lettünk, az a fajta kapcsolat a miénk, ami az első pillanattól kezdve működött. És nagyon könnyen elengedem magam a társaságában, nem vagyok olyan gátlásos, mint máskor. Ugyanazok a hobbijaink, a beszólásaimat nem veszi komolyan, hanem visszaszól és csak nevetünk az egészen. Ő szeretne normális párkapcsolatot, meg azt mondja, hogy benne van a távkapcsolatban is. De nekem ez lenne az első kapcsolatom és szerintem úgy nincs értelme a távkapcsolatnak, ha előtte nem voltunk normálisan együtt x időt. Meg ő fiatalabb nálam picivel, így még azt sem mondhatjuk, hogy kihúzzuk így egy évig és együtt kezdjük az egyetemet. Mert ő lehet, hogy Bécsben tanul majd tovább, ha majd választania kell.

Viszont abban benne vagyok, hogy "barátság extrákkal" legyen köztünk, szóval néha itt alhatna, meg ilyenek, de nem lennénk együtt. Csak nem tudom, hogy ehhez itthon hogy állnának hozzá.

Nagy a házunk, nem is zavarnánk anyáékat, mert az ő hálójuk van a földszinten, van köztünk egy emelet és afelett van az én szobám és a fürdőm. Szóval nem az lenne, hogy egész éjszaka hallgatnák, ahogy mi...

Szerintetek felhozzam ezt itthon?

2015. aug. 13. 00:48
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:
Tuti :D
2015. aug. 13. 14:30
 42/63 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező, nézd a jó oldalát: még mindig nagyságrendekkel jobb, hogy ti nyugodtan jól érezhetitek egymást és mások ezért itt oltogatnak, mint ha nekik tetszenél, ágytársnak meg csak a matek példatár lenne...:)
2015. aug. 13. 15:08
 43/63 anonim ***** válasza:
66%
Engem nem zavar, hogy így csináljatok, csak az érdekelne, hogy kinek a pénzével dobálózol. Mehettek szállodába is? Te fizeted vagy a fiatalabb pasid?
2015. aug. 13. 17:12
 44/63 anonim ***** válasza:
66%
Ja, tehát megfenyegetted anyádat, hogy vagy csak ő tudja, hogy ribi vagy, vagy mindenki. Tiszta sor.
2015. aug. 13. 17:18
 45/63 anonim ***** válasza:
40%
ahogy már más is írta, nem az az undorító a dologban, hogy így kezded a szexuális életedet, mert ez mindenkinek szíve joga, hanem az, hogy azzal a fiúval játszol, ahelyett, hogy letisztáznád vele a játékszabályokat
2015. aug. 13. 17:56
 46/63 anonim ***** válasza:
83%
Találsz pasit még vagy 100-at akivel csak dughatsz. Ez a szerencsétlen meg beléd van esve, gondolom azért szeretne párkapcsolatot. Beszéld meg vele, hogy ennyi és kész,és jobb, ha többet nem is találkozol vele.
2015. aug. 14. 10:26
 47/63 A kérdező kommentje:

Miért lenne az fenyegetés, hogy elmondtam, hogy mi lenne, ha hotelbe mennénk? :D

Meg én nem a pár ezer ft/éjszaka szinthez vagyok szokva, így az drágább is lenne.

A fiú tudja, hogy ebből nem valószínű, hogy normális párkapcsolat lesz és így is jó neki. Szóval én nem játszom senkivel.

Nem tök mindegy, kinek a pénzét költöm el? Ehhez aztán végképp semmi közötök.

2015. aug. 14. 10:30
 48/63 anonim ***** válasza:
80%
ha anyukád támgatja, hogy 17 évesen bátran szexelj, nem baj, ha nem érzel semmit, akkor értem, miért vagy ilyen. Alma meg a fája.
2015. aug. 14. 10:45
 49/63 A kérdező kommentje:
Mivel tudja, hogy tiltással semmire nem menne...
2015. aug. 14. 10:50
 50/63 anonim ***** válasza:
82%

nem tiltani kell, hanem nevelni kellett volna úgy, hogy eszedbe se jusdon ez az egész. Vajon a lányok többsége miért nem csinálja ezt, annak ellenére, hgy nincs nekuk megtiltva?

Egyébként addig is kamunak hittem, amíg le nem írtad, hogy anyád belement. Azok szoktak hirtelen megoldódni. De azzal, hogy te nem pár ezres szobákhoz vagy szokva, biztossá tetted.

2015. aug. 14. 10:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!