Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mutassam be itthon...

Hogy mutassam be itthon megjegyzések, beszólások, előítéletek nélkül? Szülőként ezt hogy fogadnátok? 17/L

Figyelt kérdés

Volt egy plátói szerelmem. Elég vicces helyzet volt, mert 3 éve belezúgtam, voltak közös barátaink, bár ez nem volt nehéz, mert őt mindenki ismerte, mindenkinek a haverja volt. Tele volt egyetemista barátokkal, a fiatalabbak meg rá próbáltak hasonlítani... Szóval az a tipikus "menő srác". Szóval voltak közös ismerőseink, de vele sosem beszéltek. Egyszerűen kikapcsolt az agyam, ha a közelemben volt. Akkor máshoz sem szóltam, nemhogy hozzá. A legjobb barátnőm tudta egyedül, hogy mennyire odavagyok érte. Viszont a többi barátnőmmel meg lefeküdt, vagy az orrom előtt fűzte őket, 2 kezemen nem tudnám megszámolni, hogy hányszor jöttem haza ezért sírva egy buliból. Tudtam, hogy nem ér annyit, de akkor sem tudtam elfelejteni, továbblépni, olyan volt, mintha csak rá tudnék "úgy" nézni... Aztán a télen bekövetkezett a katasztrófa, a legjobb barátnőm összejött vele és kiderült az, hogy odavoltam érte. Erről beszéltek hetekig a suliban, én pedig "kikapcsoltam". Kiborultam, mert elveszítettem a legjobb barátnőmet, az emberek folyton kérdezgették, hogy jól vagyok-e, a srác levegőnek nézett és a napjaim úgy néztek ki, hogy suli-buli-3, vagy 4 óra alvás-suli. Nem akartam az érzelmeimmel foglalkozni, azzal, hogy egy 11 éves barátságnak vége lett, vagy hogy a fiú szinte az öszes barátnőmet befűzte akár egy éjszakára.

Viszont most együtt vagyunk. Nem tudom, meddig, nem tudom, hogy ez hogy sikerült. De június óta együtt vagyunk titokban és nem azt mondom, hogy örökre, meg nem házasságot tervezek vele, de most ez van. Lehet, hogy évekig együtt leszünk, de arra is megvan az esély, hogy ősszel, ha elkezdődik a gimi, rájövünk, hogy ez nem működik és szakítunk. Szóval nem arra vagyok kíváncsi, hogy az itteni "jósok" mit gondolnak a kapcsolatunkról és hogy mennyire ismernek minket. :D

Azzal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, hogyan mutassam be a családomnak. Anya tud róla mindent, a nővéremnek lefeküdt a legjobb barátnőjével, így nem kedveli annyira, apa pedig nem velünk él, szóval ő nem számít.

Anyától tartok, mert ő tényleg olyan, hogy ami a szívén, az a száján...

Mert ez olyan, mintha 3 éven keresztül hiába beszélt és vigasztalt volna minden alkalommal.

2015. júl. 20. 21:34
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
95%
ne mutasd be, ahogy leírtad, nem érdemes...
2015. júl. 20. 21:48
 2/26 anonim ***** válasza:
64%

Nekem anno a szüleim azt mondták, hogy akkor mutassam e a barátom, ha legalább egy éve járunk.

Ezt ugyan túlzásnak érzem, az viszont lehet egy jó gondolat, hogy akkor mutasd be, ha komolyan tervezel vele. Nem feltétlen házasságot, de legalább annyit, hogy nem feltételezed, hogy egy szimpla iskolakezdés a végét okozhatja.

Így megkíméled magad is sok problémától. Például gondolom, ő sem erőlteti még ezt a bemutatkozást. Ráér.

2015. júl. 20. 21:59
 3/26 anonim ***** válasza:
91%
Hát kisanyám,egy marék homoknak több önérzete van,mint benned.Oké,hogy kétségbe vagy esve,hogy szüzen maradsz,de legalább olyan pasival jöjj össze,aki nem dugványozta meg a barátnőid bő 80%át.Én a helyedben nem mutatnám be,sőt,én adnék neki kosarat,amiért ezt csinálta velem és én néznm levegőnek.
2015. júl. 20. 22:00
 4/26 anonim ***** válasza:
83%

Már nem azért, de tisztán látszik, hogy itt max te tervezel vele.

Ahogy az is necces, hogy felpróbálta az összes barátnőd meg lassan már anyud is, de te még beállsz a sorba.

2015. júl. 20. 22:05
 5/26 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem add elő neki a házasságtervedet. Oda lesz érte. Minden részletre kiterjedően, 4-5 óra hosszan meséld el neki milyen esküvőtök lesz. Az ilyen srácok ezt bírják.
2015. júl. 20. 22:08
 6/26 A kérdező kommentje:

Nos igen. Pont ezért írtam azt feljebb, amit...

Mert nem ismeritek a részleteket.

Ő már bemutatott mindenkinek a családjában, még a nagyszülei házassági évfordulójukon is ott voltam.

Folyton náluk vagyunk, hozzánk akkor jöhetünk csak, ha 100%-ra tudom, hogy senki nem lesz itthon. Zavarja a titkolózás, az, hogy mások előtt nem foghatja meg a kezem, nem ölelhet át. Tudom, mert elmondta.

Nem erőlteti, hogy most akkor igenis tudjon rólunk mindenki, de elhiszem, hogy rossz neki az, hogy nem mehetünk el egy normális randira azért, mert félek, hogy a szüleim megtudnák.

Nem vagytok tisztában a részletekkel, ezért kérlek titeket, ne arról beszéljetek, hogy ő milyen típus, meg hogy mennyire gondolja komolyan ezt.

Köszönöm.

2015. júl. 20. 22:12
 7/26 anonim ***** válasza:
84%

"Nem vagytok tisztában a részletekkel, ezért kérlek titeket, ne arról beszéljetek, hogy ő milyen típus, meg hogy mennyire gondolja komolyan ezt"

Egyébként szerintem senki nem arról beszélt, hogy ő milyen típus. Hanem arról, hogy te milyen vagy...

Szerintem ne mutasd be. Legalábbis még ne. Majd ha ősszel is tart a kapcsolat, akkor gondolkodj el rajta újból.

2015. júl. 20. 22:21
 8/26 anonim ***** válasza:
67%
De most ennek így semmi értelme, hogy mindenki előtt titkoljátok.. Komolyan, ne érdekeljen már, hogy mások mit gondolnak. Na de hogy a kérdésre válaszoljak, mondd el a családnak, hogy együtt vagytok meg most ez van, és ha komolyodik a dolog akkor majd hazaviszed bemutatni.
2015. júl. 20. 22:23
 9/26 anonim ***** válasza:
93%

Bőven elég ha a szüleid tudnak róla, hogy vele vagy. De szerintem fölösleges a hivatalos bemutatgatás.

Évekig szenvedtél és sírtál miatta anyukád vállán, ismerik mint a rossz pénzt.

Ui.: szerezz némi önbecsülést.

2015. júl. 20. 22:25
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Te most komolyan ennyire rózsaszín ködben élsz?? előtted flörtölt a barátnőiddel+ meg is dugta őket és még a legjobb barátnőddel is összejött és te meg ettől majdnem depis lettél, és ezután még komoly terveid vannak?? Úgy ott kéne hagynod mint egy darab fost a wc-ben... De ha ennyire el vagy szállva és tényleg komolynak érzed akkor meg ne nagyon érdekeljen hogy az anyukád mit fog szólni hozzá. Ha tényleg szereted akkor meg ne titkolódz!
2015. júl. 20. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!