Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogy reagálnátok ha a 17...

Ti hogy reagálnátok ha a 17 éves lányotok terhes lenne?

Figyelt kérdés
Az abortusz, és az örökbeadás nem opcio nála. A barátja elhagyta, és mivel ellenzi az abortuszt. Úgy dönt nem szól a szüleinek, mert ők nem partnerek a dologban.Nem akarnák a babát. Csak akkor mondja el, ha nem lehet elvetetni. Ti szülőként örülnétek így az unokának? Büszkék lennétek a lányotokra, hogy nem adja fel az elveit, miután beletörődtettek?
2015. aug. 6. 13:10
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/145 anonim ***** válasza:
92%
ja és lehet hogy gyakorin ülök,de legalább havonta viszem haza a fizumat, amiből ki lehet fizetni pár számlát, míg te csak mereszted a segged és ezért semmit nem kapsz cserébe...
2015. aug. 6. 14:03
 72/145 anonim ***** válasza:
85%

Elveid akkor legyenek, ha magadnak szülsz, nem a szüleidNek. Akkor úgy döntesz, ahogy akarsz, szülhetsz apa nélkül egy rakás gyereket is, és örömködhetsz, hogy dobog a kis szívük.

Ha a szüleidnek csináltattál gyereket (hiszen ők tartanak el mindkettőtöket), akkor az a legkevesebb, hogy eléjük állsz, elmondod, mi van, és közös döntést hoztok. Elmondhatod az "elvedet", aztán majd ők eldöntik, akarnak-e még egy gyereket melléd.

Ha velem eljátszana egy ilyet a gyerekem, mint amit te tervezel, két akkora maflást kapna, hogy a fal adja a másikat, pedig nem szoktam ütni őket (3 van.) Egyrészt, mert még ahhoz is hÜgye volt, hogy ha már qrválkodik, legalább védekezzen, másrészt, mert hazudott és kész helyzet elé állított. Az, hogy te azt várod, hogy büszkék lesznek rád, ékes bizonyítéka az ostobaságodnak és az éreTlenségednek, totálisan alkalmatlan vagy még anyának.

73/145 anonim ***** válasza:
62%

Szabadsagrol, delutani kaverol nyilvan nem hallottal meg.. Szerencsere olyan a munkahelyem, hogy megengedhetem magamnak az ilyet. Amig keszen vagyok a munkaval, addig nem erdekli a fonokot, hogy mit csipogok. :) akar haza is mehetnek mar, de egyelore meg megcsinalok egy ket pluszt.

Semmit nem tudsz az eletrol, semmit. :)

74/145 anonim ***** válasza:
86%
vagy ha annyira félsz a reakciótól akkor menj anyaotthonba.
2015. aug. 6. 14:04
 75/145 anonim ***** válasza:
18%

Elo kell a gyerek apjat keriteni, vallalja csak a felelosseget ha mar ennyi esze volt.

Masreszt meg az oljuk meg mert nem jut ra penz erve az undorito, akkor mar miert a gyereket oljuk meg, miert nem dobjuk meszesgodorbe a nagypapat? Annak a gyogyszerei tobbe kerulnek, igy tobbet sporolnank nem?

A szuleivel viszont beszeljen, mert ha a segitseguket keri, azt szemtol szembe kell, nem aljas modon.

2015. aug. 6. 14:05
 76/145 anonim ***** válasza:
80%
Én is felelőtlen voltam mikor terhes lettem,de a párom dolgozott/dolgozik. Viszont azt nagyon gyerekesnek tartom hogy titkolni akarod előlük. Szerintem inkább nézz utána annak mi hogy működik. 1 az hogy orvoshoz nem mehetsz szülő nélkül kiskorúan(nálunk pesten így van). A második pedig az hogy ebben a korban 16 hetes korig lehet elvetetni a babát. A 3.pedig az hogy elmúltál 14 éves. A te beleegyezésed nélkül nem végezhetik el az abortuszt. Ha nálad nem "opció" a örökbeadás/elvetetés akkor tartsd meg. De jobb lenne Minnél előbb szólni a szüleidnek. Elmenni a védőnőhöz és a nőgyógyászhoz és a 12 hetes vizsgálatra. Jó lenne azért tudni hogy a babával minden rendben van-e. De a kórházba tényleg nem mehetsz szülő nélkül. Valamint számíts a gyermekjólétire,ugyanis a védőnőnek kötelessége értesíteni őket. A tanulást pedig lehet folytatni magántanulóként is. Üdv egy 12 hónapos kisbaba 17 éves anyukája.
2015. aug. 6. 14:07
 77/145 A kérdező kommentje:
Persze gondolom, hogy itt mindenki dolgozó ember, és véletlenül sem a segélyt várja. Az is mennyit dolgozhat aki minden kérdésre emlékszik. Megölheti a munka? Meg aki tenyészkancázik, qvázz egy fiatalt mennyire intelligens, irodai dolgozó lehet. Amúgy a gyereket meg lehet szülni, de a tahó tahó marad.
2015. aug. 6. 14:08
 78/145 anonim ***** válasza:
8%
Ilyen helyzetben támogatnám a lányomat, ez nem kérdés. Bár ő még nem tizenéves, az messze van. Az viszont szomorú lenne ha ilyet eltitkolna előlem, én nagyon remélem hogy leszünk olyan viszonyban, hogy rögtön elmondja nekem. Igaz én már 20 voltam amikor ő megérkezett, de nálunk is korábban jött a tervezettnél, nekem is azt tanácsolták volna így ismeretlenül hogy vetessem el. Nem bánom hogy nem tettem! Azóta utolértük magunkat, két gyerekünk van és gyönyörű család vagyunk. Még ha apuka le is lép, támogató szülőkkel ugyanannyi az esélye a boldog életre, mint bárki másnak. Egy 10 éves házasságba, saját házba, fix jövedelembe szülni is csak annyira jelent garanciát a boldog életre, mint támogató szülők mellé.
2015. aug. 6. 14:08
 79/145 anonim ***** válasza:
93%

mit zavar téged ki mennyit dolgozik?

én megtehetem h meló alatt netezzek. attól még van munkam és kapok fizetést.

2015. aug. 6. 14:09
 80/145 anonim ***** válasza:
94%
Igazabol azt gondolsz amit akarsz, nem minket fognak kirakni otthonrol..ja varj, en mar reg nem otthon lakok.. :D
2015. aug. 6. 14:10
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!