Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogy reagálnátok ha a 17...

Ti hogy reagálnátok ha a 17 éves lányotok terhes lenne?

Figyelt kérdés
Az abortusz, és az örökbeadás nem opcio nála. A barátja elhagyta, és mivel ellenzi az abortuszt. Úgy dönt nem szól a szüleinek, mert ők nem partnerek a dologban.Nem akarnák a babát. Csak akkor mondja el, ha nem lehet elvetetni. Ti szülőként örülnétek így az unokának? Büszkék lennétek a lányotokra, hogy nem adja fel az elveit, miután beletörődtettek?
2015. aug. 6. 13:10
 121/145 anonim ***** válasza:
92%

A csontos kérdés engem is érdekelne. :D

Kérdező: Ezektől függetlenül elképesztően felelőtlen vagy, látszik, hogy fogalmad sincs az életről és arról, hogy hogyan kell felnevelni egy babát és mennyit kell vele foglalkozni. Ráadásul még a felfogásod és irritáló és undorító, hogy majd kész tények elé állítod a szüleidet, aztán biztos támogatni fognak egy rossz szó nélkül. Ez nem így megy.

Érthető, hogy nem akarod elvetetni, de legalább annyi gerinced lett volna, hogy elmondod nekik az elején, hogy "Apa, anya, hülye voltam, terhes lettem, de megszeretném tartani. Remélem támogattok azért."

2015. aug. 6. 14:55
 122/145 anonim ***** válasza:
2015. aug. 6. 14:56
 123/145 anonim ***** válasza:
2015. aug. 6. 15:00
 124/145 anonim ***** válasza:
86%
Melyik kérdés az, amelyiken a legtöbb komment van? :D
2015. aug. 6. 15:06
 125/145 anonim ***** válasza:
94%
Ha bejelentené, hogy 17 évesen teherbeesett, és ilyen dumával jönne, hogy a gyerek nem lehet pénzkérdés, sok sikert kívánnék neki a munkakereséshez, mert neki kéne megteremtenie a gyerekének a pelenkára, popsikenőcsre, ruhára, meg gyógyszerre valót.
2015. aug. 6. 15:12
 126/145 anonim ***** válasza:
85%
107-es, normális végzettséggel és munkával miért lenne olyan irreális a külföldi nyaralás és a strand a gyerekekkel 36 fokos melegben? Segélyből és minimálbérből nem megy, az kétségtelen. Egyébként nem dicsekvésből írtam ( sztem ez teljesen átlagos dolog), hanem azért, mert a kérdező a prédikálásból szemmel láthatóan nem ért semmit, talán a konkrét példa jobban elgondolkoztatja, hogy milyen életet szán a gyerekének. Eddig csak saját magáról és az "elveiről" bírt gondolkozni, a gyerek igényei szóvá se kerültek. Érdemes itt a gyakoribb olvasgatni az olyan kérdéseket, amiket kamaszok írtak ki, hogy nincs pénz erre se, arra se, továbbtanulni nem engedik őket, egyébként meg ők nem kérték az életet az anyjuktól.
2015. aug. 6. 15:13
 127/145 anonim ***** válasza:
59%
Bocs a hibákért, telóról írok😀
2015. aug. 6. 15:16
 128/145 anonim ***** válasza:
94%
Első kapasból bizonyára pofán vágnám,hogy ezt igy letagadta átvert.Azt az ennyi"anyagi ráfordítást megér"nagyon tetszik.Ne az én pénzemre spekuláljon,(több millióba kerül egy gyerek mire felnől)hogy meglegyen a gyereknek mindene.Na de ha már volt pofája minket átverni,gyerek ugye lesz.Nos első körbe mivel ő annyira akarja,akkor 6hónap után mehet dolgozni.Nuku csavargás buli,barátnők uj pasi.Kellett a gyerek nem?Akkor babázzon.ha éjjel bőg stafétázzon,ha beteg őrizze ugy általában amig vidám mosolygos a kiskrapek,vag csajszi én mint mama gügyü gügyü,ha tutul mehet az anyjához.szia.Nem nekem szülte magának.és ez nem csak párhónapos lemondás áhh áhh.csak úgy 20éves program:)Amig a vele egykorú barátnői élnek,élvezik az életet a fiatalságot addig ő babázhat agyba szájba hiszen akarta:))Nem lennék rá büszke elbacta az életét,a hazugságára meg főleg nem.De többet sírna mint nevetne,mert a végén rájönne jobb lett volna ha mégis abra megy.
2015. aug. 6. 15:18
 129/145 anonim ***** válasza:
86%
18 éves koráig eltartanám, mert köteles vagyok. A 18. születésnapján pedig kiraknám az ajtó elé egy bőröndnyi ruhával meg a gyerekével, aztán menjen, amerre lát. Ha annyi esze volt, hogy felcsináltatta magát, akkor legyen ahhoz is esze, hogy kitalálja, miből fogja fenntartani saját magát is meg a babát is!
2015. aug. 6. 15:27
 130/145 anonim ***** válasza:
73%

Nem ujonganák oromomben, de mindenben segítenék neki.

28N (2 kislányos anyuka)

2015. aug. 6. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!