Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért olyan nagy baj, ha egy...

Miért olyan nagy baj, ha egy diák nem dolgozik nyáron, hanem inkább kipiheni az iskolai fáradalmakat, kibulizza magát, alszik?

Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 16:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 anonim ***** válasza:
15%
nem, nem vagyok egyedülálló, a vőlegényem a diákmunkán ismertem meg:-D bár gondolom ti azok vagytok, ha már végig alusszátok a fél napot. Nekem ez annyira hihetetlen, hogy vannak olyan emberek, akik nem szeretnek diákmunkázni. én holnap kezdek a Szigeten,teljesen ingyen kapok karszalagot, és fizetést is kapok. És idén már volt egy Soundom ugyan ezekkel a paraméterekkel. Hihetetlen hogy valaki ne akarná ezt.
2015. aug. 10. 17:11
 72/88 anonim ***** válasza:
100%
Relax, 41%-os, még agyvérzést kapsz:D
2015. aug. 10. 17:15
 73/88 anonim ***** válasza:
0%

,,kipiheni az iskola faradalmait,,

ezen jot nevettem

egy atlag dolgoo ember evente 15/20 nap szabadsagot kap kipihenni a munka faradalmait

te pedig 10/12 hetet akarsz logni elni a vilagodat=es ugyen ezt mibol fizdted ez itt a kerdes

2015. aug. 10. 17:33
 74/88 anonim ***** válasza:
69%
Hát tőletek lehet is agyvérzést kapni! :D :P Munka hősei! :D :P
2015. aug. 10. 17:33
 75/88 anonim ***** válasza:
74%
Előző: mi közöd hozzá, h miből fizeti??? Irigykedsz te is, ne hasonlítsd már magad egy 18 éveshez. Ő is lesz idősebb és neki is lesz még bőven olyan, amiről írsz, h csak 10 napokat pihizhet! Ami egyébként kamu, mivel egy hónap szabi jár évente általában. Szóval ezek szerint fogalmad sincs a dolgokról.
2015. aug. 10. 17:35
 76/88 anonim ***** válasza:
50%
41%-os nagyon el vagy tévedve. hol jár 1 hónap szabi? mert a legtöbb munkahelyen nem
2015. aug. 10. 17:40
 77/88 anonim ***** válasza:
30%
igen nemeretk hozza tuti nem dolgozom es nemtudom hany szabadnap jar.
2015. aug. 10. 18:41
 78/88 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, nyugodtan éld világodat, bőven fogsz te még robotolni. Én 18 évesen dolgoztam pár hetet a helyi Tescóban, de csak azért, mert kellett tankönyvekre a pénz. Ha nem kellett volna, hidd el itthon tunyultam volna egész nyáron. Annyira volt jó az egész (a pénz mellett), hogy megtapasztaljam a lélekölő munka fogalmát.Sz@r dolog felnőttnek lenni, élvezd ki a fiatalságod, amíg még megteheted.
2015. aug. 11. 02:29
 79/88 anonim ***** válasza:
72%

csak úgy süt néhány válaszolóból az irigység. ha jól áll anyagilag a család , akkor én olyat is hallottam,hogy a szülő mondta,hogy nem kell dolgoznod nyáron ha nem akarsz,ráérsz még 40 évig majd!

jó elismerem van néhány kamasznak irreállis elvárása,pl minden hülye fesztiválra fizessék a bérletét meg külföldi nyaralás stb..

de ha valakinek normális elvárásai vannak,mint hogy 18 évesen legyen tető a feje fölött és mondjuk szezonváltáskor kapjon 1-2 ruhát,vagy cipőt,akkor miért olyan elitélendő,hogyha a szülő megveszi neki? nyilván ha nincs pénzük a szülőknek,alig jönnek ki akkor nem kér ilyet az ember..de ha keresnek mondjuk 3 emberre 300-400 ezret,nincsen hitel , akkor miért ne vehetne meg a szülő egy ruhát a gyerekének?

és miért ne lehetne megjutalmazni a gyereket a jól sikerült érettségi vagy nyelvvizsga miatt? ezeket le lehet nézni,de a gyerek most alapozta meg a jövőjét

én nem tartom ördögtől való dolognak a diákmunkát,voltam is idén nyáron is.mégis megértem azt is aki nem megy.és kicsit szánalmasnak tartom,hogy itt egyből neki kell esni annak aki nem dolgozik még 18 évesen.de tanul tovább,valószínűleg hasznos tagja lesz a társadalomnak

és ne higyjétek,hogy olyan könnyű diákmunkát találni. én egy nagyvárosban élek és 1 gyári munka most a választék. ennyi.meg olyanok voltak amit szeptembertől is folytatni kell 8 órában..szval suli mellett esélytelen

2015. aug. 11. 09:37
 80/88 anonim ***** válasza:
0%

valoszinuleg ...

de az is lehet ha nem szokja a munkat egy pioca lesz es 30+ idos koraig a szulei nyakan fog munka nelkul eloskodni hiszen ezt szokta meg

Mi nagyon szepen elunk es a gyerekek megis 14 eves koruktol dolgoznak nyaron es hetvegen.

az ebbol szarmazo bevetelt arra a hulyesegre koltik amire akarjak

a munka tanit es jobb emberek lesznek tole megismerik a penz erteket

2015. aug. 11. 10:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!