Miért olyan nagy baj, ha egy diák nem dolgozik nyáron, hanem inkább kipiheni az iskolai fáradalmakat, kibulizza magát, alszik?
Hehe, gondoltam, hogy megfognak jelenni itt a munka hősei és osztják az észt az indokokat illetően, de azért megnézném, hogy közülük valóságban vajon hányan dolgoztak suli mellett, vagy akár csak a szünetben, mert nagyon max. csak egy-két fő tehetett így.
Amúgy kérdező, nem baj, de azért hasznosíthatnád magadat, ha mást nem legalább otthon, ha három hónapon át semmit se csinálsz "pihenésre hivatkozva" ellustulsz, depressziós leszel stb.
A munka hőseinek meg eszébe juthatott volna az is, hogy vajon a kérdező hány éves is lehet? Mert ha 25 évesen még mindig felsőoktatásban diák, de a munka büdös, akkor igen is legalább nyáron menjen dolgozni, de ha még tini, akkor igen is hagy legyen már fiatal!!!
Fog még ő is eleget gürizni egész életében!!!
Ööööö...
Ki mondta hogy 16 éves vagyok??
19 vagyok, most érettségiztem. (5 éves gimi)
Dolgoztam már tavaly, amikor 18 lettem, de az nyár végén volt és suli mellett már nem, mert ez ilyen reggel fél7-kor kezdődő munka volt.
Suli mellett is picit dolgoztam, volt kedvem, de aztán ellopták a cuccaimat az öltözőben szóval felmondtam...
Nekem a nyár arról szól, hogy sokáig aludhatok, találkozhatok a barátaimmal, bulizhatok, ha akarok akkor meg a gép előtt ülök egy napig.
És akkor mi van? Nem jár nekem??
Ismeretlenül meg minek kell szidni??
És nem az, hogy elvárom a zsebpénzt, hanem a szüleim mondták még 11-12 éves koromban, hogy mostantól zsebpénzt kapok. Akkor még csak keveset, mert csak büfére kellett meg magazinokra, ma már sminkre meg bulikra is.
Én azt nem értem, hogy miért kéne dolgoznom, amikor tényleg, alig vannak már nyári szüneteim. A következő 3 évben egyetemre fogok járni, akkor lehet hogy nyárra is bevállalok egy kis melót, de most szívesebben járok strandra és bárokba, örülök, hogy nincs kötelezettségem.
A sok unatkozó ember meg idejár oltani egy idegent...
Pár barátom dolgozik most nyáron és eléggé megviseli őket, hetente csak 2x érnek rá, mert a munka annyira lefárasztja őket, hogy már csak az ágyukat kívánják. Stresszesek, idegesek, nem tudnak eljönni a szülinapomra, meg minimum egy héttel előbbre kell velük tervezni.
Én nem szeretem ezt...
Majd dolgozom, ha kell, akkor nem lesz nyári szünetem. Szüleim is pihennek ne aggódj, a szabadságukon. És amikor diákok voltak, úgy intézték a nyarukat, ahogy akarták. Azért kéne dolgozom, mert nekik nem jár 2 hónap szünet?? (Nem 3, annyi nincs.)
Az a felnőtt ember, akinek dolgoznia KELL, és idősebb, strapabíróbb.
Én még gyerek vagyok (hiába nagykorú).
27: te még sose fáradtál tanulástól el? Bár elképzelhető, hogy nem, aztán azért fura neked az iskolai fáradalmak kipihenése! :D :P
A szellemi munkás emberekhez is hasonlóan viszonyulsz? Azok nem dolgoznak mi? Gondolom azokról meg azt mondod, hogy csak meresztik a seggüket! De hát ahogy írtam, az ilyenek tipikusan a munka hősei kategóriába tartoznak nálam. Csak nevetni tudok! :D :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!