MIT TEHETNÉK? A fiam 18 éves lett. Sajnos nem akar se dolgozni, se itthon segíteni. Délután elmegy, hajnalban jön haza, délig alszik, eszik, fürdik és újra elmegy.
Mit a fenott fiokat ki kell lokni a meleg feszekbol akkor majd megtanul maganak enni keresni
KOMOLYAN dobjatok ki egyszer halas lesz erte se munka se iskola se otthoni munka >??
Igazán elmondhatná, hogy mit akar a következő fél évben csinálni.
Ez nem olyan nehéz. Ha fél évet bulizik, majd utána észbe kap, szerintem belefér, de én nem pénzelném. Max, ha külföldön tanul nyelveket.
Fél év múlva ellenben ultimátumot kapna. Vagy kezd vmi értelmeset ez életével, vagy zár csere.
Ha a szüleinél okosabb, akkor boldogulni fog egyedül is.
Én is 17 éves korom óta magamról gondolkodom, nekem is elegem volt a szülőkből. Most mérnök vagyok.
Nem akarlak megbantani vagy okoskodni,de te nevelted ilyenre.Ertem hogy kamaszkor,mindenki atesik rajta.
De ha kello tiszteletre tanitottad volna nem szajalna vissza es ha lenne tekintelyed akkor eszebe sem jutna ellentmondani neked.Vagy ha mar nem voltal szigoru legalabb olyan viszonyt apolhattal volna a gyerekeddel,hogy az baratkent tekintsen rad.Ne pedig egy szulore,akit akinek nem er semmit a szava.
Ne haragudj,de ez a velemenyem.Valahol te is elrontottad,meg persze most o is.50-50%
Talan probalj meg most szigoru es eros lenni,hatha sikerrel jarsz.Mindenesetre szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!