Ti hogy reagálnátok ha a 17 éves lányotok terhes lenne?
Figyelt kérdés
Az abortusz, és az örökbeadás nem opcio nála. A barátja elhagyta, és mivel ellenzi az abortuszt. Úgy dönt nem szól a szüleinek, mert ők nem partnerek a dologban.Nem akarnák a babát. Csak akkor mondja el, ha nem lehet elvetetni. Ti szülőként örülnétek így az unokának? Büszkék lennétek a lányotokra, hogy nem adja fel az elveit, miután beletörődtettek?
Drágaságom, tahózhatsz te itt akárkit, attól még nem neked lesz igazad. Egy alattomos, sunyi, gusztustalanul másokat kihasználó tinipitsa vagy, aki még büszke is rá, hogy mekkora aljadék a SAJÁT szüleivel szemben, mindezt úgy, hogy a jövendő gyereke életét is eleve elszarod a világról való tájékozatlanságoddal. Ennyi, nem több.
2015. aug. 6. 14:11
82/145 A kérdező kommentje:
Mit zavar téged ki mit csinál az életével? Semmi közöd hozzá. Aki meg ismeretlenül személyeskedik az pláne bunkó.
83/145 anonim válasza:
Ha beállitana az én gyerekem hogy gyereke lesz 17 évesen két olyan nagy átszállóst kaona hogy a fal adja a másikat. Kitagadnám őt kivéve akkor ha elveteti, mert az én gyerekemből NEM lesz egy olyan mint te hogy az utcán kéregessen.
84/145 anonim válasza:
Nem csak a pénzről van szó, 76-ős, hanem arról, hogy mennyire érett/alkalmas valaki szülőNek! Egy ilyen kis rüfke, akinek nincs egy önálló gondOlata, a hazudozást És az önámítást látja egyetlÉn megoldásnak a problémájára, teljes mértékben alkalmatlan erre.
2015. aug. 6. 14:12
85/145 anonim válasza:
A kérdést is azért írtad ki, mert semmi közünk hozzá. Itt jó választ ne is várj, főleg nem 17 éves gyerekként. Tényleg felelőtlenség volt a babával szemben is, a szüleidnek pedig újabb problémákat okoztál ezzel, mivel helyetted fogják nevelni.
2015. aug. 6. 14:14
86/145 anonim válasza:
Ismeretlenül személyeskedik? Miért te mit csinálsz?
Ha hülye kérdésekkel jössz, vállald a következményeket. Senki nem kényszerített, hogy írd ki ezt a kérdést és játszd a hattyú halálát.
Amúgy szabadságon vagyok. Ezt megteheti minden olyan ember, aki dolgozik és nem segélyből él. Majd mikor eszed a kenyeredet, gondolj rám is, mert abban az én adóm is benne van.
Erről ennyit.
2015. aug. 6. 14:14
87/145 anonim válasza:
szia teljesen őszintén... ha el veteti akkor azt egy életen keresztül bánhatja.. de lehetne még gyereke... férje normális élete... de most ha meg tartja akkor azt is meg bánhatja... egy ilyen koru gyereknek nem gyereket nevelni kell hanem szórakozni.. élni gondolj bele a te életedből is mi minden ki maradt volna ha már ilyen korba gyereked lett volna... ha meg meg bánja hogy egy tönkre teszi az életét a gyerek miatt soha nem szeretné ugy... nem foglalkozna vele ugy... vagy ha érzi a gyerek is hogy nem ugy van nevelve... egy életre lelki sérült lehet...
szerintem nem lenne szabad hogy ilyen korba valaki gyereket szüljön... de mondom csak gondolj bele te miből maradtál volna ki... azért gyerekkel nem lehet már ugy élni...
2015. aug. 6. 14:16
88/145 anonim válasza:
Mennyi komment.
Vajon beelőzi a húsos-csontos kérdést? :D
2015. aug. 6. 14:17
89/145 anonim válasza:
Ahhh, kizart. :D
2015. aug. 6. 14:17
90/145 anonim válasza:
A saját életedet szögre is akaszthatod, de te nem azzal "csinálsz" bármit is, hanem a szüleid és a leendő kölyködével.
Ezt kéne felfogni, és utána gondolkodni a gyereken.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!