Miért olyan nagy baj, ha egy diák nem dolgozik nyáron, hanem inkább kipiheni az iskolai fáradalmakat, kibulizza magát, alszik?
37: 16 évesen is buliznak már, sőt kocsmáznak is. Nem az őskorban élünk. 18 évesen a kérdező még nyugodtan érezheti magát "gyerek"-nek, és ha a szülei megtehetik nyugodtan élvezheti a fiatalságát! Majd, ha 25 éves kora után is tanulásra hivatkozva büdös lesz számára a munka, majd akkor lehet neki osztani az észt!
Egyébként valószínűsítem, hogyha a kérdező szülei éheznének, akkor a kérdezőnek is lenne annyi esze, hogy magától is vállaljon munkát, hogy segítse őket legalább nyáron.
Úúúúristen, de unatkozol te jó ég...:D
Menj inkább melózni ha annyira akarsz és ne irigykedj arra hogy én még pár hétig akkor kelek amikor akarok! :)
Kérdező, ha ennyire biztos vagy magadban, miért is írtad ki a kérdést? Megerősítés kellett még ahhoz is, hogy a 10 hetes szünetből 3-4-et nyugodt lélekkel NE dolgozd végig?😀 amúgy nagyobb dolgokban ki mondja meg, mit csinálj, a szüleid , a jósnőd vagy a Kiskegyed horoszkópja?😀😀😀
Nem csodálom ezek után, hogy ennyi pihenésre van szükséged, tényleg megterhelő lehetett az érettségi😀😀
Hááát akkor menj szépen el a kérdésemtől és ne idegesítsd magad, hiszen te és az összes barátod tökéletesek vagytok! ;)
Én sem könyörgök pénzért. Nekem nincsenek nagy igényeim, csak 1-2 buli, amit ki tudok fizetni zsebpénzből, amit maguktól adnak oda, nem könyörgök.
Majd ha én is tengerparti nyaralást akarok, nyilván elmegyek dolgozni, de amíg megtehetem, addig lazulok.;)
Na csá!
Ha jellemformáló, az már nem nagy jellem, hogy csak azért csinálod, hogy döngesd a melled, hogy mekkora arc vagy.
Egy napot nem dolgoztam gyerekként, és senki sem, akit ismerek. Mindig azt hittem, ez olyan amerikai filmes hülyeség. Ahogy leérettségiztem, elmentem dolgozni, és azóta is dolgozom.
Szerintem az retardált, akinek szoktatgatnia kell magát a munkához. Nem. Ha dolgozni kell, dolgozni kell, nincs mese. Nincs rinya, hogy juj, de nem szoktam hozzá tiniként. Ennyi erővel most mindenki kapjon elő egy járókeretet, mert 80 évesen használni kell majd, jobb, ha elkezdjük megszokni.
Nem akarnék soha olyan "jellemes" robot lenni, aki annyira nagyra van magával, hogy lenézi a pihenést, és csak arról tud pofázni, hogy mindenki más mekkora szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!