Szülőként ez zavarna? Menjünk hotelbe, vagy mi?
17 éves lány vagyok, budapesti. Nemrég megismerkedtem egy fiúval, aki viszont Győrben él. Nagyon jóban lettünk, az a fajta kapcsolat a miénk, ami az első pillanattól kezdve működött. És nagyon könnyen elengedem magam a társaságában, nem vagyok olyan gátlásos, mint máskor. Ugyanazok a hobbijaink, a beszólásaimat nem veszi komolyan, hanem visszaszól és csak nevetünk az egészen. Ő szeretne normális párkapcsolatot, meg azt mondja, hogy benne van a távkapcsolatban is. De nekem ez lenne az első kapcsolatom és szerintem úgy nincs értelme a távkapcsolatnak, ha előtte nem voltunk normálisan együtt x időt. Meg ő fiatalabb nálam picivel, így még azt sem mondhatjuk, hogy kihúzzuk így egy évig és együtt kezdjük az egyetemet. Mert ő lehet, hogy Bécsben tanul majd tovább, ha majd választania kell.
Viszont abban benne vagyok, hogy "barátság extrákkal" legyen köztünk, szóval néha itt alhatna, meg ilyenek, de nem lennénk együtt. Csak nem tudom, hogy ehhez itthon hogy állnának hozzá.
Nagy a házunk, nem is zavarnánk anyáékat, mert az ő hálójuk van a földszinten, van köztünk egy emelet és afelett van az én szobám és a fürdőm. Szóval nem az lenne, hogy egész éjszaka hallgatnák, ahogy mi...
Szerintetek felhozzam ezt itthon?
Miért?
A fent említett fiút leszámítva még senkivel nem csókolóztam, szóval nem tartom magam akkora ribinek. :D
Az pedig nem hiszem, hogy annyira megvetendő, hogy testi kapcsolatra pedig szükségem van és a fiúban pedig teljesen megbízom.
A barátság extrákból sosem sül ki semmi jó. Az egyik fél ígyis-úgyis belebetegszik -és az általában a nő.
17 évesen pedig, első szexuális kapcsolatra az ilyen katasztrófa.
Testi kapcsolatot AKARSZ, nem szükséged van rá. Szükséged vízre van.
Ha mondjuk pár évvel idősebb lennél, azt mondom, egye fene, de ilyen fiatalon ilyen nevetséges "barátság extrákkal" kapcsolat még nagyon nem kéne.
Elég értelmesnek tűnsz az írásmódod alapján, de ne haragudj, most nem értelek.
Szűz vagy, még csak nem is csókolóztál.. És egy ilyen kapcsolattal akarod kezdeni a szexuális életedet?
Attól, hogy láttál olyan filmet, vagy olvastál olyanról, ahol ez működött.. Valamennyire működhet is, de huszon-, harmincévesekről beszélünk akkor már.. Most nem azt mondom, hogy éretlen vagy, csak olyan dolgot képzelsz el előre, ami nem fog úgy történni.
Mert biztosítalak róla, hogy ha a fiúval odakerültök, hogy mondjuk le akar veled feküdni, akkor úgy meg fogsz ijedni, amennyire csak lehet és egy merő görcs leszel.. És az utolsó utáni gondolatod lesz csak a libidód. Ami normális, mert tapasztalatlan vagy - ezen a kezdeti bizonytalanságon, zavaron segít, ha szerelmes vagy a másikba..
Szóval azt gondolod, ez így működne, de nem fog. Ha mégis megtörténik a szex, akkor pedig hatalmas űrt fogsz érezni, mert nem lesz benne az az érzelmi többlet, ami ilyenkor kell. Ezzel komoly kárt okoznál magadnak.
Nincs gondom ezzel a fajta kapcsolattal, de mint mondtam, ez már tapasztalt, szerelemből éppen kiábránduló emberek játéka. Amikor már ismered a tested, tudod, hogy milyen a szex és mit akarsz tőle és ismered a határaid.
Kérdésedre válaszolva: ha szülő lennék, ennek így nagyon nem örülnék. Ha lenne egy fiú a képben, jöjjön bátran, aludjon ott - elvégre 17 vagy, nem 14.. De csak azért, hogy néha átjöjjön megdugni a lányomat.. Hát, hát. Majd ha önálló életet élsz saját helyen, majd akkor.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!