Ti hogy reagálnátok ha a 17 éves lányotok terhes lenne?
Elveid akkor legyenek, ha magadnak szülsz, nem a szüleidNek. Akkor úgy döntesz, ahogy akarsz, szülhetsz apa nélkül egy rakás gyereket is, és örömködhetsz, hogy dobog a kis szívük.
Ha a szüleidnek csináltattál gyereket (hiszen ők tartanak el mindkettőtöket), akkor az a legkevesebb, hogy eléjük állsz, elmondod, mi van, és közös döntést hoztok. Elmondhatod az "elvedet", aztán majd ők eldöntik, akarnak-e még egy gyereket melléd.
Ha velem eljátszana egy ilyet a gyerekem, mint amit te tervezel, két akkora maflást kapna, hogy a fal adja a másikat, pedig nem szoktam ütni őket (3 van.) Egyrészt, mert még ahhoz is hÜgye volt, hogy ha már qrválkodik, legalább védekezzen, másrészt, mert hazudott és kész helyzet elé állított. Az, hogy te azt várod, hogy büszkék lesznek rád, ékes bizonyítéka az ostobaságodnak és az éreTlenségednek, totálisan alkalmatlan vagy még anyának.
Szabadsagrol, delutani kaverol nyilvan nem hallottal meg.. Szerencsere olyan a munkahelyem, hogy megengedhetem magamnak az ilyet. Amig keszen vagyok a munkaval, addig nem erdekli a fonokot, hogy mit csipogok. :) akar haza is mehetnek mar, de egyelore meg megcsinalok egy ket pluszt.
Semmit nem tudsz az eletrol, semmit. :)
Elo kell a gyerek apjat keriteni, vallalja csak a felelosseget ha mar ennyi esze volt.
Masreszt meg az oljuk meg mert nem jut ra penz erve az undorito, akkor mar miert a gyereket oljuk meg, miert nem dobjuk meszesgodorbe a nagypapat? Annak a gyogyszerei tobbe kerulnek, igy tobbet sporolnank nem?
A szuleivel viszont beszeljen, mert ha a segitseguket keri, azt szemtol szembe kell, nem aljas modon.
mit zavar téged ki mennyit dolgozik?
én megtehetem h meló alatt netezzek. attól még van munkam és kapok fizetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!