Hogy mutassam be itthon megjegyzések, beszólások, előítéletek nélkül? Szülőként ezt hogy fogadnátok? 17/L
Volt egy plátói szerelmem. Elég vicces helyzet volt, mert 3 éve belezúgtam, voltak közös barátaink, bár ez nem volt nehéz, mert őt mindenki ismerte, mindenkinek a haverja volt. Tele volt egyetemista barátokkal, a fiatalabbak meg rá próbáltak hasonlítani... Szóval az a tipikus "menő srác". Szóval voltak közös ismerőseink, de vele sosem beszéltek. Egyszerűen kikapcsolt az agyam, ha a közelemben volt. Akkor máshoz sem szóltam, nemhogy hozzá. A legjobb barátnőm tudta egyedül, hogy mennyire odavagyok érte. Viszont a többi barátnőmmel meg lefeküdt, vagy az orrom előtt fűzte őket, 2 kezemen nem tudnám megszámolni, hogy hányszor jöttem haza ezért sírva egy buliból. Tudtam, hogy nem ér annyit, de akkor sem tudtam elfelejteni, továbblépni, olyan volt, mintha csak rá tudnék "úgy" nézni... Aztán a télen bekövetkezett a katasztrófa, a legjobb barátnőm összejött vele és kiderült az, hogy odavoltam érte. Erről beszéltek hetekig a suliban, én pedig "kikapcsoltam". Kiborultam, mert elveszítettem a legjobb barátnőmet, az emberek folyton kérdezgették, hogy jól vagyok-e, a srác levegőnek nézett és a napjaim úgy néztek ki, hogy suli-buli-3, vagy 4 óra alvás-suli. Nem akartam az érzelmeimmel foglalkozni, azzal, hogy egy 11 éves barátságnak vége lett, vagy hogy a fiú szinte az öszes barátnőmet befűzte akár egy éjszakára.
Viszont most együtt vagyunk. Nem tudom, meddig, nem tudom, hogy ez hogy sikerült. De június óta együtt vagyunk titokban és nem azt mondom, hogy örökre, meg nem házasságot tervezek vele, de most ez van. Lehet, hogy évekig együtt leszünk, de arra is megvan az esély, hogy ősszel, ha elkezdődik a gimi, rájövünk, hogy ez nem működik és szakítunk. Szóval nem arra vagyok kíváncsi, hogy az itteni "jósok" mit gondolnak a kapcsolatunkról és hogy mennyire ismernek minket. :D
Azzal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, hogyan mutassam be a családomnak. Anya tud róla mindent, a nővéremnek lefeküdt a legjobb barátnőjével, így nem kedveli annyira, apa pedig nem velünk él, szóval ő nem számít.
Anyától tartok, mert ő tényleg olyan, hogy ami a szívén, az a száján...
Mert ez olyan, mintha 3 éven keresztül hiába beszélt és vigasztalt volna minden alkalommal.
Lehet a hiba bennem van, de én eleve össze sem jöttem volna egy ilyen sráccal, aki végigkurcsizta a baráti társaságomat plussz a legjobb barátnőmet.
Itt irta vki, ha annyira nagyon szereted, akkor miért nem mutatod be? Elvégre egy csomó baromságot benyeltél már tőle, ha visszagondolsz... Ezekután már ez a bemutatás sztem nem oszt nem szoroz.
Amúgy az, h ő kinek mutat be téged, v kinek nem, milyen családi programra visz el, az nem garancia semmire, attól ugyanolyan maradhat a habitusa (főleg ennyi idősen) és fűzheti továbbra is a csajokat a hátad mögött. Azért abban reménykedek, hogy a legjobb barinőddel nem akarsz kibékülni, hogy legalább ennyi tartás szorult beléd.. (ezekután amit leírtál, már ez sem lepne meg)
Tudjátok mi a baj a mai tinédzser társadalommal? Hogy annyi tartásuk sincsen mint egy tábla csokinak a 40 fokban. De ha ennyire aggódsz miért nem mondod a szüleidnek,hogy van egy srác akivel találkozgattok, de még nem komoly? Miért kell egyből bemutatni?
Attól még nyugodtan megfoghatja a kezedet mert nem ül ott nálatok vasárnaponként a családi ebéden.
Ó Édesistenem
Ő csak azért mutatott be mindenkinek, hogy elhitesse veled, hogy komoly kapcsolatot akar, lefeküdj vele, aztán mehessen is a következőhöz.
Szülőként hogy fogadnám? Ha meglátnám, hogy átlépi a küszöböt, azonnal kilökném az ajtón.
Ja igen, szülökent... az utolso kerdesedre: a lanyaimnak termeszetesen sokkal boldogabb kapcsolatokat kivanok, ezert inkabb ugy gondolkodom, ha Te is a lanyom lennel: ... Egyik szemem sirna a fajdalomtol (hogy ehhez e fereghez lealacsonyodtal), masik meg nevetne az örömtöl (mivel ez volt a szived vagya, tehat sikerült). Masreszt a sajat eletemböl en ugy eltem meg, a platoi szerelmek annyira visszahuzzak akar evtizedekig is az embert, hogy nem annyira zavarna, hogy "idaig lealacsonyodtal". Szülökent fontosabb, hogy a gyermekem az erzelmeivel tisztaba kerüljön, hogy boldog legyen, minthogy hogyan nez ki masoknak (meghuzta-e az ismeröseid 80%-at vagy nem)!! Es föleg az nyugtatna meg, hogy a kapcsolatba belemenve, megismerve a pasit a hetköznapokban is, jobban fogod latni, hogy mennyit is er valojaban, mint amig platoi szerelemkent "magasra emelted". (Most varhatoan "leesik onnan". )
De egyebkent a szülö ismeröseim 95%-anak sztem fontos az, hogy "masok mit szolnak", es ök sztem nem nagyon tudnak elfogadni, hogy a lanyuknak olyan pasija van, aki vegigment mindenkin. Raadasul mindenki sokkal jobbat kepzel a gyerekenek, meg egy normalis partnernel is, plane ilyennel...
Korabbi valaszomban javasoltam, hogy szamolj be rola anyukadnak, igy anyakent ennek örülnek, es különösen a tovabbi reszleteknek, ha pl. minden randirol beszamolsz, viszont arra probalnalak ösztönözni, hogy jol ismerd meg, de ne vedd komolyan. Hiaba mondjak, hogy "elj szivböl", a kapcsolat komolyra fordulasahoz (esetleg hazassag vagy gyerek) az esz is kell, söt... akkor majd nagyon ott legyel "fejben" is! Hu, erröl meg annyi mindent tudnek mondani... na mindegy. Visszaterve az eredeti temara, anyakent megkernem, hogyha nem fontos neked, ne mutasd be egyelöre. Es majd figyelmesen hallgatva a bizalmas beszamoloidat, ugyis szolok, mikor... (Sztem par honap, max fel ev mulva.) Vagy ha annyira fontos neked, akkor jo, mutasd be - mondanam -, de nem vennem annyira csaladunkhoz tartozonak a fiut. Mindegy, hogy ö mashogy csinalja otthon, sztem nem kell leutanozni. Pl. üditöt isztok meg teveztek együtt nalunk, tehat csupan annyi, hogy ne titokban kelljen elöttem mozognod vele.
14.
Kedves kerdezo, engem 27 evesen hozott ossze az elet egy ilyen alakkal, amilyen a te "parod", es tapasztalatbol mondom, hogy a valaszolok tobbsegenek igaza van. Viszont azt is tudom tapasztalatbol, hogy most hiaba mondanak neked barmit is, akkoris ragaszkodni fogsz hozza.
Namarmost, az a velemenyem, hogy nem kell titkolozni, de bemutatni se. Majd, ha esetleg ugy alakul, hogy megse jarsz ugy, ahogy en (engem egyszer csak minden elozmeny nelkul nem keresett tobbet, miutan ketszer megdugott, nem mintha sajnalnam, igy utolag latom, hogy nem sokat veszitettem), akkor majd bemutathatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!