Ti hogy reagálnátok ha a 17 éves lányotok terhes lenne?
Biztos kiakadnék az először a lányomon, hogy miért ilyen felelőtlen, miért nem védekezett hatékonyan. Aztán azon is elgondolkodnék, hogy miért bizalmatlan velem ennyire, hol rontottam el, miért nem fordult hozzám korábban. Elgondolkodnék azon is, megfelelően felvilágosítottam-e őt?
Nyilván nem örülnék, hogy 17 évesen anya lesz, de segítenék neki, ez nem is kérdéses.
(Van lányom, bár még csak 13 éves)
nálam meg az ő+gyereke eltartsása nem opcíó.
főleg mivel akkor mondta el, mikor már ab. kizárva. sunyi!
büszke? mire? arra hogy 17 évesen felcsináltatja magát, hazudik és szül?!
18éves koráig nem raknám ki, utána mehet amerre lát.
Ha eltitkolja a gyereket, akkor nevelje is fel. Vagy ha annyira akarja a gyereket, szülés után amint lehet menjen dolgozni és tartsa el.
Én mindenesetre csalódnék benne. ELVEK? 17 évesen eltartani nem tudja magát, akkor hova az elvek?
Nagyon haragudnék rá. Azért is, hogy hülye volt és nem védekeztek. De azért még jobban, hogy direkt eltitkolta.
Nem akarnám rákényszeríteni az abortuszt. De az akkor is durva, hogy meg sem beszéli a szüleivel. Ráadásul úgy, hogy nyilván a szüleinek kell majd eltartani, nevelni a kicsit. Szóval nagyon nagy részben a szüleit fogja érinteni, hogy mi történt és mik a következményei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!