Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként ez zavarna? Menjünk...

Szülőként ez zavarna? Menjünk hotelbe, vagy mi?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, budapesti. Nemrég megismerkedtem egy fiúval, aki viszont Győrben él. Nagyon jóban lettünk, az a fajta kapcsolat a miénk, ami az első pillanattól kezdve működött. És nagyon könnyen elengedem magam a társaságában, nem vagyok olyan gátlásos, mint máskor. Ugyanazok a hobbijaink, a beszólásaimat nem veszi komolyan, hanem visszaszól és csak nevetünk az egészen. Ő szeretne normális párkapcsolatot, meg azt mondja, hogy benne van a távkapcsolatban is. De nekem ez lenne az első kapcsolatom és szerintem úgy nincs értelme a távkapcsolatnak, ha előtte nem voltunk normálisan együtt x időt. Meg ő fiatalabb nálam picivel, így még azt sem mondhatjuk, hogy kihúzzuk így egy évig és együtt kezdjük az egyetemet. Mert ő lehet, hogy Bécsben tanul majd tovább, ha majd választania kell.

Viszont abban benne vagyok, hogy "barátság extrákkal" legyen köztünk, szóval néha itt alhatna, meg ilyenek, de nem lennénk együtt. Csak nem tudom, hogy ehhez itthon hogy állnának hozzá.

Nagy a házunk, nem is zavarnánk anyáékat, mert az ő hálójuk van a földszinten, van köztünk egy emelet és afelett van az én szobám és a fürdőm. Szóval nem az lenne, hogy egész éjszaka hallgatnák, ahogy mi...

Szerintetek felhozzam ezt itthon?

2015. aug. 13. 00:48
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
25%
Nagyon szép lesz örökké emlékezni arra, hogy a szüzességed egy olyan fiúval veszítetted el, aki havi egyszer rád mászott és ürített. A fontos, hogy szimpatikus, persze. Rém romantikus! Szuper választás!
2015. aug. 13. 09:44
 22/63 anonim ***** válasza:
43%
Én biztosan nem engedném a lányomnak ezt! Pedig még csak 23 éves vagyok, és még nicns gyerkőcőm
2015. aug. 13. 09:56
 23/63 A kérdező kommentje:

Húú, eléggé elszabadultak itt az indulatok, úgy érzem.

Tisztázzuk: egy nyaraláson ismertem meg, ami júniusban volt. Azóta már lefeküdtünk jó néhányszor, 1 hétig és egy másik alkalommal 4 napig lakott is nálunk (anyáék akkor elutaztak).

Valaki egy krvához hasonlított, javaslom neki, hogy tisztázza magában a fogalmat, mert az baromira nem ezt jelenti. Ha 11 éves az illető, még oké a fogalomzavar, na de később...

Nem szeretem. Hol írtam én olyat, hogy szerelmes lennék bele?

Jövőre érettségizem, nem lesz időm hetente többször megtenni a Budapest-Győr vonalat kocsival, ő meg hiába mondja, hogy majd a szülei elhoznák, akkor sem kérném azt, hogy jöjjön, az anyukája meg majd addig vásárol, amíg mi együtt vagyunk...

Igen, Utolsó, jobb volt egy hotelszobában elveszíteni, mint mondjuk egy buliban, részegen, olyannal, akinek a nevét sem tudom... :D

Megoldásokat akartam, nem ítélkezést.

Ha meg azt írtam volna, hogy együtt vagyunk, akkor a válaszok arról szóltak volna, hogy minek, úgyis vége lesz, a távkapcsolatnak ilyen korban semmi értelme, stb.

2015. aug. 13. 09:58
 24/63 anonim ***** válasza:
67%
Nah, akkor ennyi. Mégis mit szeretnél? Elmesélni a szüleidnek, hogy nem szereted, csak dugtok néha? Mi a kérdés akkor? Szülőként szánalmasnak tartanám az ilyen kapcsolatot, és sekélyesnek a lányom lelki életét. Ez az igazság, akár tetszik, akár nem. És nem csak buliban lehet elveszíteni a szüzességed, vagy egy távoli pasival, akit sosem látsz. Léteznek komoly kapcsolatok, valód érzelmekkel is. De ezt kivárni türelem kell, és igényesség. Ez nálad nincs meg. N32
2015. aug. 13. 10:00
 25/63 anonim ***** válasza:
48%
Úgy látom kislány, nem tetszik, hogy véleményt alkottak rólad. Feltettél egy kérdést, és igenis szánalmas 17 évesen ilyen kapcsolatban lenni. Vagy együtt vagytok, vagy nem. Neked csak dugni kell a kölyök, semmi másra. Vegyél egy vibrátort ennyi erővel. Azt használhatod erre. Nekem ennyi évesen kezdődött egy távkapcsolatom, 3,5 évig voltunk együtt, 2 évet együtt is éltünk. De nem dugni jártunk össze. Hanem komoly kapcsolat volt. És elég gáz, hogy így vesztetted el a szüzességed. Legalább szerelemből tetted volna. De ez így elég gáz. :)
2015. aug. 13. 10:22
 26/63 anonim ***** válasza:
12%

Érdekes, a #11-ben tettem egy felvetést, amit a t. Kérdezőt ekézők csak lepontozni tudtak, megválaszolni nem - amit persze gondoltam előre:

"Azért érdekelne, hogy itt a Kérdezőt leszólók közül ki tudna erre a helyzetre valami más érdemi megoldást javasolni... az embereknek az érettségi-felvételi évében nem igazán szokott beleférni egy minden hétvégén ingázós távkapcsolat..."

Kiváncsian várom a jelentkezőket, akik ilyen körülmények közt a gyereküket a komoly távkapcsolatra buzdítanák a laza kapcsolat helyett...

A másik, hogy többen súlyos tévedésben vannak, a prostituált (k**va) az az a személy aki anyagi ellenszolgáltatásért szexel - itt meg arról mutatóban sem volt szó...

Kérdező, ha nektek így megfelel, akkor hajrá... a szülőknek meg továbbra sincs semmi köze ahhoz, hogy ti milyen szabályokban egyeztek meg...

2015. aug. 13. 11:13
 27/63 anonim ***** válasza:
91%
Ha te ilyen kategorikusan kijelented, hogy a részedről szó sincs szerelemről, akkor viszont nem tisztességes feltartanod őt (Ha abból indulok ki, hogy ő normális párkapcsolatot szeretne veled, sőt, a távkapcsolat nehézségeit is hajlandó lenne vállalni miattad, az azt jelenti, hogy neki vannak érzelmei, amiket te ki akarsz használni) Hagyd, hogy olyat találjon, aki viszonozza az érzelmeit! Ebben a korban "feltartani" egymást, illetve szerelmi csalódást okozni a másiknak nem játék! (Még ha annak ellenére beérné az "extrákkal", hogy te a szemébe mondod, hogy nem szereted, akkor is valószínűleg reménykedni fog a szerencsétlen...)
2015. aug. 13. 11:25
 28/63 anonim ***** válasza:
67%

Azért érdekelne, hogy itt a Kérdezőt leszólók közül ki tudna erre a helyzetre valami más érdemi megoldást javasolni... az embereknek az érettségi-felvételi évében nem igazán szokott beleférni egy minden hétvégén ingázós távkapcsolat

A havi egy dugás belefér? MErt ez csak annyi... NEm szereti, szexre kell a srác. Jobban járna, ha keresne olyant 17 évesen, akit szeret...

2015. aug. 13. 11:43
 29/63 anonim ***** válasza:
24%
#28 " Jobban járna, ha keresne olyant 17 évesen, akit szeret..." - biztos vagy benne, hogy most jobban járna, ha ezzel foglalkozna? Biztos, hogy te a 17 éves végzős lányodat a párkeresésre-szerelmi kapcsolatra buzdítanád???
2015. aug. 13. 12:04
 30/63 anonim ***** válasza:
90%
Azért ne fújjuk már fel ennyire az érettségit, mert annyira nem nehéz és nem nagy szám jól megírni....érdekes módon én 17évesen jöttem össze a mostani párommal (5éve tart már a dolog) és a nagy szerelem közepette mégis le tudtam mellett érettségizni, nem csak pár pásztorórára redukálódott a kapcsolatunk, mert tanulnom kellett, vagy mert iskola volt.Kérdező szerintem önző vagy a fiúval kapcsolatban és ez a legnagyobb baj. Magaddal szemben pedig igénytelen, hogy csak erre tudsz találni valakit, hogy elintézze a szexuális vágyaidat aztán annyi. Írásodból látszik, hogy nem is vagy igazán felkészülve egy normális kapcsolatra, de ez nem a srác hibája.
2015. aug. 13. 12:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!