Ti hogy reagálnátok ha a 17 éves lányotok terhes lenne?
A mai világban egy kismama kénytelen a családjára támaszkodni ha később dolgozni, pihenni vagy szórakozni akar.
Szerinted megéri őket becsapni?
120 - as, bár már nem hiszem hogy olvasod. Én vagyok a 97 - es és szerintem nekem linkelted, de nem én kérdeztem később.
126 - os, én vagyok a 107 - es. Nem mondtam hogy irreális, mi is megtehetjük hogy elutazzunk nyaralni, jól élünk. Viszont abból a kommentből kiérződött az erős "most majd megmondom és ha kell, nagyot is mondok" - Ezt írtam. Az a tipikus "bármit megtehetek, te meg nem" Gyerekes volt, meggondolatlanul ODAVÁGVA. Ja, és a másik: Nagyon sokan még a Balatonra sem tudnak elmenni, tehát az hogy valaki dolgozik, még nem jelenti azt hogy nyaralásra is futja majd. Ez a valóság. Szerintem érthetően fogalmaztam elsőre is. Annak a kommentnek nem ilyen formában volt itt a helye, ennyi volt vele a gond.
Oké, uttsó, tényleg felhúztam magam a kérdező értetlenségén és beszólogatásán, nem kellett volna (nem akartam egyébként nagyot mondani, nem szokásom:-)). Nem ilyen körülmények között születtem, ahogy ő akarja világra hozni a gyerekét, de volt nehéz időszak az életemben gyerekként és felnőttként is, tudom, milyen a szegénység. Épp ezért nehezen viselem, ha valaki ilyen kilátástalan helyzetben akar szülni, elvekre hivatkozva, én nem kívánnék soha a gyerekeimnek ilyet. Nem a luxus kell, félreértés ne essék, csak normális, emberi körülmények. A másik, ami végtelenül felháborít, hogy valaki ennyire semmibe nézze a szüleit, de elvár tőlük olyasmit is, ami egyébként tényleg nem kötelességük.
126-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!